GJENVINN TAPT VITALITET OG EN PERFEKT SYRE / BASE BALANSE!
I vårt samfunn er det viktig å spise, trene og leve på en sunn, trygg og bevisst måte. Vår bevissthet om hvordan kroppen fungerer øker hver dag. Men det mange ikke vet er hvordan vårt kosthold og vår livsstil kan påvirke vår helse i det lange løp.

Fettforbrenning eller forbrenning av mat for å frigjøre energi, høyt nivå idrettsprestasjoner, stress og dårlige miljøfaktorer produserer syre avfall som kroppen bør bli kvitt. Det viktige spørsmålet er: hvor godt og fullstendig kan vi fjerne dette avfallet fra våre organer?

 Tenk om du fjerner bare 99% av husholdningsavfallet fra ditt eget hjem hver dag. Etter ett år det akkumulerte avfall vil føre til et enormt usunt og skittent miljø. Du kunne absolutt ikke forestille deg hvordan din bolig ville se ut etter 10 eller 20 år.

En lignende prosess foregår i kroppen din. Det sure avfall som du ikke helt kan fjerne må lagres et sted i kroppen. Du vil ikke merke dette i begynnelsen, men over tid vil det svekke immunsystemet, gi kroniske lidelser, som for eksempel leddgikt, urinsyregikt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol osv. og dermed vil påvirke din vitalitet og livsglede.

"Slå av" forsuringen og gjenvinn tapt vitalitet og en perfekt Syre / Base balanse.

Opplever du en mangel på velvære og vitalitet, du har fysiske problemer, sure muskler, eller du føler deg bra og ønsker å leve lenge med god helse, da tilhører du den gruppen vi ønsker å tjene.

 
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen.
Det er sannelig godt vi bruker Alka Drops® regelmessig i vannet vi drikker. Da vi nå vet om alle helsefordelene det har gitt oss med å holde kroppens system basisk.Ja, hvem ville ikke foretrekke og prioritere en "ren husholdning" som vi leser om, og selv har forstått og kan nyte det!

Det er generelt kjent at den menneskelig kropp har for mye syre, og at noe må gjøres for å redusere syre i kroppen. Det er tre kjente metoder for å redusere syre i kroppen: kosthold, mosjon og fettsuging. De er alle risiko involvert. Den mest effektive og enkleste måten, uten risiko, er å drikke alkalisk vann. Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i langt over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.
 
Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen. Gjennom hele dagen rydder de opp i rotet laget av mat, mosjon og stress.I en "ren husholdning" Den intelligente kroppen vet best hvordan å opprettholde god helse og velvære!