Hvordan opprettholde god helse ?

Det sies at det er 75 billioner celler i menneskekroppen. Disse cellene lever gjennomsnittlig bare 4 uker. Ved slutten av sin levetid, deler kjernen av cellen, genet seg i 2 halvdeler og hver halvdel søker proteiner og enzymer for å duplisere matchende halvdel, derfor blir en celle til to identiske celler.

 

Hvis hver celle var kopiert, ville det være 150 billioner celler i 4 uker, men det som gjenstår er ca 75 billioner celler. Dette betyr at bare en halvdel av cellene regenererer og den andre halvparten degenererer. De degenererte cellene brytes opp i mindre biter og leverer de nødvendige elementene til de overlevende regenererende celler.

 

Spørsmålet er: "Hvilke celler regenererer eller degenererer". Naturens lov er slik at sterke og friske celler regenererer. Svake, skadde, forurensete, infiserte, eller døde celler degenererer. Dette er hvordan helsen er opprettholdt i denne verden, full av forurensning, stråling, RF forstyrrelser, osv., osv.

 

Siden halvparten av de 75 billioner celler degenererer i 4 uker, ved å dele det inn i 4 uker, 7 dager, 24 timer, 60 minutter og 60 sekunder, antall celler som degenererer hvert sekund er lik 10 millioner pluss. Med andre ord, vi har råd til å miste 10 millioner pluss celler per sekund som er skadet av forurensing, stråling etc. Når disse ytre forstyrrelser skader cellene, dør de og blir til syre avfall. Hvis det er et tilstrekkelig antall OH-ioner (alkaliske buffere) i kroppen til å nøytralisere disse døde celler og dumpe dem trygt gjennom urin kan helsen opprettholdes.

 

I et glass vann på 0,3 dl. med en pH-verdi på 10, er det en milliard ganger en billion OH-ioner, dvs. 1 med 21 nuller etter det (1 x 1021). Det er ingen annen kilde av OH- ioner som kan gi en så høy mengde så lett og enkelt. Ingen alkalisk mat kan gi den mengden OH- ioner. Fem glass vann på 3 dl med en pH verdi på 10 vil gi kroppen fem ganger så mange OH-ioner. Fire dråper Alkalife ® (ny flaske) er designet for å ha 1 x 1021 antall OH-ioner. 20 dråper AlkaLife ® om dagen i vann vil gi 5 x 1021 antall OH- ioner i kroppen for å nøytralisere et tilsvarende antall H + ioner, som er de syreradikaler.

 

Andre kilder til helseskader er virus og bakterier. Når disse fremmede enheter invaderer menneskekroppen, erklærer de krig mot dem ved å opprette hvite blodlegemer for å bekjempe inntrengerne. De falne i denne krigen er døde celler fra begge sider, og de blir alle til syrlig avfall. Hvis det var nok OH-ioner i kroppen, kunne man nøytralisere avfallet og bli raskere frisk. Hvis ikke, vil virkningene av syre gjøre det verre og en vil lide lenger.

 

På grunn av dette, (som et middel) anbefaler leger å spise bananer og appelsiner etter et influensa anfall. De alkaliske mineraler som er tapt i løpet av en lang kamp mot influensa må fornyes. Alkaliske mineraler genererer OH-ioner som K+OH-, Na+OH-, Ca++(OH-) 2. De avgjørende elementene er OH-ioner, de basiske mineraler er bare bærere av OH-ioner.

 

Ved å drikke alkalisk vann er input av OH-ioner garantert. Tar man alkaliske mineraler eller spiser alkalisk mat er man ikke garantert input av OH-ioner, for eksempel, inneholder bordsalt, NaCl, den alkalisk mineral Na, natrium, men de er ikke parret med OH-ioner, men heller med syre mineral Cl klor. Input av OH-ioner avhenger av hva de alkaliske mineraler er parret med.

 

Pensjonister har en høyere risiko for å bli et ofre for influensa. Hvorfor? Fordi de har mer syre enn alkaliske mineraler i sine systemer. Med andre ord, de har ikke nok OH-ioner. De kan være i stand til å kjempe mot influensa i tidligere stadier, men på grunn av den økte syre tilstand forårsaket av døde celler, taper de til slutt kampen.

 

Vårt immunsystem mot fremmede inntrengere er bygget opp gradvis fra fødselen av. Jo mer eksponering man har til forskjellige bakterier eller virus, blir immunsystemet styrket mot mange inntrengere. En vaksine mot en bestemt influensa hjelper kroppen å utvikle sitt immunforsvar mot den spesielle influensa, men det er ikke så effektiv mot andre typer influensa.Barn har ikke levd lenge nok til å bygge opp sitt immunforsvar imot generelle sykdommer, og dette er grunnen til at de også har en høyere risiko for å få influensa. 

 

Barn er mer basisk enn voksne, men deres immunforsvar er ikke så godt utviklet ennå, det er derfor spedbarn trenger mange vaksiner etter fødselen. Voksne er i en optimal situasjon, de er mer i stand til å kjempe mot virus eller bakterier, og avhengig av hvor mange OH-ioner er i kroppen, kan de komme seg snarere.

 

En vaksine er bra hvis den rette type vaksine er administrert. Det er ikke en sikker løsning. Det som er en sikker løsning er en alkalisk kropp. Å ha nok OH-ioner i kroppen garanterer ikke at man ikke vil få influensa, men uansett hvilken type influensa en får, kan en komme seg raskt ved å eliminere døde syre celler umiddelbart.

 

Således, hvis det er nok av OH-ioner (alkalisk reserve) i kroppen, er det ingen grunn til å bekymre seg om miljøgifter, insektmidler, stråling, virus, bakterier,osv. Alkalisk drikkevann er den beste måten å opprettholde god helse i ethvert tilfelle.

 


VITENSKAP OM HELSE
Sang Whang
Ingeniør, forsker og oppfinner med mange amerikanske patenter. Hans fagfelt spenner over mange forskjellige områder som datakommunikasjonsutstyr (modemer), elektroniske filtre, kjemi, vann, hornhinnemåleutstyr, multifokale kontaktledninger, etc.

0
Feed

Skriv en kommentar