Barn og alkaliske mineraler

Når et barn blir født inneholder kroppen et overskudd av alkaliske mineraler (alkaliske buffere). Som babyer lukter vi fint, og vi har en nydelig myk hud. Innsiden av den lille kroppen er helt ren.


Men som vi eldes,kroppen akkumulerer stadig syrlig avfall som den ikke kan eliminere. Dette spesielt p.g.a, vår vestlige livstil med sin industrielle matproduksjon, mye stress og giftige miljøfaktorer, noe som resulterer i en rask påskynding av denne prosessen. Det flytende syre avfallet omdannes til fast syre og akkumuleres på forskjellige steder i kroppen.


Den vakre babys lukt og myke hud endres raskt til mindre attraktive lukter og til en hud med rynker og ujevnheter.


Visste du at når noen er 40, nesten 50% av kroppens solide fysiske strukturer består av syre avfall? Denne andelen vil bare øke etter hvert som vi blir eldre! I kroniske plager, som f.eks revmatiske lidelser, gikt og høyt blodtrykk, som kan være forårsaket av syrlig avfall akkumulering, de fleste tradisjonelle behandlinger forsøker bare å behandle symptomene. Deretter, bivirkninger av disse behandlingene skifter problemet til en annen del av kroppen, noe som til slutt blir katastrofale.


Alkalisk vann har ingen medisinsk eller ernæringsmessig verdi for å kurere lidelser. Alt som det gjør er å nøytralisere syreavfall i kroppen, og gjør det oppløselig i kroppsveske, slik at den kan fjernes. En kropp som er renset kan aktivere sitt immunforsvar og løse kroniske lidelser. Bare den selvhelbredende evnen i kroppen kan faktisk kurere smerte og ubehag.


0 0
Feed

Skriv en kommentar