Biocera alkalisk kannefilter

Med funksjoner som er svært forskjellig fra standard filtere.

God hydrering!

Kjøp i nettbutikk

 

Biocera alkalisk kannefilter

 

 

Nøkkelegenskaper:

Alkaliserer vannet og hever vanligvis pH fra 7,5 til 9,5

 

Stimulerer frigjøring av aktivt molekylært hydrogen

 

Filtrerer klor og reduserer tungmetaller og oppløste organiske rester ( benzen, plantevernmiddler )

 

Bruker naturlige biokeramiske mineraler for å avgi lave nivåer av naturlig energi og forbedre vannstrukturen

 

Endre vannets ORP ( Oksidasjonsreduksjonspotensial ) vanligvis til mellom - 100m V og - 250m V

 

Laget av BPA - fri plast og NSF - sertifisert

 

1,5 liters kapasitet, passer lett i kjøleskapsdøren.

 

 

Hva er Biocera alkalisk kannefilter

Med Biocera alkalisk kannefilter kan du få smakfult alkalisk hydrogenrikt vann på få sekunder. Som en bonus fjerner kannen effektivt klor, bakterier og tungmetaller fra vannet.

Hva gjør dette filteret anderledes ?  I motsettning til vanlige filterkanner som etterlater vannet surt, alkaliserer dette naturlig vann og endrer også ORP ( Oksidasjonsreduksjonspotensial ), vanligvis til mellom - 100m V og - 250m V, fra kommunalt vann 150 mV og -300m V. Den oppnår den bragden uten bruk av elektrisitet takket være flere komponenter: naturlige biokjemiske mineraler, som avgir lave nivåer av naturlig energi og forbedrer vannstrukturen, et grovt partikkel forfilter, aktivt karbongranulat og antibakterielle kuler.

Kannen tilfører også fordelaktige alkaliske mineraler ( kalium, magnesium og kalsium ) til det nyfiltrerte vannet. Resultatet ? Rent, glatt drikkevann med en alkalisk pH. " Topp ytelse og sptimal helse avhenger av kroppens evne til å opprettholde en litt alkalisk tilstand i nesten alle våre celler og vev. Å drikke fire til seks glass om dagen med alkalisk vann vil bedra til å nøytralisere over surhet, og over tid vil den bidra til å opprette en alkalisk buffring ". -Dr. Susan Lark-

 

Hvem er det for?

Biocera Alkalisk kannefilter er et flott alternativ for alle som ønsker å få en klar tilførsel av naturlig alkalisert, hydrogenrikt vann. Vann som er rikt på gunstige mineraler, uten klor og tungmetaler, godt strukturert og med antioksidante egenskaper.

Vi anbefaler også å bruke alkalisk antioksidant vann til varme og kalde drikker, til matlaging og til å vaske frukt og grønnsaker. Kannen leveres komplett med 2 kassetter; hver kassett vil vare med vanlig familiebruk i 8 uker. Utskifting av kassetter kommer i pakker med 3 filter.

 

Biocera, et anderledes filter i pH

Biocera Alkaliske Kanne Filter er lik med de mest brukte filtre, men i drift er det HELT ANDERLEDES. Hvis du filtrerer vann gjennom et vanlig kullfilter, vil vannet etter filtrering typisk ha en pH på 5,5 (syre). De er designet for å filtrere ut oppløste forurensninger og fjerne hardhet. Når du filtrerer vannet gjennom et alkalisk kullfilter, vil pH imidlertid vanligvis være i størrelsesorden 9,0 til 9,5 (alkalisk). 

 

Etter vår mening er å drikke godt vann det enkleste de fleste kan gjøre for å forbedre deres velværenivå. Du kan bruke alkalisk antioksidant vann til varme og kalde drikker, til matlaging og for vasking av frukt og grønnsaker. 

 

Vi introduserte filteret i Norge i 2010, og siden da har vi mottatt bare posetive tilbakemeldinger fra våre mange kunder

Hvis du ønsker vann som er rik på gunstige mineraler, en kilde til molekylær hydrogen og naturlig alkalisert (ikke elektronisk element) er Biocera alkalisk kanne filter en fantastisk investering.

God hydrering!