Ofte stilte spørsmål om alkalisk vann

Spørsmål: Er det noen negative bivirkninger ?

Svar: Noen rapporterer om litt hodepine i noen dager i begynnelsen. Det kan være et tegn på avgiftning. Japanerne har drukket alkalisk vann i over 70 år uten noen bivirkninger.

 

Spørsmål: Er det problem hvis jeg tar mer enn 3 dråper i ett glass ?

Svar: Nei. Men hvis du tar mer enn 3 dråper i et glass, kan det smake litt bittert forde det er en høyere konsentrasjon av mineraler.

 

Spørsmål: Hvor lenge varer en flaske Alka Drops® ?

Svar: En flaske Alka Drops® kan vare opptil 2 måneder dersom det tas 15 dråper om dagen (pr. pers.)

 

Spørsmål: Kan jeg bruke Alka Drops® i omvendt osmose eller destillert vann?

Svar: Ja. Men det er noe å merke seg. RO filtrert vann og destillert vann er surt fordi vannet er så rent, det lekker karbondioksid fra atmosfæren. Når du legger Alka Drops® i det, fungerer karbondioksidene som en buffer og pH vil ikke gå opp. Det er interessant å merke seg at hvis du legger den anbefalte dosen Alka Drops® og koker vannet, vil karbondioksidet fordampe og vannet vil opprettholde de alkaliske mineraler, noe som resulterer i høyt pH-alkalisk vann.

 

Spørsmål: Kan barn drikke alkalisk vann med Alka Drops® ?

Svar: Ja, men reduser antall dråper pr. dag i forhold til kroppsvekten. For eks. 10 dråper med Alka Drops®,om dagen for et barn på 60 kg. eller 2 glass om dagen med anbefalt dose på 4 dråper per 250 mLglass.

Spørsmål: Erstatter Alka Drops® medisinene mine ?
Svar: Alka Drops® erstatter ikke noen medisiner. Tre dråper Alka Drops® tilsatt et glass vanlig drikkevann forandrer vannet til alkalisk vann med en pH-verdi på 9,0 til 10,0, avhengig av den opprinnelige pH. Alkalisk vann laget av Alka Drops® har ingen næringsverdi eller noen medisinsk verdi. Alt det gjør er å nøytralisere overflødig kroppssyre og forbedre blodsirkulasjonen uten blodfortynner. Alkalisk vann er ikke kjent for å påvirke noe medisin negativt.

Spørsmål: Jeg bruker Alka Drops® regelmessig. Da jeg vet at god helse kommer med å holde kroppens system alkalisk. Men når jeg leser brosjyren, står det at en av ingrediensene i Alka Drops® er såpe! Det virker ikke naturlig for meg å drikke såpe. Finnes denne "såpe" i vår matforsyning ?
Svar: Hva brosjyren sier er at en av ingrediensene i Alka Drops® er en ingrediens som finnes i såpe. Ingrediensen vi snakker om er natriumhydroksyd (NaOH). Nei, du konsumerer ikke såpe. Baking soda (NaHCO3) er natriumhydroksid pluss karbondioksid (CO2).

Spørsmål: Hva om jeg får Alka Drops® i øynene mine ?
Svar: Som advarselen på flasken sier, alt du kan gjøre er å skylle øynene med vanlig vann. Vi hadde noen få mennesker som gjorde det tidligere, og det er grunnen til å legge til advarselen på flasken. De rapporterte imidlertid at etter at smerten og rødheten hadde forsvunnet, merket de at symptomene også var forsvunnet. Dette skyldes at bakterier som lever i øyets fuktighet (et surt miljø) ikke kan overleve i et sterkt alkalisk miljø. Så vidt vi vet, er det ingen som har gjort den samme feilen, fått permanent skade på øyet. Vi anbefaler at du plasserer Alka Drops® flasken separat fra øyedroppermedisinen.

Spørsmål: Hvordan hjelper alkalisk vann meg ?
Svar: Alkalisk vann har ingen næringsmessig verdi for å gi oss energi eller medisinsk verdi for å kurere noen sykdom; det nøytraliserer syreavfallet i kroppen vår. Syreavfall tykkner blodet og hindrer blodsirkulasjonen når vi blir eldre. Ved å nøytralisere og redusere syreavfall, forbedrer alkalisk vann blodsirkulasjonen. Forbedring av blodsirkulasjonen gir oss mere energi og eliminerer mange sykdomssymptomer. Alkalisk vann er den mest naturlige måten å forbedre helsen vår på uten medisin.

Spørsmål: Hvor mye vann trenger jeg å drikke og når ?
Svar: Den anbefalte doseringen er 5 glass 250 /350 ml glass med vann med en pH på 10,0 per dag, men du kan drikke mer og det vil ikke skade deg. Eventuelt overskudd av alkalisk mineralinntak vil bli utsilt i urinen. For å maksimere effrektiviteten av alkalisk vann, drikk det mellom måltider og gjerne før frokost. Når du drikker på tom mage, tillater det maksimal produksjon av bikarbonater i kroppen.

Spørsmål: Hvor lenge trenger vi å drikke alkalisk vann ?
Svar: Så lenge vi spiser mat, produserer vi syre avfall; derfor må vi ta med høy pH alkalisk vann eller bikarbonat tabletter for å holde kroppene våre balansert. Miljøforurensning, stress og søvnmangel bidrar alle til syreproduksjon i kroppen vår. Hvis vi ønsker å leve, må vi fylle disse bikarbonatene til blodstrømmen.

Spørsmål: Ødelegger ikke magesyren alkaliteten av alkalisk vann ?
Svar: Ja og nei. For en mer grundig forståelse av magesyre og alkalisk vann, vennligst les artikkelen: "Alkalisk vann og magesyre" på vår nettside.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom alkalisk vann laget av en vann ioniserer og det som Alka Drops® produserer ?
Svar: De er de samme som effektene på nøytraliserende syrer, så lenge pH-verdiene er de samme. Forskjellen er alkaliske mineraler i vannet. For mer informasjon, vennligst les artiklen: "Vann Ioniser og Alka Drops" og "Myten om Organiske og Uorganiske Mineraler" på vår nettside.

Spørsmål: Er hardt vann dårlig for helse ?
Svar: Hardt vann er vann med høyt innhold av kalsium. Det etterlater en hinne i vannrørene og er dårlig for vaskemaskiner og oppvaskmaskiner. Folk bruker vannmykner for å erstatte kalsium med natrium for å senke vannets kalsiuminnhold. Hardt vann er sunnere for kroppen enn mykt vann; Derfor, et respektabelt rørleggerfirma monterer en separat rørledning til kjøkkenet for drikkevann. Hvis du har en vann ioniserer for å lage alkalisk vann, vil hardt vann gi sterkt alkalisk vann. Ekstremt hardt vann kan forkorte vann ioniseringsens levetid. Sunn fornuft tilsier at ekstremt hardt vann er svært alkalisk og trenger ingen vann ionisator; Et enkelt kulfilter kan da produsere sunt alkalisk vann.

Spørsmål: Er det trygt for meg å bruke surt vann på huden min ?
Svar: Det jeg sa i boken min er: 'Jeg skyller kroppen min med surt vann etter å ha tatt en dusj.' Sunn menneskelig hud er sur av Guds design for å drepe bakterier. Det smuss som er oppsamlet er surt. Vi bruker såpe til å vaske smuss unna, men dette fjerner også surheten i huden. For å fylle opp syren på huden skyller jeg huden med surt vann. Surt vann er laget av vann ionisatoren som gjør alkalisk vann og surt vann ved å dele alkaliske mineraler og syre mineraler fra springen. Alka Drops® legger bare mer alkaliske konsentrater til vannet for å gjøre vannet alkalisk, det kan ikke lage surt vann, og det kan heller ikke fjerne syre mineraler i vannet.

Spørsmål: Hva er galt med å drikke Baking soda? Er det ikke også alkalisk vann ?
Svar: Baking soda er natriumbikarbonat. Å legge det til drikkevann øker ikke pH-verdien til vannet. Hvis du drikker det, vil saltsyre i magen reagere på det og redusere natriumbikarbonatet til natriumklorid, natriumsalt (NaCl) og vann og karbondioksid. Du har nettopp økt saltinntaket. Siden det ikke øker magesyrens pH, vil magen ikke produsere saltsyre som alkalisk vann gjør. Det er produksjonen av saltsyre i magen som også produserer bikarbonat som legges til blodstrømmen som et biprodukt.Baking soda hjelper ikke kroppen, men legger bare til mer natriumsalt i kroppen.

Spørsmål: Er det OK å koke alkalisk vann ?
Svar: Ja. I motsetning til syre mineraler fordamper alkaliske mineraler ikke under varme, derfor kan vi legge Alka Drops® til kaffe, te og til og med lage mat med det, og fortsatt få fordelene med alkalinitet!

 

Spørsmål: Hva er holdbarheten til alkalisk vann ?

Svar: Holdbarheten for alkalisk vann avhenger av graden av plastmateriale der vannet helles inn i. Den primære grunnen til at pH-verdien går ned skyldes infiltrasjon av karbondioksid fra atmosfæren gjennom plasten. Etter bruk kan lungene puste ut karbondioksidet fra vannet, og delvis alkalinitet kan gjenopprettes. På den annen side, hvis du bruker en glass, kan holdbarheten være så lang som opptil flere måneder.

 

Spørsmål: Kan morsmelks pH endre seg hvis hun drikker alkalisk vann ?

Svar: Nei. Å drikke alkalisk vann endrer ikke engang blodets pH. Derfor endrer melkens pH seg ikke. Hva endrer seg i mors kropp, er at hun legger til flere bikarbonater til blodet hennes. Man kan ikke levere alkalinitet til en baby ved å la moren drikke alkalisk vann. Barnet må drikke det. Jeg anbefaler å mate babyen med fortynnet alkalisk vann til å begynne med, og gradvis øke det.

Spørsmål: Jeg har lest i boken at melk er alkalisk mat /drikk. Men i all den lesningen jeg har gjort, anses melk som syre. En venn av meg er dårlig av syre reflux og bruker prilosec og melk for å berolige magen. Han er også diabetiker og ble fortalt å bytte til soya melk som et alternativ. Han er motvillig til å gjøre det fordi han føler seg bedre når han drikker melk. Hva med melk og hvordan er det relatert til syre refluks, og er det alkalisk eller surt? Hva er det sanne svaret ?

Svar: Melk test syre med en digital pH-meter; Den sure delen er imidlertid en organisk syre, "melkesyre". Når den blir brent, blir den organiske syre delen karbondioksid og vann. Det gjenværende uorganiske mineral er kalsium. Vi vet alle at melk inneholder kalsium. Melk er klassifisert som en alkalisk mat /drikk. Det som er igjen i kroppen er alkalisk.

 

Spørsmål: Kan jeg gi alkalisk vann til hunden / katten min ?

Svar: Ja, dyr oppretter også syreavfall etter at de spiser.

 

Spørsmål: Jeg ønsket å spørre om PH-teststrimlene du kan kjøpe for å teste spytt og urin PH. Jeg har noe jeg lurer på, hvor nøyaktig en indikator er i forhold til blodets PH som Sang Whang snakker om i sin bok. Min manns spytt tester som veldig alkalisk (første spytt i AM). Skal han også drikke alkalisk vann ?

Svar: Du har å gjøre med to veldig tåkete elementer.I min erfaring er pH-teststrimlene ikke nøyaktige i det hele tatt. Noen teststrimler er kun laget for bufrede løsninger, og noen har svært begrenset rekkevidde. En svært nøyaktig digital pH-måler, måler blodets pH som jeg snakker om med nøyaktigheten av pluss eller minus 0,01-nøyaktighet. Sykehus og laboratorier for forskning har råd til dem og kan opprettholde kalibreringen. For vann-pH-målinger bruker vi en flytende pH-tester med et fargediagram som kommer fra Japan. Denne testeren er nøyaktig da den er paralel med digitale pH-testavlesninger.Det neste er den såkalte "spyttprøven". Spytt pH er en funksjon av mange variabler, og vi tror ikke det er en indikasjon på en persons alkalinitet. Vi forteller at våre distributører ikke bruker saliv pH-tester for å selge Alka Drops ®. Alle som blir gamle bør drikke alkalisk vann.Her på AlkaLife International finner vi ikke at testing av urin og spytt for pH er nøyaktig. Årsakene er:Kroppsvæske pH varierer konstant for at kroppen skal finne og vedlikeholde organismens opprettholdelese. Dermed kan du teste urin og / eller spytt, og 30 sekunder senere kan det være på et annet ekstremt utslag. (det er absolutt ingen nøyaktighet for denne typen testing). Når kroppsvæskene er utsatt for atmosfæren, blir også oksygen og karbondioksid variabler som påvirker pH i væsken, så det er ikke nøyaktig.Egentlig, det som skal testes når det gjelder en nøyaktig pH-måling i kroppen, er bikarbonatnivået i arterielt blod. Disse nivåene kan kun testes av en lege eller et laboratorium, og prosedyren er smertefull og kostbar.

 

Spørsmål: Jeg liker ikke å drikke vann, kan jeg legge Alka Drops® i min te eller kaffe i stedet?
Svar: Ja det kan du, men det er ideelt å sette Alka Drops ® i vann med en pH på 7,0 for å oppnå en pH på 10,0 ved tilsetning av Alka Drops®. Hvis du ikke har disiplinen til å drikke den anbefalte dosen daglig, kan du prøve Alka® Tabs eller Alka® Tabs Calcium, da du kan ta to tabletter om morgenen, og du er klar for dagen!

Spørsmål: Hvis jeg ikke kan svelge piller, hva er alternativene mine?
Svar: Drikk vann med Alka® Drops. Dette vil slå ditt vanlige drikkevann i høyt pH alkalisk vann.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium ?
Svar: Alka ® Tabs er en tablett bestående av 75% kaliumbikarbonat og 25% natriumbikarbonat i en enterisk belagt tidsfrigivelsesform.Alka® Tabs Calciumer en tablett som består av forurensningsfritt kalsiumkarbonat, som når det kommer inn i blodet, omdannes til kalsiumbikarbonat for å fylle bikarbonater i blodet for syre nøytralisering.

Spørsmål: Kan jeg ta Alka Drops® og Alka® Tabs eller Alka® Tabs Kalsium samtidig?
Svar: Alle tre produktene er gode mineraltilskudd, og du kan ta et eller to, selv alle tre, kan tas samtidig. I disse tilfellene kan du ta den anbefalte dosen Alka Drops® sammen med ett av tabletttilskuddene eller en halv dose Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium en om morgenen og den andre om kvelden. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for et overskudd av alkalinitet, da kroppen vil balansere seg selv og utslipp av overflødige alkaliske mineraler gjennom urin og svette. Når vi blir eldre, reduseres innholdet av bikarbonater, så dette vil ikke bli betraktet som en overdose.

Spørsmål: Hvorfor ta Alka® Tabs Calcium går det ikke å bare ta Alka® Tabs?
Svar: Nyrepasienter må se på kaliuminntaket, så Alka® Tabs Calcium er et utmerket valg da det er kalsiumbasert. Alka® Tabs Kalsium er en trygg og gunstig form for kalsium i blodet. Ikke bare gir det bikarbonat å nøytraliserer syre når det kommer inn i blodet, men det leverer også aktivt kalsium tilbake til kroppen. Alka® Tabs Kalsium er en vinn-vinn-tablett fordi den gir både kalsium og bikarbonat til blodet, to verdifulle elementer vi mister når vi blir eldre.

Spørsmål: Hvis jeg allerede tar kalsiumtilskudd, stopper jeg med å ta det når jeg begynner å ta Alka® Tabs Calcium?
Svar: Alka® Tabs Kalsium er først og fremst en alkalisk injeksjon som gir deg bikarbonater til blodstrømmen. Det gir også forurensningsfritt kalsium til kroppen, så det er også et kalsiumtilskudd, men det er best å fortsette å ta kalsiumtilskudd, men ta det ned til omtrent halvparten av doseringen og legg samtidig Alka® Tabs Calcium til ditt supplerende kosthold. 2 tabletter av Alka® Tabs Calcium inneholder 180 mg. av kalsium.

Spørsmål: Jeg ble fortalt at kalsium må være ledsaget av vitamin D for at kroppen kan absorbere den. Har Alka® Tabs Calcium vitamin D?

Svar: I normale kalsiumtilskudd er det sant at vitamin D er nødvendig for at kroppen skal kunne absorbere kalsium. I Alka® Tabs Calcium er kalsium enterisk belagt og går direkte inn i blodstrømmen; Derfor er det ikke nødvendig å legge til vitamin D for absobering. På grunn av at Alka® Tabs Calcium legger kalsiumet direkte inn i blodstrømmen, har AlkaLife International vært spesielt opptatt av dette ved å sette kalsium gjennom en spesiell renseprosess, da naturlig kalsiumkarbonat inneholder urenheter.

Spørsmål: Hvilken er best for hvilken tilstand ?
Svar: Alle tre er gode for å fylle bikarbonater til blodet for å nøytralisere syre. For de som ikke kan svelge tabletter, anbefaler vi Alka® Drops. Både Alka® Drops og Alka® Tabs er gode med tanke på nyrestein og gallestein, fordi kalium og natrium oppløser steinene lettere. For osteoporose og for folk på nyre dialyse er Alka® Tabs Calcium ideelt. For de som har achlorhydria eller hypoklorhydria, er det en fordel at magen ikke produserer tilstrekkelig saltsyre til fordøyelsen, da er det best å ta enten Alka® Tabs eller Alka® Tabs Calcium, da deres mage ikke vil produsere tilstrekkelige mengder saltsyre,og som resultat produksjon av bikarbonater. Tablettene vil gi de nødvendige bikarbonater direkte til blodet.

Spørsmål: Er Alka Vitae® produkter FDA godkjent?
Svar: Ingen av våre tre alkaliske tilskudd er mat eller medisin; Derfor godkjenner FDA ikke eller avviser dem. FDA vil imidlertid vite om de er giftige når de forbrukes som beskrevet. Alkalisk vann laget av Alka® Drops, Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium er testet for å være giftfri i henhold til test utført av en FDA-godkjent uavhengig testlab, etter FDA-godkjente testprosedyrer.

Spørsmål: Jeg har allerede Alka® Drops, og bruker det. Men jeg har et spørsmål og vil gjerne ha din forklaring. Jeg har en slektning som har en infeksjon i nyrene, og han drikker Alka® Drops, men han føler smerte i nyrene, er det relatert til forbruket av Alka® Drops?
Svar: Nyre infeksjoner er forårsaket av bakterier som trives i et surt miljø. Du ser når urin er sur. Å drikke mye alkalisk vann gjør urinen alkalisk. Folk har fortalt meg at deres nyreinfeksjoner har forsvunnet etter å ha drukket alkalisk vann. Hvis du etter å ha drukket alkalisk vann, fortsetter å ha smerte, kan det ikke være en infeksjon. Få ham til å teste for et annet problem rundt nyrene. Plastflasken som jeg refererer til i boken min, er den type flaske som kjøpes vann i på supermarkedet, tynn polyuretanplast. Denne spesielle type plast passerer karbondioksid, og reduserer pH-verdien av vannet. Flasken som Alka® Drops kommer i,er en tung plast som ikke lekker i det hele tatt. I en billig tynn plastflaske blandes karbondioksid med alkalisk vann raskere i varmere temperaturer; Derfor er det bedre å ha den i kjøleskap. Selv om pH-verdien til flasken med alkalisk vann kan falle, er den eneste grunnen til at infiltrasjonen av karbondioksid er nødvendig. Selv i disse tilfellene, når vannet er konsumert, fjerner lungene karbondioksidet, og gjenoppretter dermed en del av den opprinnelige alkaliniteten. Når det er infeksjon hvor som helst i kroppen, de hvite blodlegemer erklærer krig mot infeksjonen, og dødsfallene fra begge sider er døde celler, som er sure. Hvis kroppen har rikelig med alkalitet, vil den nøytralisere disse døde cellene og skylle dem ut gjennom urinen, dermed skjer utvinningen mye raskere. Alkalisk vann oppbygger immunitet.

Spørsmål: Hva om jeg har osteoporose og steiner sammen?
Svar: Den ideelle kombinasjonen ville være å ta både Alka® Tabs Calcium og Alka® Tabs, men ta en om morgenen umiddelbart etter frokost og den andre 10-12 timer senere etter et annet måltid.

Spørsmål: Hva med osteoporose alene?
Svar: En av de tre produktene eller en kombinasjon vil fungere fint.

Spørsmål: Vil produktene hjelpe grå stær?
Svar: Syre salter bygger i øynene dine. Når vi blir gamle, eller når vi stresser øynene våre, kommer fosforsyre eller urinsyre opp i våre øyne. Siden disse syrene er giftige, leverer kroppen kalsium for å nøytralisere de giftige syrer og de blir syre salter som fosfat eller urat. Disse syre salter er ikke oppløselige og danner ugjennomsiktige oppbygginger, kalt grå stær. Bikarbonater levert av enten Alka® Drops eller Alka® Tabs, bør oppløse syre i tide. Alkalisk vann laget av en vann ioniserer eller korallkalsium er basert på kalsiumbasert alkalisk vann. Kalsium kan ikke kaste ut kalsium. Alkalisk vann laget med Alka® Drops og Alka® Tabs tabletter er basert på kalium og natrium, som er sterkere alkaliske mineraler enn kalsium, og de kan kaste ut kalsium fra syresaltet. En vannmykner bruker dette prinsippet for å kaste ut kalsium fra hardt vann ved hjelp av natriumsalt. Nyrestein oppløses bedre av alkalisk vann gjort med Alka® Drops og Alka® Tabs. Når kalium eller natrium sparker ut kalsium, kombinerer kalium eller natrium med fosforsyre eller urinsyre. Heldigvis er kalium- eller natriumforbindelser svært løselige, ikke som kalsium, og de kan lett slippes ut i blodet. Det ville ta tid, men med tålmodighet bør du se forbedringer. Hvor lang tid det tar, avhenger av hvor lenge og hvor mye oppbygging det er. Hvis kataraktene er i et tidligere utviklingsstadium, kan det ta mindre tid. Det beste er å gjøre kroppen alkalisk, slik at den ikke engang utvikler syresalter. Forebygging er mye bedre enn behandling.

Spørsmål: Hvor snart vil jeg føle effekten av å drikke alkalisk vann eller ta alkaliske tabletter?
Svar: Det avhenger av personen og typen symptomer du har. Mange kunder opplever lindring av gikt smerte, syre refluks, morgen kvalme, nyre steiner, fibromyalgi, høydeskrekk, høyt blodtrykk, kolesterol, diabetes, osv. Noen mennesker føler effektene umiddelbart (for eksempel morgen kvalme og høydeskrekk). Noen symptomer, for eksempel høyt blodtrykk, gikt, høyt kolesterol, kan ta flere uker eller måneder. Hvis du ikke føler noen symptomer, kan du ikke merke noen effekt. Men vær sikker på at bikarbonater, ved hjelp av Alka® Drops, Alka® Tabs eller Alka® Tabs Calcium, er nøytraliserende for syre avfall akkumulert et sted i kroppen din. Husk at kreftceller også er syre og trives i et syremiljø.

Spørsmål: Er Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium FDA godkjent?
Svar: Mengden mineraler i både Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium tabletter er så minimal at FDA ikke ser dem som farmasøytiske produkter. Som sådan er det ikke nødvendig å godkjenne eller ikke godkjenne dem. De er ganske enkelt klassifisert av FDA som mineraltilskudd. 


Spørsmål: Hva med Link istedet for Alka® Drops, Alka® Tabs eller Alka® Tabs Calcium?
Svar: Har du lest alle ingrediensene i Link. Link er kun for midlertidig lindring av overflødig magesyre, ikke for fortsatt forbruk for å nøytralisere overskudd av akkumulert syre avfall i hele kroppen. Drikkevann med Alka® Drops og / eller ta Alka® Tabs og Alka® Tabs Kalsium er livsstilsendringer; Det er en daglig forebyggende praksis over tid for å opprettholde god helse. Med alle ingrediensene i Link anbefales det ikke til langvarig bruk.

Spørsmål: Hva med Alka® Tabs eller Alka® Tabs Calcium og Link?
Svar: Igjen vil Link nøytraliseres umiddelbart i magen med saltsyre med umiddelbar funksjon av midlertidig lindring av overflødig magesyre. Både Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium har et enterisk belegg og tidsfrigivelsesformel for å omgå magesyre med det primære målet å fylle bikarbonater i blodet.


Spørsmål: Hva er forskjellene mellom Alka® Drops, Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium?
Svar: Alle tre produktene legger til livskraftig alkalisk buffer, bikarbonat, til blodet. Medisinsk vitenskap har oppdaget at vi mister bikarbonat i blodet når vi blir eldre, spesielt etter å ha fylt 45 år. Nå forskjellen mellom Alka® Drops, Alka® Tabs og Alka® Tabs Calcium? Alka® Drops setter bikarbonater inn i blodet indirekte gjennom mageaktiviteten. Når du drikker høyt pH-alkalisk vann laget av Alka® Drops, stiger mage pH for høyt for magen, og det induserer magen til å produsere hydrochloric syre (saltsyre) og legger den inn i magen. Samtidig produserer magen også bikarbonat og setter den i blodet. Hvis magen er for sur, kan ikke å drikke alkalisk vann øke pH-verdien på magen høyt, og derfor kan produksjonen av saltsyre være liten, og dermed vil bikarbonatproduksjonen også være minimal. Alka® Tabs og Alka® Tabs Kalsium oppløses ikke i magen, de oppløses sakte i tarmen og bikarbonatet går direkte inn i blodbanen fra tarmen. De er ikke avhengige av tilstanden til magen og er mye mer praktisk enn å drikke 5 glass vann om dagen. Du kan ta Alka® Tabs og Alka® Tabs Kalsium og drikke alkalisk vann laget av Alka® Drops. Selv, alle tre produkter vil ikke over alkalisere deg, men vil hjelpe deg med å bli kvitt syre raskere. Hvis du tar mer enn nødvendig, vil kroppen din dumpe overflødig alkalinitet og urinen blir alkalisk.

Spørsmål: Kan Alka® Tabs og Alka® Tabs Kalsium tabletter brytes i halv for lettere svelging?
Svar: Absolutt ikke. Ikke bryt tablettene for at de skal bli lettere å svelge, fordi det vil bryte det enteriske belegget. For de som ikke kan svelge tabletter, er Alka® Drops en bedre anbefaling.

0
Feed

Skriv en kommentar