NATRIUM BIKARBONAT (NaHCO3)

 DEN NØDVENDIGE

SYRE BUFFER I KROPPEN VÅR

  DU  KAN  LA  KROPPEN  PRODUSERE  BIKARBONAT  SELV  VED  Å  DRIKKE  ALKALISK  VANN

Ta kontakt

Kroppens eget renselsesmiddel !

En kropp som er renset kan aktivere sitt immunforsvar og løse kroniske lidelser. Bare den selvhelbredende evnen i kroppen kan faktisk kurere smerte og ubehag.

 

 

Natrium bikarbonat (NaHC03)

den nødvendige syre buffer i kroppen vår.

 

Den danner den største alkaliske bufferen i blodet og sikrer at blodet forblir litt alkalisk (= grunnleggende) (pH 7,365) ved å nøytralisere syre.

 

De viktigste bestandeler (buffere) av blod som holder pH-verdien innenfor grensene av 6,8 og 7,8 er dannet av natrium bikarbonat (NaHC03) og karbonsyre (H2C03). Når andelen av karbonsyre øker gjennom for eks. fysisk trening senkes blodets pH. Hvis det skjer, vil vi automatisk begynne å puste dypere for å bli kvitt mere karbondioksid (C02) gjennom lungene i et forsøk på å bli mere basisk. Når forsuringen fortsetter, alkalisk buffer, dannet av natrium bikarbonat sørger for at syre i blodet blir nøytralisert.

 

Med andre ord ser natrium bikarbonat etter regulering av kroppens pH. Den beskytter kroppen og blir produsert av som for eks.

Bukspyttkjertel  Magesekken  Vegg i tarmen  Nyrer

 

Men hvis kroppen ikke lenger har riktig kapasitet til å produsere nok natrium bikarbonat å nøytralisere syre avfall, kommer flg. mekanisme i kraft: Flytende syre avfall omdannes til fast syre (slagg) som sådan lagres i kroppen.

 

Men i tid er etableringen av disse slagg, faktisk årsaken til andre problemer. Urinsyre i fast form (Urinsyrekrystaller) kan lagres i leddene og kolesterol i fast form akkumeleres i de vaskulære veggene og blod kan tykne.

 

                                                                                                                                               URINSYREKRYSTALLER                                       KOLESTEROL

Urinsyregikt i kroppen kan bli dannet ved:

 

Ufulstendig mat forbrenning. Urinsyre er produsert som et restprodukt, spesielt av mat som inneholder puriner ( kjøtt,fisk vin )

Medisinering. Mange legemiddler inneholder urinsyre som et nedbrytningsprodukt.

Høye stress nivåer.

Høy protein diett for å raskt gå ned i vekt.

Sjansene for at en person utvikkler podagra og den andre ikke, selv når det spises minst like mye kjøtt, fisk, vin, har å gjøre med de arvelige egenskapene for gikt. En økt sjanse for å utvikle podagra bestemmes av genene. Det er ingenting du kan gjøre med dette.

 

I en velfungerende kropp, urinsyre blir nøytralisert av den alkaliske bufferen natrium bikarbonat. Dersom bikarbonat i blodet er utilstrekkelig, kan kroppen ikke lenger nøytralisere overflødig urinsyre. Fordi kroppen må få urinsyre ut av blodet for å opprettholde en konstant pH, urinsyre i form av krystaller er dumpet i kroppen, og dette kan gi opphav til podagra angrep. Dette forekommer nesten alltid først i en fot eller begge føtter.  Medisiner foreskrevet av leger består ofte av anti-inflammatoriske, for eksempel Diolefenac. Formålet med medisin Colchicine er å hemme hvite blodlegemer. Disse legemidlene bare takler symptomene og har ofte skadelige bivirkninger. Så lenge urinsyre krystaller er til stede i leddene, kan angrepene komme tilbake. Det er derfor viktig å oppløse urinsyre krystaller for å bli kvitt problemet strukturelt.

 

De som lider av podagra vil ha stor nytte av Alka Drops   og Alka Tabs . Disse to produktene sikrer en økning av bikarbonat til blodet. Bikarbonat vil gradvis oppløse urinsyre krystaller. Ledd med oppløste krystaller vil ikke lenger bli angrepet av immunsystemet med smertefulle og alvorlige betennelser. Mange er allerede hjulpet ved bruk av disse produkter, og fordi mange mennesker som lider av podagra også har høyt blod trykk, høy kolesterol, diabetes, osv. I tid, vil det være mulig igjen å gradvis følge en variert purine holdig diett fordi natrium bikarbonat i blodet muliggjør et effektivt urinsyre sammenbrudd.

Tap av bikarbonat buffere etter fylte 40!

Det har allerede vært en god del forskning på forholdet mellom natrium bikarbonat og forsuring av kroppen. Et betydelig studie undersøkte hvordan bikarbonat kapasiteten av kroppen er knyttet til økt alder på en person. 

 

Grafen til høyre er fra et forskningsstudie utført av:

* Dr. Lynda Frassetto og beskriver forholdet mellom blodet, plasma, bikarbonat (HCO3-) tetthet og alder i år for de personer i undersøkelsen. Det viser tydelig at bikarbonat i blodet forblir konstant til fylte 40, hvoretter bikarbonat nivå synker betydelig.

* Stiplet linje lagt til av: Sang Whang

 

Funnene i dette studie viser at bikarbonat bufferne opprettholdes rimelig godt opp til fylte 40, men etter at disse bikarbonat buffere blir stadig mindre til stede for å nøytralisere syre i kroppen og å bli kvitt den.

Det er ikke vanskelig å forstå at vår vestlige livsstil (usunt kosthold med mye salt og sukker, stress osv.) tærer mye fra våre bikarbonat buffere, slik at nivået av bikarbonat i kroppen minsker selv lenge før fylte 40 år.

 

Alkalisk vann og magesyre

Vi vet  alle at vi blir gamle og syke på grunn av overflødig syre opphoping i kroppen, og at alkalisk vann nøytraliserer syre, og derfor å drikke alkalisk vann er fornuftig men vet vi hvordan alkalisk vann virker i kroppen' Noen leger sier at vår magesyre vil drepe alkaliteten, å drikke alkalisk vann er derfor ubrukelig. Hvordan svarer vi på det' Har du tenkt på det ?

 

Dette er det som skjer i magen

Magen opprettholder sin pH rundt 4.0  Når vi drikker høy pH alkalisk vann, går pH'en i vannet ned, men magens pH går opp som et resultat. Hvor høyt det går opp er en funksjon beroende på mengden av pH'en i det alkaliske vann vi drikker. Når magens pH stiger over 4,5 vil magesekken produsere mer hydrochloric syre, for å bringe PH' en i magen ned igjen under 4.0

 

Hvordan magen produserer hydrochloric syre er ikke godt kjent for leger, untatt patologer. Den kjemiske formel av hydrochloric syre produksjon er: H20 + C02 + NaCI = HCI + NaHC03

Vann, karbondioksyd og natriumklorid (bordsalt) produserer hydrochloric syre og natrium bikarbonat. Hydrochloric syre går ned i magen og natrium bikarbonat går inn i blodet.

MRK:

Et interesant faktum er at formelen ovenfor ser enkel ut, men ingen vitenskapsmann i et laboratorium kan produsere hydrochloric syre og natrium bikarbonat fra vann og karbondioksid og salt. Kun levende celler kan gjøre det. I laboratoriet er det motsatte enkelt: tilsett hydrochloric syre til natrium bikarbonat vil umiddelbart produsere vann, karbondioksid og salt.

 

Natrium bikarbonat er en alkalisk buffer i blodet vårt.

I blodet er det alkaliske buffere og syre buffere som konstant overvåker blodets pH for å opprettholde en konstant pH i blodet  på: 7,365. Når blodet blir for alkalisk, arbeider syre bufferen for å bringe pH' en ned og når blodet blir for syrlig, arbeider den alkaliske buffer for å heve pH' en.

Alkaliske buffere er bikarbonat (HCO3) parret med alkaliske mineraler. Eksempler på dem er natrium bikarbonat ( NaHCO3 ),

kalium bikarbonat (KHCO3), kalsium bikarbonat (Ca ( HCO3) 2) og magnesium bikarbonat (Mg (HCO3) 2), Syre buffer er hovedsakelig karbonsyre (H2CO3), en vann og karbondioksid kombinasjon. Karbohydrat helt brent blir til karbondioksid (CO2) og vann (H2O), og derfor er det ingen mangel på syre buffere.

                                                                                                            NATRIUM BIKARBONAT

Utilstrekkelig mengde bikarbonat i blodet vårt reduserer vår evne til å administrere (nøytralisere og dumpe) syren kroppen produserer. Dette er årsaken til aldring

45 år er den gjennomsnittlige alderen når mennesker begynner å vise symptomer på: diabetes, høyt blodtrykk, osteoporose og mange andre voksne progresive sykdommer. Og siden vi ikke kan styre syre, samler vi syre avfall i kroppen. Disse avfall viser seg som: kolesterol, fettsyrer, urinsyre, urat sulfat, fosfat, nyrestein osv.

 

Hva er den viktigste egenskap i alkalisk vann

Det er mange egenskaper i alkalisk vann, som: overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, ORP ( oksygen reduksjonspotensial ) pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH verdien osv.

Imidlertid med unntak av vannets pH-verdi, ingenting annet hjelper blodet å få bikarbonater. Også alle de andre egenskapene endres når vannet kommer i magesekken og samhandler med  magesyre. Selv pH verdi endringer i magen.

Imidlertid fører endringen av pH- verdien i magen til å produsere: hydrochloric syre som går inn i magen, og bikarbonater går inn i blodet.

Den viktigste funksjon  av alkalisk vann er å øke bikarbonater i blodet fordi vi mister bikarbonater som vi eldes.

Når vi sier at vi alkaliserer kroppen, mener vi ikke nødvendigvis å øke pH i spyttet eller urin, det betyr å øke bikarbonater i blodet vårt. Blodets pH endres ikke, men muligheten til at blodet nøytraliserer syre i kroppen øker.

 

Noen mennesker hevder at vi kan spise bikarbonater (natron).

Det vil være som å innta salt fordi magesyren vil bryte det ned til vann, karbondioksid og natriumsalt,

ingen bikarbonater vil nå blodet. Og vi vet alle hva salt kan gjøre for menneskekroppen.

Hvordan øke bikarbonat buffere i kroppen på en sikker og effektiv måte? 

Som vi har sett er det svært viktig å ha tilstrekkelig med natrium bikarbonat til stede i kroppen for å aktivere kroppen til å regulere pH-verdien effektivt. Så, er det en metode for å øke igjen de bikarbonat buffere på en trygg måte? Ja, det er 2 metoder hvor dette kan gjøres trygt og effektivt på kontinuerlig basis: 

1) Ved å drikke alkalisk vann. Alkalisk vann, er vann med høy pH-verdi og kan gjøres med Alka drops. Ved å ta 3 dråper Alka drops i et glass vann øker du pH 'en i vanlig drikkevann til 9 / 10 ( fra nøytralt 7 - +) Ved å drikke alkalisk vann er natrium bikarbonat produsert via magesekken og blir absorbert direkte inn i blodbanen.

2) Ved å ta natrium bikarbonat / kalsium bikarbonat tabs. som passerer gjennom magen intakt og oppløses i tarmen, ikke før, og som inneholder korrekt 01:03 andelen av natrium / kalium - forurensningsfritt kalsium karbonat som når det kommer inn i blodet ommdannes til kalsium bikarbonat. Etter at tablettene gradvis er oppløst, er bikarbonat absorbert i blodet via veggen av tarmen.

 

Produktene er designet for å gi alkalisk vann på en sikker måte og for å tillate kroppen å absorbere natrium bikarbonat direkte. En meget effektiv måte å motvirke syre i kroppen og å bekjempe kroniske lidelser. Alka drops / Alka tabs vil holde deg på føttene.

 

 

Hvis det er nok OH-ioner (alkaliske reserver) i kroppen,

er det ingen grunn til å bekymre seg over miljøgifter, insektsmiddler, stråling, virus, bakterier osv.

Alkalisk drikkevann er den beste måten å opprettholde god helse i ethvert tilfelle

Nedgangen av bikarbonat i blodet er aldringsprosessen og omvendt er økning av bikarbonat å reversere aldringsprosessen.

Vi tenker at reduksjon av bikarbonat i blodet er en uungåelig følge av aldring, men det er reduksjon av bikarbonater i blodet som er den primære årsaken til fysologisk aldring

 

Bikarbonat tettheten i mennesket forblir nokså konstant frem til fylte 45 år og gradvis avtar ca 18% til den tiden man når 90 år. Det er denne reduksjon av bikarbonater i blodet som påvirker blodstrømmen og gjør det vanskelig å håntere den kontinuerlige strøm av syre, noe som gjør det vanskelig å fjerne syre avfall fra kroppen.

 

Generelt, voksne progressive sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk begynner og vises i en alder av 45 år og oppover og gradvis forverres jo nærmere en kommer de 90 år og oppover. Ved å tilføre bikarbonater til blodet, kan vi forsinke aldringsprosessen og forebygge aldersrelaterte voksne progresive sykdommer. Det er ingen mer effektiv måte å tilføre

bikarbonater til blodet og opprettholde riktig mineral balanse av kalium og natrium enn å drikke alkalisk vann laget av Alka Drops   / Alka Tabs

 

Alka Tabs er ikke en medisin for å kurere sykdom, men det vil tilføre bikarbonater inn i blodstrømmen. Bikarbonat i blodet holder blodet ungt. Bruk Alka Drops / Alka Tabs

som vedlikeholds lading av livets batteri.