AKTUELT OM ALKALISK VANN

 

Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen.

 

Gjennom hele dagen rydder de opp

 

i rotet laget av mat, mosjon og stress i en "ren husholdning"

 

 

 

 • 05/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  En alkalisk kropp er en sunn kropp

  Du er frisk og ønsker å holde deg frisk. Du trener litt, og opplever en sunn dose av stress og spiser fornuftig. Ved å vedta denne levemåten håper du å nyte din vitalitet i lang tid framover. Mange vet ikke at prosessen med redusert vitalitet er ledsaget av en økning av forsuring i kroppen. Forsuring, eller aldring i kroppen, er en kontinuerlig prosess. Uavhengig av vårt kosthold eller livsstil, er forsuringen som pågår et faktum.

   

  Les mer
 • 01/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Ofte stilte spørsmål om alkalisk vann

  Spørsmål: Er det noen negative bivirkninger ?

  Svar: Noen rapporterer om litt hodepine i noen dager i begynnelsen. Det kan være et tegn på avgiftning. Japanerne har drukket alkalisk vann i over 70 år uten noen bivirkninger.

  Les mer
 • 10/06/2019 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Økt blodtrykk / Senke det strukturelt

  For å kunne gi våre organer oksygen og næringsstoffer, hjertet pumper blod gjennom kroppen i gjennomsnitt 70 slag hvert minutt. Når hjertemuskelen trekker seg, blir blodet presset mot de vaskulære veggene. Dette trykk kalles systolisk trykk. Når hjertet slapper av, er presset mot de vaskulære veggene målt som diastolisk trykk.

  Les mer
 • 10/06/2019 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Podagra / Høyt urinsyrenivå / Senke det strukturelt

   

  Podagra er forårsaket av kroppens manglende evne til å fjerne overdreven urinsyre via nyrene.

   

  Urinsyre kan bli omdannet i leddene i form av krystaller, hvoretter kroppen reagerer med en alvorlig og svært smertefull inflammatorisk reaksjon eller podagra angrep. Podagra kan ta en akutt form som ofte går over i en kronisk form, med vedvarende betennelser.

  Podagra forekommer oftest hos menn i alderen 40 og 50 år. Kvinner kan også lide av det, men sjeldnere enn menn. Dette er fordi kvinner fjerner mye syrlig avfall, også urinsyre, under den månedlige menstruasjon. Dette endres etter overgangsalderen når det generelle nivået av urinsyre er den samme som hos menn.

   

  Vanligvis manifesterer podagra seg i en fot eller begge føtter. Hvis urinsyre krystaller lagrer seg på ulike tider og i tilfeldige ledd i kroppen (armer, ører, hender, fingrer) er dette det som kalles "flyvende podagra".

   

   

   

  Les mer