Helse og diett

I det globale bildet, er det tre hovedkategorier av sykdommer. Den første er smittsomme  sykdommer som er forårsaket av en invasjon av fremmede levende substanser. Dagens medisinske vitenskap er effektiv i å isolere disse angripere og finne moderne midler eller utvikle immune vaksiner.

Jeg tror at det er bare et tidsspørsmål til medisinsk vitenskap finner en kur for AIDS. Vi vet allerede at hiv-viruset ikke kan overleve i et surt miljø, det kan ikke bli overført ved hudkontakt fordi hud overflaten er syre.

 

Den andre kategori er de progresive voksne sykdommer som er forårsaket av akkumulasjon av syre avfall som er i kroppen. Om avfallene er jevnt fordelt gjennom hele kroppen eller konsentrert på et spesifikt område, kan de forårsake forskjellige sykdommer som diabetes, fordøyelses problemer,hard mage, gikt, podagra, kreft, beinskjørhet, rynker osv. Det er forskjellige måter det konsentrerte avfallet kan bli fordelt, slik som massasjer, vibratorer, magnetiske innretninger, varmt bad, badstu osv. Med  unntak av svetting, disse metodene omfordeler avfall som har samlet seg opp. Den beste måten å bli kvitt syre avfall gjennom urin, er å drikke alkalisk vann.

 

Den tredje kategorien er mystiske sykdommer som er forårsaket av næringsmangel. Jeg sier "mystiske" fordi disse sykdommene er temmelig nye og leger kan ennå ikke finne ut hva de er. Denne kategorien er mer felles blandt de såkalte helsebeviste mennesker. De spiser spesielt " sunn mat " og ekskluderer alt "usunt". Etter lengre tid utvikler de næringsmangel. Da de spiser bare sunn mat men enda ikke føler seg god,frykter de at noen substanser i deres drikke vann gjør dem syk. Derfor insisterer de på å drikke destilert vann eller revers osmose filtrert vann, de tror at rent vann er det beste vannet. Det disse mennesker ikke forstår er at deseillert vann filtrerer verdifulle mineraler ut av kroppen, og ytterligere tømmer kroppen for nødvendige mineraler og næringsstoffer.

 

Næringsmangel kan være resultat av spesielle dietter. som ekskluderer noe mat eller spiser for mye av andre matvarer. Å spise mye av en type mat kan forårsake næringsmangel / ubalanse. Kroppen trenger all slags næring, noen næringsstoffer er nødvendig for å vedlikeholde det rette forhold til andre næringsstoffer. For eksempel vi må vedlikeholde det rette forholdet mellom kalium og natrium i kroppen, å innta natriumsalt uten en tilstrekkelig mengde kalium kan forårsake helseproblemer, og å ikke ta natrium kan også forårsake problemer, har vi nylig lært.

 

Her Hofgren, eieren av en helsemat forretning i Sverige, besøkte meg etter å ha lest min bok og fortalte meg et interessant fenomen. Når mennesker begynner på en vegetariansk diett, kjenner de en bestemt forbedring i deres helse. Etter et par år er deres helsetilstand forverret på grunn av næringsmangel. Men, de husker så klart den helse forbedring de opplevde, og tror de burde spise enda mer grønnsaker,og dermed forverrer de situasjonen enda mer.

 

Med all tilbørlig respekt for næringsrådgivere, er det mer næring i naturlig mat som vi ennå ikke vet om, enn det vi vet. Det får meg til å krølle sammen når jeg hører noen næringsrådgivere anbefale mennesker å spise visse matvarer,fordi de ikke inneholder noen nyttige næringsverdier. Slike råd kan gjøre mer skade en hjelp. Jeg har sett mange såkalte næringsrådgivere som er uenige med hverandre med hensyn til hvilken mat som er god eller dårlig.

 

Når det gjelder helse og diett, er det to sider til saken. Profesjonelle sykehus næringsrådgivere anbefaler deres pasienter å spise en ballansert diett. De sjekker at de nødvendige karbohydrater, proteiner fett, og fiber er tilført. De er ikke nødvendigvis opptatt av hvilken type avfall disse matvare produkter produserer. På den andre side er helsematspesialister mer interesert i avfallprodukter som maten produserer, og de anbefaler visse typer matprodukter mens de fraråder andre typer. De har ikke nødvendigvis så mye kunnskap om kroppens minimums behov,hva angår visse daglige næringsstoffer.

 

Når jeg utviklet AlkaLife laget jeg 10 forskjellige forhold av kaliumhydroksid og natriumhydroksid kombinasjoner og fikk dem testet på 200 personer over en periode på to månder. Legen som ledet prøven viste ikke hva som var i hver flaske. Resultatet av prøven viste seg at forholdet 75 % kalium til 25 % natrium var mest optimal for majoriteten av forsøks personene. Det var to personer som viste et komplett annerledes resultat 20 % kalium til 80 % natrium var bedre for dem. Jeg fortalte legen innholdet av flaskene og særegenheten av de to personene, hun konsulterte sine diagrammer og fant at de to var på en " absolutt ingen natrium " diett. Deres kropper trengte mer natrium men deres hode godtok det ikke, av en eller annen grunn. Dyr spiser og drikker instinktivt det som er godt for dem, men vi menneskelige vesener spiser og drikker det som TV reklamene sier. Vi forkaster også mat eller drikke som TV reklamene sier

vi ikke skal ha.

 

Min personlige anbefaling er å nyte maten vi liker, men ikke overspise eller ekskludere mat. Spis i moderasjon, i følge profesjonelle næringsrådgiveres balanserte diett konsept og la alkalisk vann gjør jobben med å rense syre avfall. Bruk ikke mat for å rense avfall, da står du i fare  for å forårsake næringsmangel og / eller ubalanse.

 

 

VITENSKAP OM HELSE

Sang Whang

Ingeniør, forsker og oppfinner med mange amerikanske patenter. Hans fagfelt spenner over mange forskjellige områder som datakommunikasjonsutstyr (modemer) elektroniske filtre, kjemi, vann, hornhinnemåleutstyr, multifokale kontaktledninger etc

0
Feed

Skriv en kommentar