GJENVINN TAPT VITALITET OG EN PERFEKT SYRE / BASE BALANSE!
I vårt samfunn er det viktig å spise, trene og leve på en sunn, trygg og bevisst måte. Vår bevissthet om hvordan kroppen fungerer øker hver dag. Men det mange ikke vet er hvordan vårt kosthold og vår livsstil kan påvirke vår helse i det lange løp.

Fettforbrenning eller forbrenning av mat for å frigjøre energi, høyt nivå idrettsprestasjoner, stress og dårlige miljøfaktorer produserer syre avfall som kroppen bør bli kvitt. Det viktige spørsmålet er: hvor godt og fullstendig kan vi fjerne dette avfallet fra våre organer?

 Tenk om du fjerner bare 99% av husholdningsavfallet fra ditt eget hjem hver dag. Etter ett år det akkumulerte avfall vil føre til et enormt usunt og skittent miljø. Du kunne absolutt ikke forestille deg hvordan din bolig ville se ut etter 10 eller 20 år.

En lignende prosess foregår i kroppen din. Det sure avfall som du ikke helt kan fjerne må lagres et sted i kroppen. Du vil ikke merke dette i begynnelsen, men over tid vil det svekke immunsystemet, gi kroniske lidelser, som for eksempel leddgikt, urinsyregikt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol osv. og dermed vil påvirke din vitalitet og livsglede.

"Slå av" Forsuringen og gjenvinn tapt vitalitet og en perfekt

SYRE / BASE BALANSE.

Opplever du en mangel på velvære og vitalitet, du har fysiske problemer, sure muskler, eller du føler deg bra og ønsker å leve lenge med god helse, da tilhører du den gruppen vi ønsker å tjene.
Med tilnærmingen "fremtiden innen helse forbedring" Alka Vitae® går en ny vei til helse forbedring. Vi ønsker å finne roten til problemet snarere enn en symptomatisk tilnærming.
 
 
Hvordan holde seg ung og frisk
HVORDAN HOLDE SEG UNG OG FRISK?

Det er mange egenskaper i alkalisk vann, som overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, oksygen reduksjonspotensial, pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH-verdien, osv. Imidlertid, med unntak av vannets pH-verdi , ingenting annet hjelper blodet å få bikarbonater. Også alle de andre egenskapene endres når vannet kommer i magesekken og samhandler med magesyre. Selv pH verdi endringer i magen.
Imidlertid fører endringen av pH-verdien i magen til å produsere hydrochloric syre (saltsyre) som går inn i magen, og bikarbonater går inn i blodet.

Den viktigste funksjon av alkalisk vann er å øke bikarbonater i blodet fordi vi mister bikarbonater som vi eldes.
Når vi sier at vi alkaliserer kroppen, mener vi ikke nødvendigvis å øke pH i spyttet eller i urin, det betyr å øke bikarbonater i blodet vårt. Blodets pH endres ikke, men muligheten til at blodet nøytraliserer syre i kroppen øker.
Hvis det er nok av OH-ioner (alkalisk reserve) i kroppen, er det ingen grunn til å bekymre seg om miljøgifter, insektmidler, stråling, virus, bakterier,osv. Alkalisk drikkevann er den beste måten å opprettholde god helse i ethvert tilfelle.