Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PH-BODY​B​ALANCE ®

Alkalisk Vann


Balanser din pH,

Et antall OH- ioner i kroppen nøytraliserer et tilsvarende antall H+ ioner som er syre radikaler

Alkalisk vann nøytraliserer syre

Vi vet alle at vi blir gamle og syke på grunn av overflødig syre opphopning i kroppen, og at alkalisk vann nøytraliserer syre, og derfor å drikke alkalisk vann er fornuftig.


Men vet vi hvordan alkalisk vann virker i kroppen. Noen leger sier at vår magesyre vil drepe alkaliteten, å drikke alkalisk vann er derfor ubrukelig. Hvordan svarer vi på det, Har du tenkt på det?


Dette er det som skjer i magen.

Magen opprettholder sin pH rundt 4,0. Når vi drikker høy pH alkalisk vann, går pH'en i vannet ned, men magens pH går opp som et resultat. Hvor høyt det går opp er en funksjon beroende på mengden av pH 'en i det alkaliske vann vi drikker. Når magens pH stiger over 4,5, vil magesekken produsere mer hydrochloric syre, for å bringe pH 'en i magen ned igjen

under 4,0

.

Hvordan magen produserer hydrochloric syre (saltsyre) er ikke godt kjent

for leger, unntatt patologer. Den kjemiske formel av hydrochloric syre produksjon er:

H2O + CO2 + NaCl = HCl + NaHCO3


Vann, karbondioksyd og natriumklorid (bordsalt) produserer hydrochloric syre og natrium bikarbonat Hydrochloric syre går ned i magen, og natrium bikarbonat går inn i blodet.


Et interessant faktum er at formelen ovenfor ser enkel ut, men ingen vitenskapsmann i et laboratorium kan produsere hydrochloric syre og natrium bikarbonat fra vann og karbondioksid og salt.


Kun levende celler kan gjøre det. I laboratoriet, er det motsatte enkelt:

tilsette hydrochloric syre til natrium bikarbonat, vil umiddelbart produsere vann, karbondioksid og salt.

Hva er helse

Den beste definisjonen av helse er "lett flyt". Når alt flyter lett i kroppen din, har du god helse.

Som vi vet, er "sykdom" referert til som en usunn tilstand i kroppen. Vann er et sterkt oppløsningsmiddel og mer enn 90% av blodet er vann, og derfor bærer blodet alt rundt i kroppen: næringsstoffer, vitaminer,mineraler, avfallsprodukter, døde celler, osv.


Det er to ting som senker flyten av blodet:syre og lav temperatur

Les mer

Hvordan

opprettholde god helse

Pensjonister har en høyere risiko for å bli et ofre for influensa. Hvorfor? Fordi de har mer syre enn alkaliske mineraler i sine systemer. Med andre ord, de har ikke nok OH-ioner. De kan være i stand til å kjempe mot influensa i tidligere stadier, men på grunn av den økte syre tilstand forårsaket av døde celler, taper de til slutt kampen.


Vårt immunsystem mot fremmede inntrengere er bygget opp gradvis fra fødselen av. Jo mer eksponering man har til forskjellige bakterier eller virus, blir immunsystemet styrket mot mange inntrengere. En vaksine mot en bestemt influensa hjelper kroppen å utvikle sitt immunforsvar mot den spesielle influensa, men det er ikke så effektivt mot andre typer influensa.


Les mer


Trening og Helse

Vi vet alle at trening er bra for helsen. Det bidrar til å brenne kalorier og få ut syre avfall gjennom svette. Det er positivt for musklene og bidrar til å bygge en slank og muskuløs kropp. Gjennom trening, går mange mennesker ned i vekt

og forbedrer deres helse.


Så, hvorfor trener ikke alle? Vi har mange unnskyldninger, men også noen saklige grunner for ikke å trene. Riktig trening er både tidkrevende og hardt arbeid. Raske og enkle øvelser er ikke like effektivt for bedre helse. Noen av oss er fysisk ute av stand til å trene riktig.

Les merBare alkalisk vann...

Ulike typer kommersielt produsert vann hevder helsemessige fordeler: energi vann, Pi vann, snø smeltet vann, spesielt kildevann, magnetisk behandlet vann, oksygenrikt vann, sekskant strukturert vann, m.m.. Men, ingen av dem legger bikarbonater til blodet bortsett fra høy pH alkalisk vann.


Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon. Men ingen diett eller trening øker bikarbonater i blodet.

Noen mennesker hevder at vi kan spise bikarbonater (natron). Det vil være som å innta salt fordi magesyren vil bryte det ned til vann, karbondioksid og natriumsalt; ingen bikarbonater vil nå blodet. Og vi vet alle hva salt kan gjøre for menneskekroppen.

Det som vi før ikke viste

om helse og hvordan opprettholde god helse og velvære, skjønner vi bedre nå !