Microli

Microlife Probiotika

 

 Gjennoppretter,styrker og vedlikeholder din egen mikroflora i fordøyelseskanalen,

samt tilfører miliarder av helsefremmende mikro-organismer.

Kjøp i nettbutikk

Probiotika 

Gjennoppretter,styrker og vedlikeholder din egen mikroflora i fordøyelseskanalen,samt tilfører miliarder av helsefremmende mikro-organismer. Dagens miljøpåvirkningbåde gjennom raffinert og fiberfattig mat og sukkerholdig drikke, stress og tidsjag har dårlig påvirkning på immun-forsvaret og den indre mikroflora. 

Probiotika består av en spesiell blanding av helsefremmende mikroorganismer som påvirker immun-systemet og fordøyelsen din i riktig retning. Drikker du Probiotika daglig gjennom hele året, vil du oppleve at immunforsvaret ditt styrkes kraftig. 

Naturterapauter rundt om i Norge benytter Probiotika daglig i behandlingen av pasientene sine. Tilbakemeldingene er svært positive. En av årsakene til produktets suksess er mengden levende mikro-organismer i den ferdigproduserte drikken.

I grove trekk kan vi si at probiotiske bakterier har følgende oppgaver: 

 • Beskytter mot skadelige bakterier, sopp og virus 
 • Hindrer tarminholdet i å råtne 
 • Produserer forskjellige organiske syrer som sørger for riktig surhetsgrad (pH) - Forbedrer opptaket av vitaminer og mineraler 
 • Frigjør forskjellige stoffer,så de lettere kan opptas - Stimulerer peristaltikken (tarmbevegelsen) 
 • Produserer flere viktige vitaminer og enzymer 
 • Virker avgiftende og kolestrolsenkende 
 • Kommuniserer med og aktiviserer celler som har viktige oppgaver i forbindelse med immunforsvaret 
 • Kveler enzymaktiviteten som er nødvendig for å omdanne uskadelige substanser til kreftfremkallende stoffer i tykktarmen 
 • Effektive enzymer i Probiotika bryter ned skadelige mat-peptider (ufordøyelige proteiner), noe som kan forklare den gode virkningen de har ved matintoleranse. 

Dysbiose - matintoleranse 

Typiske symtomer på ubalanse i kroppens likevekt (dysbiose) er irritabel tarm,forstoppelse,diare oppblåst mage,laktoseintoleranse,matallergi,migrene,hukommelsesbesvær,adferds og innlæringsproblemer,muskel og leddsmerter,ernæringsmangler,eksem,kviser og andre hudlidelser. 


Syden - mage 

En god måte å unngå løs mage og diare i ferien,er å ta tilskudd av vennligsinnede bakterier, Probiotika, ca 2 uker før avreise.Under oppholdet kan det være lurt å ta litt større doser. Dette hinderer fiendtlige mikroorganismer å skape forstyrrelser i tarmsystemet. Dermed kjører du også klar fra alt av allergier og betennelsessykdommer. 


Maksimal kvalitet og virkning 

For å gi drikken topp kvalitet og virkning, selges Probiotika kun som ferskvare, for at produktet skal sikres optimal mengde levende mikroorganismer når produktet drikkes. Drikken er holdbar og virksom i over et år etter produksjonsdato, men gir klart best effekt de første fire månder etter produksjonsdato. Du vil derfor aldri oppleve å motta et produkt som er produsert for mer enn to månder siden. Dette gjør det vanskelig å distribuere produktet gjennom grossister og forretninger.


Hva er FOS - Prebiotika? 

 • FOS - Prebiotika utvinnes fra sikkorirøtter. 
 • FOS - Prebiotika inneholder FOS (fruktooligosakkarider) fra Sikkorirot. 
 • FOS - Prebiotika fungerer som mat til melkesyrebakteriene i fordøyelsen. Dermed stimuleres veksten av disse bakteriene slik at de kan dominere i tarmmiljøet. 
 • FOS har en søt og god smak. Den glykemiske indeksen til FOS er 0. 
 • FOS - Prebiotika går ufordøyd gjennom fordøyelses systemet helt til det kommer langt ned i tynntarmen der de probiotiske bakteriene kan nyttigjøre seg av dem som mat. 

Morsmelk inneholder faktisk prebiotika og er derfor med på å beskytte spebarn not tarminfeksjoner. Dette er en av mange grunner til at morsmelk anbefales. Større barn og voksne kan få i seg prebiotika ved å ta et rent tilskudd av dette i form av pulver. 


Uansett om du bruker eller ikke bruker probiotikatilskudd eller matvarer som er tilsatt probiotika, er det en fordel å få i seg prebiotika. Dette er fordi alle har noen av disse tarm bakterier som en naturlig del av tarmfloraen. Ved å ta tilskudd med prebiotika hjelper du kroppen din og styrker den sunne tarmfloraen og immunforsvaret i tarmen. 


FOS - Prebiotika er ikke utvunnet ved hjelp av sterke syrer, men ved en naturlig enzymatisk prosess. Dette gjør produktet særegnet i forhold til mange andre prebiotiske produkter på markedet. 


Probiotika inneholder 13 forskjellige bakterier: 

Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus plantarum, Lactococcus diacetylactis, Lactococcus lactis, Lactococcus thermophilus, Lactobacillus Fermentum, Bacillus subtilis var natto.