Økt blodtrykk / Senke det strukturelt

For å kunne gi våre organer oksygen og næringsstoffer, hjertet pumper blod gjennom kroppen i gjennomsnitt 70 slag hvert minutt. Når hjertemuskelen trekker seg, blir blodet presset mot de vaskulære veggene. Dette trykk kalles systolisk trykk. Når hjertet slapper av, er presset mot de vaskulære veggene målt som diastolisk trykk.

Grenser anses å være sunn ved medisinsk vitenskap er et diastolisk trykk på 90 og en systolisk trykk over 140. Den øvre grense for folk i alderen seksti og over kan, hvis de er ellers frisk, være 160 før du begynner med behandling.Høyt blodtrykk skjer vanligvis med aldring og er forårsaket i 95% av tilfellene av forsuring av kroppen. Men hva betyr forsuring av kroppen faktisk, og hvordan fører det til høyt blodtrykk? Og er det en måte å senke blodtrykket igjen strukturelt ?

 

UTVIKLINGEN AV FORSURING

Den maten vi spiser, sammen med oksygen, blir brent i våre celler for å produsere energi. Etter forbrenningen blir det til syre dannende avfall, som cellene lar passere inn i blodet. Kroppen jobber hardt for å bli kvitt dette syre dannende avfall via tarmen og / eller urinveiene og / eller huden ved svetting.

For å holde seg frisk, bør vårt blod og våre celler alltid forbli svakt basisk ( alkalisk ). Selv om kroppen har kommet opp med en smart knep for å konvertere det syredannende avfall som blir igjen til et fast avfall og prøver å eliminere dette via tarmen, kan vi dessverre ikke bli kvitt alt det syre dannende avfall som vi produserer på denne måten. Det som gjenstår, er lagret et sted i kroppen. Når dette etter hvert blir for mye, kunne våre friske celler bli syke og til slutt, dør vi.

 

OPPBYGGINGEN AV DETTE - IKKE FJERNET AVFALL BLIR KALT PROSESSEN MED FORSURING ELLER ALDRING !

Noen eksempler på størknet syre dannende avfall er kolesterol, fettsyrer, urinsyre, nyrestein, urates, sulfater og fosfater.

Kolesterol og fettsyrer er blant annet et resultat av å spise for mye pasta og brød (karbohydrater) og ikke nok mosjon. Urinsyre - og ammoniakk produseres blant annet av inntak av (for mye kjøtt) (død animalsk protein). Fosfor syrer er produsert, blant annet ved å spise korn, for eksempel ris og ved å drikke brus, som for eks. Coca Cola.

 

For legemet, svovelsyre, fosforsyre og urinsyre er alle toksiske syrer. For å nøytralisere dem til ikke - toksiske, er det en nødvendighet for alkaliske (basiske) salter, slik som natrium bikarbonat.

 

Som et resultat av mangelen på bikarbonater i blodet, kroppen raner, for eksempel, kalsium fra ledd og bein for å kunne være i stand til å konvertere disse syrlige giftstoffer til ikke - giftige salter, slik som - sulfater, fosfater, urates osv. Dette vil kunne føre til utviklingen av, for eks. revmatisme og / eller artrose og / eller beinskjørhet.

 

FORSURING RESULTERER I  " TYKT BLOD "

En av de viktigste problemene med syre avfall er det faktum at et syre miljø endrer blod sammensetningen litt. Blodet vil stadig inneholde mer avfall, noe som gjør det for " tykt ". Hvis blodet er for tykt, kan det tette opp kapillarene. Avhengig av hvor kroppen lagrer dette syre avfall, blodsirkulasjonen vil bli mindre effektiv på dette stedet, noe som kan resultere i at noen vitale organer ikke lenger er i stand til å få tilstrekkelig oksygen og næringsstoffer via blodet. Så hjertet må pumpe hardere for å levere de vitale organer tilstrekkelig oksygen. På grunn av dette, økes blodtrykket strukturelt!

 

Når vi trener, kan blodtrykket bli høyt til visse tider. Hvis en eller flere av de flytende syre partikler fortrenges av det hevede blodtrykk og tetter en kapillar som fører til en vesentlig del av hjernen, kan en person få et slag. Det er derfor så mange av de rapporterte slag skjer under idrettsaktiviteter. Størknet syrlig avfall endrer blod sammensetningen, noe som resulterer i en fortykning av blodet og et hevet blodtrykk.

 

HVORDAN KAN VI LØSE OPP SYRLIG AVFALL ?

Så, for å senke blodtrykket strukturelt, er det nødvendig å kvitte seg med det akkumulerte syre avfall fra blodet. Ved oppløsning av syre avfall, vil blodet bli renset på nytt, og dets sammensetning tynnere. Som et resultat, hjertet må pumpe mindre for å føre oksygen til organene.

 

Syre avfall i en sunn kropp er nøytralisert av kroppens egen substans, natrium bikarbonat. Natrium bikarbonat er base og regulerer syre - base balansen i blodet. Mangel på det fører til forsuring av kroppen. Ettersom vi eldes, natrium bikarbonat nivåer i blodet reduseres, og som et resultat syre avfall kan ikke lenger oppløses i tilstrekkelig grad. Imidlertid ved å drikke alkalisk vann (vann med høy pH-verdi) kroppen tvinges til å produsere natrium bikarbonat igjen, noe som i sin tur gradvis oppløser syre avfall i blodet og kroppen.

 

Derfor å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Ved å drikke fem glass alkalisk vann hver dag, kan dette få virkning etter bare noen få måneder.

 

EN ALKALISK SUBSTANS LØSER EN SYRE SUBSTANS !

Det faktum at en base (natrium bikarbonat) nøytraliserer en syre (urinsyre, kolesterol syre osv.) er et naturlig (kjemisk) fenomen som ikke krever en "dobbelt - blind -test, i motsetning til legemidler.

For eksempel, når vi berører kylling eller fett kjøtt, våre hender blir noe klissete. Å vaske bort fettet fra våre hender med vanlig vann virker ikke, med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet oppløselig som gjør det lettere å rengjøre våre hender. Fett er en syre, såpe er en base og de nøytraliserer hverandre.

Strengt medisinsk sett, alkalisk vann har ingen medisinske og / eller ernæringsmessig verdi å kurere lidelser. Alt som det gjør er å nøytralisere syre avfall i kroppen, og gjør det oppløselig i kroppsvesken, slik at den kan fjernes. Ved å drikke basisk / alkalisk vann, er syre avfall oppløst.

 

ET LANGT OG SUNT LIV !

Så for å få et langt og sunt liv, må vi alltid sørge for at syre avfall er fjernet fra kroppen vår. Den beste og enkleste måten å gjøre dette faste avfall oppløselig og deretter nøytralisert i kroppsvæsken er med alkalisk vann. Ved å eliminere syre avfallspartikler i blodet kan vi unngå tilstander som høyt blodtrykk, noe som kan utgjøre en risiko for plutselig sykdom (eller verre!).

Amerikanerne og europeerne gjør dette (for nå) den vanskelige veien via kosthold, mosjon og medisiner. Japanerne gjør det på den enkle måten, ved å drikke alkalisk / vann.

Hvis du går videre inn i stoffet og leser noen av folks erfaringer, håper vi at du også vil oppdage denne flotte måte å forbedre / opprettholde helsen.

 

 

0
Feed

Skriv en kommentar