Vitenskapen har endelig oppdaget hemmeligheten for helse og lang levetid!

Det jeg sier til verden er, drikk alkalisk vann for å vaske ut syre avfall som er den universelle årsaken til mange av sykdommene blant voksne.


Sang Whang - forsker


Hvordan virker alkalisk vann

Ulike typer kommersielt produsert vann hevder helsemessige fordeler: energi vann, pi vann, snø smeltet vann, spesielt kildevann, magnetisk behandlet vann, oksygenrikt vann, sekskant strukturert vann, m.m.. Men, ingen av dem legger bikarbonater til blodet bortsett fra høy ph alkalisk vann. Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon. Men ingen diett eller trening øker bikarbonater i blodet.

Noen mennesker hevder at vi kan spise bikarbonater (natron). Det vil være som å innta salt fordi magesyren vil bryte det ned til vann, karbondioksid og natriumsalt; ingen bikarbonater vil nå blodet. Og vi vet alle hva salt kan gjøre for menneskekroppen.
ARTIKLER:

Alkalisk vann og magesyre

Blant folk som betviler gyldigheten av alkalisk vann,deres største spørsmålet er, " Hva skjer med alkalisk vann når det kommer ned i magen, som er meget syrlig ". De som har noe kunnskap om den menneskelige kropp, inkludert medisinske leger, stiller dette spørsmålet. La meg svare på spørsmålet en gang for alle og fjerne tvil angående helsefordelene av alkalisk vann. For å kunne fordøye mat og drepe forskjellige typer bakterier og virus som kommer med maten, er innsiden av vår mage syrlig. Magens...
Les merVITENSKAP OM HELSE
v/ Sang WhangMedisinsk vitenskap og Natur vitenskap

Medisinsk vitenskap behandler statistikken av fenomenene mens Natur vitenskap behandler prinsippine av fenomenene. For å illustrere dette, la meg fortelle en historie. Den berømte fysikeren Isaac Newton tok en lur under et epletre og, som du vet, et eple falt ned og slo ham. Han hadde ikke dratt i eplet og ingen hadde kastet det til ham. Han ville vite hvorfor eplet falt. Derved oppdaget han prinsippet om jordens tyngdekraft som drar alt som har masse. Han oppdaget også at hvis han ikke ville at...
Les mer