En alkalisk kropp er en sunn kropp

Du er frisk og ønsker å holde deg frisk. Du trener litt, og opplever en sunn dose av stress og spiser fornuftig. Ved å vedta denne levemåten håper du å nyte din vitalitet i lang tid framover.


Mange vet ikke at prosessen med redusert vitalitet er ledsaget av en økning av forsuring i kroppen. Forsuring, eller aldring i kroppen, er en kontinuerlig prosess. Uavhengig av vårt kosthold eller livsstil, er forsuringen som pågår et faktum.


Vi antar at kosthold mønsteret er sundt, men vi vet ikke nøyaktig hva maten består av. Selv om du tror at du spiser et sundt og alkalisk kosthold, er det et faktum at 98% av maten som er forbrent etterlater seg alltid noe syre avfall i kroppen. Det er en tapt kamp å tenke at ved å ekskludere en bestemt matvaregruppe at du kan spare kroppen din fra opphopning av syre avfall.


Ved å følge ulike dietter, som: makrobiotisk, lavkarbo, høyprotein, vegetarianer, rå mat dietter osv.,mangler du essensielle næringsstoffer som resulterer i alle typer mangler i kroppen din. Videre krever disse dietter mye disiplin som kan gå på bekostning av din naturlige glede i livet. Ingen av de spesielle dietter går til kjernen av antialdring.


Alka drops forvandler ditt vanlige drikkevann til alkalisk vann. Ved å drikke alkalisk vann syre / base balansen i kroppen blir holdt i likevekt. Den alkaliske buffer i blodet, som består av bikarbonat ligger på et riktig nivå,mens du nyter et variert diett mønster og en herlig variert livsstil. Natrium bikarbonat "ren vask" av kroppen!


Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen. Gjennom hele dagen rydder de opp i rotet laget av mat, mosjon og stress. I en ren "husholdning" den intelligente kroppen vet selv hvordan å opprettholde velvære og vitalitet.

Alkalisk vann nøytraliserer og eliminerer overflødig syre i kroppen vår, og dermed forbedrer blodsirkulasjonen. Når blodsirkulasjonen blirbedre, føler vi oss mere energiske og mange sykdomssymptomer avtar. Alkalisk vann er faktisk den velkjente " Fountain of Youth " (kilden tilungdommelighet) Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.

0 0
Feed