Liv uten smerte

Det er et universelt ønske i menneskeheten til å leve et langt, smertefritt og sunt liv. Vitenskapen har endelig oppdaget den felles årsaken til aldring, smerte og progresive voksne sykdommer. Nå kan du lære den vitenskapelige naturlige måten å forlenge ditt liv uten smerte.

Når vi er under sterkt stress eller belastning, eller er overanstrengt, skaper vi store konsentrasjoner av syre avfall i spesielle områder på kort tid som også er for fort for den normale kroppsprosessen å spre. Dette er årsaken til smerte. Også når dette skjer, fordi syre fortykner blodet, kapillarene omkring konsentrasjonen blir tilstoppet, derfor kan ikke blodet komme inn i det området for å utføre fjerning av avfallene. Det er en ond sirkel. Uten behandling kan smerten vare lenge. Vi tar smertestillende for å mildne smerten men vi vet meget godt at det ikke fjerner årsaken til smerten men lurer hjernen slik at vi ikke føler smerten. Når virkningen av medisinene går ut, kommer smerten tilbake. Dessuten skaper disse pillene negative bivirkninger.

 

Konsentrert avfall må bli spredd for å eliminere årsaken til smerte. Massasje, vibratorer, varme bad, magneter, og far - infrarøde oppvarmings puter er alle effektive måter å gjøre det på. Men, far - infrarøde puter er best, fordi FIR oppvarming utvider de tettet kapillarer og tillater varmt blod å trenge igjennom inn i området og dra ut konsentrert syre. (slik som melkesyre) og sprer dem til kjøligere områder ved blodkretsløpet og varmeoverføring. Når det er et lite område som enten har en meget varm eller kald temperatur, prøver kroppen selv å jevne ut temperaturen ved å tvinge blodet til å flyte igjennom.

 

Varme bad og far - infrarød badstu kan også hjelpe men, fordi de varmer opp hele kroppen, overføringensprosessen er langsom. Konsentrert dyp gjennomtrengende oppvarming på det vonde området er den forteste måten å spre syre avfall og til å lette smerten. Vanligvis misforstår vi at et betent område er varmere enn resten av kroppen og vi bruker en ispakke. Ispakken avkjøler det berørte området, som selvfølgelig tvinger blodet til å strømme til det kaldere området for å opprettholde den riktige kroppstemperatur. Men da kapillarene er stengt, går blodstrømningen langsomt.

 

Når det er en skade, er det betente området varmt fordi en stor mengde næringsstoffer blir hurtig brent. Det er hvordan en konsentrasjon av avfallprodukter blir formet. En ispakke kan bli en bedre løsning denne gangen. Vanligvis er det ikke da vi føler smerte. Smerten starter litt senere når blodets kretsløp omkring dette områden stanser. Det tar lengre tid å redusere hevelser og letter smerten med is enn med et lokalisert far - infrarød oppvarmingspute.

 

De følgende rønkenbilder viser et skadet kne som ble bedre etter en uke med tre behandlinger med far - infrarød pute. 11/22/99 11/26/99 11/29/99 Anmerkning: Det betente området er kaldt fordi blodet ikke sirkulerer der.

 

Alkalisk vann nøytraliserer syre men, det kan ikke trenge gjennom til det vonde området på grunn av fortettede kapillarer som omgir området. Etter at oppvarming trekker ut syre, alkalisk vann kan nøytralisere den og fjerne den trygt gjennom nyrene.

 

KONKLUSJON
Aldring, progresive sykdommer og smerter kommer av en felles årsak: opphoping av syre avfall som ikke er blitt fjernet. Alkalisk vann er løsningen for å nøytralisere disse avfallene og hjelpe kroppen trygt å eliminere dem. Men, når det kommer til smerte eller langsiktige kroniske tilstander som gikt, trenges det hjelp fra en far - infrarød pute for å lette smerten fort.

 

Kreft utvikler seg vanligvis dypt inni kroppen hvor det ikke er noen nerveendinger som får oss til å føle smerte. Hvis en konsentrasjon av syre som en dam er formet i et slikt sted, kan vi fortsette å leve uten å føle noe som helst der. Etter lang tid, kan kreftceller utvikle seg og vokse. Når vi begynner å føle noe, kan det bli for sent. Dette er hvorfor legene råder oss å ta undersøkelser jevnlig for å oppdage en slik vekst på et tidlig stadium. Jeg oppfordrer deg til å drikke alkalisk vann jevnlig slik at en syre akkumulasjon ikke blir stående der for lenge.

 

For å kunne leve og forlenge et sunt liv uten smerte, må vi ta i bruk et dobbelt grep av far - infrarøde puter og alkalisk vann. Det endelige målet med å leve et langt og smertefritt liv er å få fjernet syre avfall fra kroppen. Den far - infrarøde puten sprer konsentrert syre avfall og alkalisk vann hjelper kroppen å trygt fjerne dem.

 

 

VITENSKAP OM HELSE

Sang Whang

Ingeniør, forsker og oppfinner med mange amerikanske patenter. Hans fagfelt spenner over mange forskjellige områder som datakommunikasjonsutstyr (modemer) elektroniske filtre, kjemi, vann, hornhinnemåleutstyr, multifokale kontaktledninger etc

 

 

De følgende rønkenbilder viser et skadet kne som ble bedre etter en uke med tre behandlinger med far - infrarød pute. 11/22/99 11/26/99 11/29/99 Anmerkning: Det betente området er kaldt fordi blodet ikke sirkulerer der.

0
Feed

Skriv en kommentar