Vitenskapen har endelig oppdaget hemmeligheten for helse og lang levetid!

Det jeg sier til verden er, drikk alkalisk vann for å vaske ut syre avfall som er den universelle årsaken til mange av sykdommene blant voksne.


Sang Whang - forsker


Hvordan virker alkalisk vann

Ulike typer kommersielt produsert vann hevder helsemessige fordeler: energi vann, pi vann, snø smeltet vann, spesielt kildevann, magnetisk behandlet vann, oksygenrikt vann, sekskant strukturert vann, m.m.. Men, ingen av dem legger bikarbonater til blodet bortsett fra høy ph alkalisk vann. Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon. Men ingen diett eller trening øker bikarbonater i blodet.

Noen mennesker hevder at vi kan spise bikarbonater (natron). Det vil være som å innta salt fordi magesyren vil bryte det ned til vann, karbondioksid og natriumsalt; ingen bikarbonater vil nå blodet. Og vi vet alle hva salt kan gjøre for menneskekroppen.Aktuelt:

Kreft - Gåten

Etter milliarder dollar og flere tiår i tid, er vi ikke noe nærmere en løsning på kreft gåten, nummer to som forårsaker mest død i dette landet. Uten å løse eller overvinne kreft, har vi ikke engang forstått den grunnleggende årsaken til kreft. HVORFOR...
Les mer


Asidosis

Følgende er et sitat av "The Bob Livingston Letter ', PO Box 110013, Birmingham, 35211 AL, april 2001 Asidosis: Det er nå antatt av mange myndigheter at de fleste sykdommer utvikles på grunn av en senkning av funksjonen og motstand i kroppen på grunn a...
Les mer