Aldring og progresiv sykdom

Aldring, slik jeg definerer det, er akkumulasjonen av syre avfall i kroppen. Kroppen må opprettholde litt base pH nivå for å overleve. Blodets pH verdi er 7,4 på arteriene, og pH verdi i cellular væske er 7,2 til 7,3. Til tross for det faktum at våre celler produserer syre avfall bestandig, kroppen opprettholder kroppsvæskene på dette alkaliske pH nivå. Kroppen er en forbausende overlevelsesmaskin.

 

Kroppen prøver meget hard å bli kvitt syre avfall. Det meste av disse avfall stoffene kommer ut av kroppen gjennom urin og svette. Det er derfor urin er syre generelt (pH verdien varierer mellom 4,6 til 8 beroende på hva det er kroppen tømmer) og hudens overflate er syre. Syre på hudoverflaten dreper de fleste bakterier og virus som den kommer i kontakt med, inkludert AIDS virus.

 

For å kunne redusere syre i blodet, fjerner lungene karbondioksid ( CO2) ved å puste det ut. Karbon syre H2CO3 blir vann H2O når CO2 er fjernet. Dette er kanskje den snareste måten å redusere syre i blodet. PH verdien av blodet i venene varierer stort, alt avhengig av hvilke avfalls produkter som blir tømt inn i dem. Det er derfor vi bare snakker om blodets pH verdi i arteriene, som er rimelig konstant.


Med alle disse innsatsene for å fjerne syre avfall, lager vi enda mer avfall enn kroppen kan bli kvitt. I mellomtiden må kroppen opprettholde base i kroppsvæskene for å overleve. Hemmeligheten er å forvandle noe av den flytende syre til fast syre. Hvis substansen ikke oppløses i vann, influerer det ikke pH verdien av vannet. Noen eksempler på disse faste syre avfallene er: kolesterol, fet syre, uric syre, nyresteiner, urates, fosfater osv. Kolesterol er ufullstendig brent karbohydrat. Kyr spiser ikke kolesterol-rik mat men de er fulle av kolesterol fordi de ikke øver og brenner karbohydrater fullstendig.


Syre tykner blodet ! Dette er det fundamentale problemet som kommer fra akkumulasjonen av syre avfall. Oppbygging av syre tetter kapillarer og forhindrer et jevnt blodkretsløp. Kropps organene skaper alle slags problemer når blod kretsløpet er stoppet til. Det er forbausende hvordan de forskjellige kropps organene blir restaurert når blodkretsløp er i orden igjen, unntagen det ikke er permanent skadet. Selv om kretsløpet ikke er helt stoppet opp, når mengden av blodforsyning er redusert, organene fungerer dårlig og aldringssymptomer kommer fram. Opphopping av for mye kolesterol og belegg i arteriene kan forårsake slag, som vi vet meget godt.


De mest progresive sykdommene blir forårsaket også av for mye syre avfall ett eller annet sted i kroppen som hemmer blodkretsløpet. Sykdoms symptomene er forskjellige, beroende på hvor syre samler seg i kroppen. Men, årsakene er den samme: altså for mye syre. Moderne medisin er opptatt av symptomene, heller enn eliminasjonen av årsakene til sykdommene. I behandlingen av sosiale sykdommer, vi gjør det samme. Vi ser på symptomene av forbrytelsene som er forårsaket av skytevåpen ved å bygge flere fengsels celler heller enn å forvise geværomsetning, og lære moral i offentlige skoler for å forhindre ungdommer fra å begå forbrytelser.


Det primære stedet vi samler fast syre avfall i kroppen kan være avhengig av individets genetiske sammensetning. Dette kan forklare hvorfor noen av de progresive sykdommene er medfødt. Diabetes er ikke medfødt. Det som er medfødt er akkumulasjonen av fast syre avfall omkring bukspyttkjertelen. Hvis ikke vi tillater avfall å samles omkring bukspyttkjertelen, vil der ikke være diabetes i den familien selv om familie medlemmer når alderen av 50 eller 60 år.


Kreft celler er syre mens sunne celler er alkalisk. Kreft er et tydelig resultat av syre avfall akkumulasjon. Kreft og syre miljø er diskutert i andre artikler i  "Vitenskap og Helse Serier." Uric syre krystaller i leddene forårsaker podagra. Uric syre kommer fra nitrogen i protein. I Korea podagra er omtalt som "den rike manns sykdom."  Bare rike menn kunne ha råd til å spise kjøtt i gamle dager.


Når fosfor syre eller sulfur er skapt av oksideringen av næringsstoffer som inneholder fosfor og sulfur, denne syre er for sterk for kroppen å håndtere. For å overvinne dette problemet, fjernes kropps kalsium fra skjelettet for å lage fosfat eller sulfat som er en meget svakere syre. Urates og fosfat i nyresteiner er kombinasjonen av syre og kalsium. Dette er hvordan beinskjørhet utvikler seg. Det hjelper lite å ta kalsium piller fordi kalsium oppløsers ikke så lett. Vitamin D hjelper å oppløse kalsium.


Dr. Sebastian har hatt vellykket behandling av beinskjørhet ved å administrere kalium bikarbonat ( KHCO3) til hans pasienter.


1). Våre lunger fjerner CO2 fra kalium bikarbonat og kaliumhydroksid (KOH) forblir. Kaliumhydroksid er sterk alkalisk, som fjerner ionisert kalsium fra urates, fosfater og sulfater og restaurerer kalsium til skjelettet. Fortynnet kaliumhydroksid er hovedingrediensen i det patenterte AlkaLife ®.


Vi tar vitaminer, mineraler og spormineraler med håp om å forbedre vår helse. Men, hvis kroppens syre / base balanse ikke er opprettholdt godt nok, kroppen kan ikke absorbere disse tingene godt og blir bare spylt ut. Løsningen til å bekjempe voksne sykdommer forårsaket av aldring er å drikke alkalisk vann. Det er også enkelt for moderne medisin å forstå.


1) Drs. Sebastian et al " Improved Mineral Balance and Skeletal Metabolism in Postmenopausal Women Treated with Potassium Bicarbonate", New England Journal of Medicine June 23, 1994

 


VITENSKAP OM HELSE
Sang Whang
Ingeniør, forsker og oppfinner med mange amerikanske patenter. Hans fagfelt spenner over mange forskjellige områder som datakommunikasjonsutstyr (modemer), elektroniske filtre, kjemi, vann, hornhinnemåleutstyr, multifokale kontaktledninger, etc.

0
Feed

Skriv en kommentar