Natrium bikarbonat (NaHCO3)

 Kroppens eget renselsesmiddel

En kropp som er renset kan aktivere sitt immunforsvar og løse kroniske lidelser

Ta kontakt

En kropp som er renset kan aktivere sitt immunforsvar og løse kroniske lidelser

Bare den selvhelbredende evnen i kroppen kan faktisk kurere smerte og ubehag. Natriumbikarbonat (NaHCO3) er en nødvendig syrebuffer i kroppen vår. Den danner den største alkaliske bufferen i blodet og sikrer at blodet forblir litt alkalisk (= grunnleggende) (pH 7,365) ved å nøytralisere syre. 

Med andre ord ser natrium bikarbonat etter regulering av kroppens pH. Den beskytter kroppen og blir produsert av, som for eksempel: 

  • Bukspyttkjertel 
  • Magesekken 
  • Vegg i tarmen 
  • Nyrer 

Men hvis kroppen ikke lenger har riktig kapasitet til å produsere nok natrium bikarbonat å nøytralisere syre avfall, kommer følgende mekanisme i kraft; flytende syre avfall omdannes til fast syre som sådan lagres i kroppen. Oppbyggingen av størknet syre avfall eller slagg, som urinsyrekrystaller, kolesterol, fettsyrer m.m. (selveste forsuringen av kroppen) kan føre til en god del kroniske stoffskiftesykdommer.


Tap av bikarbonat buffere etter fylte 40!

Det har allerede vært en god del forskning på forholdet mellom natrium bikarbonat og forsuring av kroppen. Et betydelig studie undersøkte hvordan bikarbonat kapasiteten av kroppen er knyttet til økt alder på en person. 


* Frassetto, Lynda no Sebastian, Anthony - Alder og Systematisk Acid-Base likevekt: Analyse av Publiserte data, Journal ofGerontology: Biological Sciences, 1996, vol. 51A. No1, B91-B99. Grafen ovenfor er fra et forskningsstudie utført av Dr. Lynda Frassetto * og beskriver forholdet mellom blodet plasma bikarbonat (HCO3-) tetthet og alder i år for de personer i undersøkelsen. Det viser tydelig at bikarbonat i blodet forblir konstant til fylte 40, hvoretter bikarbonat nivå synker betydelig. 


Funnene i dette studie viser at bikarbonat bufferne opprettholdes rimelig godt opp til fylte 40, men etter at disse bikarbonat buffere blir stadig mindre til stede for å nøytralisere syre i kroppen og å bli kvitt den. Det er ikke vanskelig å forstå at vår vestlige livsstil (usunt kosthold med mye salt og sukker, stress etc.) tærer mye fra våre bikarbonat buffere, slik at nivået av bikarbonat i kroppen minsker selv lenge før fylte 40 år.

Å ta natrium pulver / tab. er dårlig for kroppen!

Fordi det har blitt anerkjent at natrium er viktig å motvirke syre i kroppen, blir det ofte foreslått at natrium pulveret er oppløst i vann og deretter drukket. Natrium selges også som tabletter (ofte på resept) for å forhindre forsuring. Disse metoder, som forsøker å øke bikarbonat buffere i kroppen, er å være sterkt frarådet fordi de kan føre til andre plager. Magesyre konverterer natrium bikarbonat i vann (H2O), salt (NaCl) og karbondioksid (CO2). Bivirkninger av å ta natrium bikarbonat på denne måten er diaré på grunn av produksjon av betydelige nivåer av karbondioksid (CO2) i magen. Blodtrykket kan også stige svært raskt på grunn av produksjon av salt (NaCl). Og til slutt, det viktige forholdet mellom mineralene natrium / kalium blir alvorlig forstyrret. Denne andelen må være 1:03 for å opprettholde balansen mellom væske i kroppens celler og mellom væsken mellom cellene i kroppen (intra- og ekstracellulære vannbalansen).

Hvordan øke bikarbonat buffere i kroppen på en sikker og effektiv måte? 

Som vi har sett er det svært viktig å ha tilstrekkelig natrium bikarbonat til stede i kroppen for å aktivere kroppen til å regulere pH-verdien effektivt. Så, er det en metode for å øke igjen de bikarbonat buffere på en trygg måte? Ja, det er 2 metoder hvor dette kan gjøres trygt og effektivt på kontinuerlig basis: 

Alka Drops er den opprinnelige formelen AlkaLife! beskyttet av US Patent No 5.306.511. / Alka Tabs er den originale Bicarb-Balance formel, beskyttet av US patent nr. 5.914.130. / Alka Tabs Kalsium er den originale e-Cal formel, beskyttet av US patent nr. 5.914.130.

1) Ved å drikke alkalisk vann. Alkalisk vann er vann med høy pH-verdi og kan gjøres med Alka ® drops. Ved å ha 3 dråper Alka ® drops i et glass vann øker du pH av vanlig drikkevann til 9 / 10. (fra nøytralt 7 - + ) Ved å drikke alkalisk vann, er natrium bikarbonat produsert via magesekken og blir absorbert direkte inn i blodbanen.

2) ved å ta natrium bikarbonat / kalsiumbikarbonat tabletter som passerer gjennom magen intakt og oppløses i tarmen, ikke før, og som inneholder korrekt 01:03 andelen av natrium / kalium - forurensningsfritt kalsiumkarbonat, som når det kommer inn i blodet, omdannes til kalsiumbikarbonat. Etter at tablettene gradvis er oppløst, er bikarbonat absorbert i blodet via veggen av tarmen.

Produktene er designet for å gi alkalisk vann på en sikker måte og for å tillate kroppen å absorbere natrium bikarbonat direkte. En meget effektiv måte å motvirke syre i kroppen og å bekjempe kroniske lidelser. Alka® Drops / Alka® Tabs vil holde deg på føttene!