Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PH-BODYBALANCE ®


Biocera alkalisk kannefilter

Nøkkelegenskaper: 

 *  Alkaliserer vann, og hever vanligvis pH fra 7,5 til 9,5

 *  Stimulerer frigjøring av aktivt molekylært hydrogen • Filtrerer klor og reduserer tungmetaller og oppløste 

     organiske rester  (benzen, plantevernmidler)

 *  Bruker naturlige biokeramiske mineraler for å avgi lave nivåer av naturlig energi og 

     forbedre vannstrukturen 

 *  Endrer vannets ORP (Oksidasjons reduksjons potensial), vanligvis til mellom -100mV  - 300mV 

 *  Laget av BPA-fri plast og NSF-sertifisert 

 ​ 1,5 liters kapasitet, passer lett i kjøleskapsdøren


Hva er Biocera alkalisk kannefilter

Med Biocera Alkalisk kannefilter, kan du få smakfullt alkalisk, hydrogenrikt vann på få sekunder. Som en bonus fjerner filteret effektivt klor, bakterier og tungmetaller fra vannet. Hva gjør dette filteret annerledes? I motsetning til vanlige filterkanner som etterlater vannet surt, alkaliserer dette naturlig vann og endrer også ORP (Oksidasjons reduksjons potensial), vanligvis til mellom -100mV - 300mV.

Den oppnår denne bragden uten bruk av elektrisitet takket være flere komponenter:

naturlige biokeramiske mineraler, som avgir lave nivåer av naturlig energi og forbedrer vannstrukturen, et grovpartikkelforfilter, aktivt karbongranulat og antibakterielle kuler. Kannen tilfører også fordelaktige alkaliske mineraler (kalium, magnesium og kalsium) til det ny filtrerte vannet. Resultatet? Rent, glatt drikkevann med en alkalisk pH.


"Topp ytelse og optimal helse avhenger av kroppens evne til å opprettholde en litt alkalisk tilstand i nesten alle våre celler og vev. Å drikke fire til seks glass om dagen med alkalisk vann vil bidra til å nøytralisere syre, og over tid vil det bidra til å gjenopprette en alkalisk buffer "

- Dr Susan Lark -


Hvem er det for?

Biocera Alkalisk kannefilter er et flott alternativ for alle som ønsker å få en klar tilførsel av naturlig alkalisert, hydrogenrikt vann.

Vann som er rikt på gunstige mineraler, uten klor og tungmetaller, godt strukturert og med antioksidante egenskaper. Vi anbefaler å bruke alkalisk antioksidant vann til varme og kalde drikker, til matlaging og til å vaske frukt og grønnsaker. Kannen leveres komplett med 2 kassetter; hver kassett vil vare, med vanlig familiebruk, i 8 uker. Utskifting av kassetter kommer i pakker med 3.


Biocera alkalisk Kannefilter

Med Biocera alkalisk kannefilter er det den enkleste og mest kostnadseffektive måten å få alkalisk antioksidant vann på. Biocera forvandler vanlig (komunalt vann til alkalisk vann som er rikt på hydrogen. En dyr elektronisk vannioniser er ikke lenger nødvendig for å skaffe alkalisk vann. Biocera Alkalisk kannefilter har vært veldig populær siden vi introduserte den for Norge i 2010.                  ORP (Oksidasjons reduksjons potensial) - 300mV.

Sett inn nytt filter etter ca. 2 mnd. bruk

Etter innsatt nytt filter, still  inn mnd. / dato på kannen 

Fyll opp kannen med vann og tøm ut 2 ganger  etter innsatt nytt filter

- Fyll opp igjen 

og du har fått 1,5 liter med  helsebringende alkalisk vann pH 9,5

Nyt og drikk - God hydrering