Den gode nyhet om alkalisk vann

Den viktigste funksjonen av alkalisk vann er å øke bikarbonater i blodet fordi vi begynner å miste bikarbonater som vi eldes, 

allerede etter fylte 40 år!


Utilstrekkelig mengde bikarbonater i blodet vårt reduserer vår evne til å administrere (nøytralisere og dumpe) syren kroppen produserer. Dette er årsaken til aldring. 45 år er den gjennomsnittlige alderen når mennesker begynner å vise symptomer på diabetes, høyt blodtrykk, osteoporose og mange andre voksne progressive sykdommer. Og siden vi ikke kan styre syre, samler vi syre avfall i kroppen. Disse avfall viser seg som kolesterol, fettsyrer, urinsyre, urat, sulfat, fosfat, nyrestein, osv.


Den viktigste egenskap: 

Det er mange egenskaper i alkalisk vann, som overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, oksygen reduksjonspotensial, pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH-verdien, osv. Imidlertid, med unntak av vannets pH-verdi ingenting annet hjelper blodet å få bikarbonater. Også alle de andre egenskapene endres når vannet kommer i magesekken og samhandler med magesyre. Selv pH verdi endringer i magen.Imidlertid fører endringen av pH-verdien i magen til å produsere hydrochloric syre (saltsyre) som går inn i magen, og bikarbonater går inn i blodet.


Den viktigste funksjon av alkalisk vann er å øke bikarbonater i blodet fordi vi mister bikarbonater som vi eldes.Når vi sier at vi alkaliserer kroppen, mener vi ikke nødvendigvis å øke pH i spyttet eller i urin, detbetyr å øke bikarbonater i blodet vårt. Blodets pH endres ikke, men muligheten til at blodet nøytraliserer syre i kroppen øker.


Ulike typer kommersielt produsert vann hevder helsemessige fordeler: energi vann, Pi vann, snø smeltet vann, spesielt kildevann, magnetisk behandlet vann, oksygenrikt vann, sekskant strukturert vann, m.m.. Men, ingen av dem legger bikarbonater til blodet bortsett fra høy pH alkalisk vann. Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon. Men ingen diett eller trening øker bikarbonater i blodet.


Vi lever i en verden som ble endret fra et jordbrukslandskap til et industrielt miljø, som produserer mer forurensning. Vår stressende livsstiler skaper mere syre, som får oss til å bruke opp flere bikarbonater. Noen matvarer er mer syrlig enn andre, spesielt, høy protein kjøttprodukter og svært kullsyreaktig brus. Dette er grunnene til at vi mister bikarbonater i blodet når vi eldes.


Hvis det er nok av OH-ioner (alkalisk reserve) i kroppen, er det ingen grunn til å bekymre seg om miljøgifter, insektmidler, stråling, virus,bakterier,osv. Alkalisk drikkevann er den beste måten å opprettholde god helse i ethvert tilfelle.


0 0
Feed

Skriv en kommentar