Hva er helse ?

Den beste definisjonen av helse er "lett flyt". Når alt flyter lett i kroppen din, har du god helse. Som vi vet, er "sykdom" referert til som en usunn tilstand i kroppen. Vann er et sterkt oppløsningsmiddel og mer enn 90% av blodet er vann, og derfor bærer blodet alt rundt i kroppen: næringsstoffer, vitaminer, mineraler, avfallsprodukter, døde celler, osv.

Det er to ting som senker flyten av blodet: syre og lav temperatur.

 

Syre:

Som det er kjent, syre tykner blodet. Etterbarberingsvann er syre vann med parfyme lagt til. Munnvann er syre vann med mynte lagt til. Begge stopper blødninger, hvis det er noe blødning. Det er syren som stopper blødningen. Dette er en livreddende egenskap i blodet for å redde oss fra å blø i hjel. Når det er et kutt, kommer blod ut og møter oksygen i luften og blir sterkt syrlig. Når dette skjer, danner blod en skorpe og slutter å blø. På grunn av denne livreddende egenskap blir blodet tykt, og det er en opphopning av syre avfall i kroppen.

 

Det er forskjellige måter som syre akkumuleres i kroppen: en rask konsentrert form er en forstrekt muskel eller et forslått kne, og en måte som bygges opp gradvis, slik som kolesterol i blodårene og fettsyrer rundt midjen. Det første tilfellet er vanligvis et resultat av visse typer skader, og det er vanligvis smerte forbundet med det. Sistnevnte tilfelle er så gradvis at kroppen tilpasser seg med den endrede tilstand, og det er vanligvis ingen smerter forbundet med det, til den tid man innser endringen, er han eller hun overvektig. Uavhengig av om det er smerte eller ikke, kapillarene rundt avfallsbasert oppbygging blir tilstoppet av tørket blod forårsaket av syre. Dette er en naturlig kjemisk prosess.

 

Hvis denne opphoping er i nærheten av områder med nerve endene, er det smerter forbundet med det og man gjør noe med det, men hvis syre opphopingen er på steder der det ikke er noen nerve ender, føler man det ikke og gjør derfor ingenting med det, og de kan vokse kontinuerlig. Til den tid man føler noe der, kan det være for sent å gjøre noe med det. Vær oppmerksom på at kreftceller er syre mens friske celler er alkaliske.

 

Det er generelt kjent at den menneskelig kropp har for mye syre, og at noe må gjøres for å redusere syre i kroppen. Det er tre kjente metoder for å redusere syre i kroppen: kosthold, mosjon og fettsuging. De er alle risiko involvert. Den mest effektive og enkleste måten, uten risiko, er å drikke alkalisk vann. Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.

 

For mer informasjon om fordelene ved å drikke alkalisk vann, og hvordan å gjøre vann alkalisk, forskjellen mellom ulikt alkaliske vann, kan du lese Vitenskap og Helse Serier nummer 3, 5, 7, 15 og 16

 

Lav temperatur:

Alle ting i universet vibrerer, men de vibrerer ikke på samme frekvens. Hver og en vibrerer på sin egen resonansfrekvens. Temperaturen i hver substans styrer hvor kraftig det vibrerer. På den absolutte null temperatur (- 459.670F), stopper vibrasjon. Alle kjenner vi til fenomenet ved å stivne til i kaldt vær. Der det er en akkumulering av syre, er blodsirkulasjonen dårlig på grunn av at syren tilstopper kapillærene. Temperaturen rundt syre akkumuleringen er generelt lav. En thermograph av en frisk person er jevn, mens for en person med smerter er den ikke jevn, det vises kuldelekkasje rundt de smertefulle områder.

 

Selv om kalde flekker er et resultat av syre konsentrasjoner kan ikke alkalisk vann alene løse opp syrekonsentrasjonen på grunn av tette blodkar. Løsningen er, å varme opp området først og utvide de tilstoppede kapillarene slik at alkalisk blod kan nå dette syre avfallet. Når varmen når det konsentrerte område, skaper det en temperatur forskjell. Kroppen har en naturlig tendens til selv å jevne ut en temperaturforskjell, og derfor strømmer blodet inn og ut. Ved å gjøre dette, hjelper det å spre syrekonsentrasjoner gjennom de utvidede kapillarene.

 

Det viktigste er å oppvarme området dypt inne i kroppen hvor syrekonsentrasjonen ligger. Det er her FIR (Far- Infrared) varme utmerker seg. Som nevnt i artikkelnummer 4 av den tekniske artikkel i alkalife.com webside FIR frekvensen er den samme som den naturlige vibrasjonsfrekvensen av vannmolekyler. Det er veldig lett å oppildne et stoff, når du bruker samme vibrasjons energi frekvens som stoffets. Av den grunn, FIR varmeputer, FIR varmeapparat, og FIR sauna alle lager gjennomtrengende varme inne i kroppen der vannet er.

 

FIR varmeputer og FIR varmere skaper lokalisert varme og fungerer bedre for å lindre lokaliserte smerter. De skaper temperatur endringer og forårsaker at blodet strømmer inn og ut av det varme stedet i et forsøk på å jevne ut temperaturen. Selv om FIR sauna ikke skaper temperatur endring i noe spesielt område, er FIR sauna meget god til oppvarming av hele kroppen og frembringer maksimal svette. FIR sauna varmer ikke luften i kammeret, men den oppvarmer kroppen i badstu kammeret, temperaturen behøver ikke å være høy for å få en til å svette. Etter å ha stått i en FIR sauna og svettet voldsomt, føler man seg ekstremt drenert. Det er derfor man føler seg tappet og svimmel. Derfor bør man drikke alkalisk vann før og etter en tar FIR sauna. Regelmessig bruk av en FIR sauna i forbindelse med å drikke alkalisk vann kan gjøre en veldig sunn og ungdommelig.

 

Poenget med å få bedre helse er å hjelpe alt i kroppen til å flyte lett. Det tar to sterke slag, alkalisk vann og FIR varme, som begge er uten inngrep og har vist seg å være mest effektive. Den gode nyheten er at FIR sauna er blitt mye rimeligere etter at den bærbare FIR sauna kom. Hvis en ikke har tilgang til en bærbar badstue, kan et bad med meget varmt vann (ved en noenlunde høy temperatur) være andre valget, ettersom varmt vann avgir en FIR frekvens. Eneste ulempe med et badekar er at badevannet ikke kan opprettholde en konstant høy temperaturer over tid.

 

 


VITENSKAP OM HELSE
Sang Whang
Ingeniør, forsker og oppfinner med mange amerikanske patenter. Hans fagfelt spenner over mange forskjellige områder som datakommunikasjonsutstyr (modemer), elektroniske filtre, kjemi, vann, hornhinnemåleutstyr, multifokale kontaktledninger, etc.

0
Feed

Skriv en kommentar