Gjenvinn tapt vitalitet

I vårt samfunn er det viktig å spise, trene og leve på en sunn, trygg og bevisst måte. Vår bevissthet om hvordan kroppen fungerer øker hver dag. Men det mange ikke vet er hvordan vårt kosthold og vår livsstil kan påvirke vår helse i det lange løp.


Fettforbrenning eller forbrenning av mat for å frigjøre energi, høyt nivå idrettsprestasjoner, stress og dårlige miljøfaktorer produserer syre avfall som kroppen bør bli kvitt. Det viktige spørsmålet er: hvor godt og fullstendig kan vi fjerne dette avfallet fra våre organer?


Tenk om du fjerner bare 99% av husholdningsavfallet fra ditt eget hjem hver dag. Etter ett år det akkumulerte avfall vil føre til et enormt usunt og skittent miljø. Du kunne absolutt ikke forestille deg hvordan din bolig ville se ut etter 10 eller 20 år.


En lignende prosess foregår i kroppen din. Det sure avfall som du ikke helt kan fjerne må lagres et sted i kroppen. Du vil ikke merke dette i begynnelsen, men over tid vil det svekke immunsystemet, gi kroniske lidelser, som for eksempel leddgikt, urinsyregikt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol osv. og dermed vil påvirke din vitalitet og livsglede.


Ta problemet ved roten "SLÅ AV" forsuringen og gjenvinn tapt vitalitet og en perfekt Syre / Base balanse.


Opplever du en mangel på velvære, vitalitet og livsglede du har fysiske problemer, sure muskler, eller du føler deg bra og ønsker å leve lengemed god helse, da tilhører du den gruppen vi ønsker å tjene.


0 0
Feed

Skriv en kommentar