MICROLIFE PROBIOTIKA

GJENNOPPRETTER, STYRKER  OG  VEDLIKEHOLDER  DIN  EGEN  MIKROFLORA

Besøk nettbutikken

Microlife Probiotika

Gjennoppretter, sttyrker og vedlikeholder din sgen microflora i fordøyelseskanalen, samt tilfører miliarder av helsefremmende mikro-organismer. Dagens miljøpåvirkning både gjennom raffinert og fiberfattig mat og sukkerholdig drikke, stress og tidsjag har dårlig påvirkning på immun forsvaret og den indre mikroflora.

 

Probiotika består av en spesiell blanding av helse fremmende mikroorganismer som påvirker immun systemet og fordøyelsen din i riktig retning. Drikker du Probiotika daglig gjennom hele året, vil du oppleve at immunforsvaret ditt styrkes kraftig.

Naturterapauter rundt om i Norge benytter Probiotika daglig i behandlingen av pasientene sine. Tilbakemeldingene er svært positive. En av årsakene til produktets sukess er mengden levende mikro-organismer i den ferdigproduserte drikken.

 

 

I grove trekk kan vi si at  probiotiske bakterier har følgende oppgaver:

 

Beskytter mot skadelige bakterier, sopp og virus.

 

Hindrer tarminholdet i å råtne

 

Produserer forskjellige organiske syrer som sørger for riktig surhetsgrad (pH)

   - Forbedrer opptaket av vitaminer og mineraler

 

Frigjør forskjellige stoffer, så de lettere kan opptas - Stimulerer peristaltikken (tarmbevegelsen)

 

Produserer flere viktige vitaminer og enzymer

 

Virker avgiftende og kolestrolsenkende

 

Kommuniserer med og aktiviserer celler som har viktige oppgaver i forbindelse med immunforsvaret

 

Kveler enzymaktiviteten som er nødvendig for å omdanne uskadelige substanser

   til kreftfremkallende stoffer i tykktarmen

 

Effektive enzymer i Probiotika bryter ned skadelige mat-peptiner (ufordøyelige proteiner),

   noe som kan forklare den gode   virkningen de har ved matintoleranse

 

 

Dysbiose - matintoleranse

 

Typiske symtomer på ubalance i kroppens likevekt (dysbiose) er irritabel tarm, forstoppelse, diare oppblåst mage, laktoseintoleranse, matallergi, migrene, hukommelsesbesvær, adferds og innlæringsproblemer, muskel og leddsmerter, ernæringsmangler, eksem, kviser og andre hudlidelser.

 

 

Syden Mage.

 

En god måte å unngå løs mage og diare i ferien, er å ta tilskudd av vennligsinnede bakterier, Probiotika, ca 2 uker før avreise. Under oppholdet kan det være lurt å ta litt større doser. Dette hindrer fiendtlige mikroorganismer å skape forstyrrelser i tarmsystemet. Dermed kjører du også klar fra alt av allerggier og betennelsessykdommer.

 

 

Maksimal kvalitet og virkning

 

For å gi drikken topp kvalitet og virkning, selges Probiotika kun som ferskvare, for at produktet skal sikres optimal mengde levende mikroorganismer når produktet drikkes. Drikken er holdbar og virksom i over et år etter produkksjonsdato, men gir klart best effekt de første fire måneder etter produksjonsdato. Du vil derfor aldri oppleve å motta et produkt som er produsert for mer enn to måneder siden. Dette gjør det vanskelig å distribuere produktet gjennom grossister og forretninger.

 

 

Hva er FOSS - Prebiotika?

 

Fos - Prebiotika utvinnes fra sikkorirøtter.

 

Fos - Prebiotika inneholder FOS (fruktooligosakkarikker) fra Sikkorirot.

 

Fos - Prebiotika fungerer som mat til melkesyrebakteriene i fordøyelsen. Dermed stimuleres veksten

  av disse bakteriene slik at  de kan dominere i tarmmiljøet

 

Fos - har en søt og god smak. Den glykemiske indeksen til FOS er 0.

 

Fos - Prebiltika går ufordøyd gjennom fordøyels systemet helt til det kommer langt ned i tynntarmen

  der de probiotiske bakteriene kan nyttiggjøre seg av dem som mat.

 

Morsmelk inneholder faktisk prebiotiska og er derfor med på å beskytte spebarn mot tarminfeksjoner.

 

Dette er en av mange grunner til at morsmelk anbefales. Større barn og voksne kan få i seg prebiotika ved å ta et rent tilskudd av dette i form av pulver.

FOS - Prebiotika er ikke utvunnet ved hjelp av sterke syrer, men ved en naturlig enzymatisk prosess. Dette gjør produktet særegent i forhold til mange andre prebiotiske produkter på markedet.

 

Uansett om du bruker eller ikke bruker probiotika tilskudd eller matvarer som er tilsatt probiotika, er det en fordel å få i  seg probiotika. Dette er fordi alle har noen av disse tarm bakterier som en naturlig del av tarmfloraen. Ved å ta tilskudd med probiotika hjelper du kroppen din å styrke den sunne tarmfloraen og immunforsvaret i tarmen.

 

 

Probiotika inneholder 13 forskjellige bakterier: Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckil, Lactobacillus  plantarum, Lactococcus diacetylactis, Lacttococcus lactis, Lactococuccus thermophilus, Lactobacillus Fermentum, Bacillus subtilis var  natto