OKSYGEN OG ALKALISK VANNTydeligvis er det en forskjell mellom oksygen (O2) og ekstra oksygen i OH - Forklaringen er at oksygen O2 er et flyktig oksygen mens ekstra oksygen i alkalisk vann er mer stabil oksygen som ikke sprer seg før parring alkalisk mineral for å nøytralisere syre.

Tilsynelatende, når vi drikker alkalisk vann heves den gjennomsnittlige verdien av oksygenet. Den mer stabile oksygen en person har jo høyere OH - ioner er. Dette kan oppnås ved å innta flere alkaliske mineraler i kroppen. Å ta alkaliske mineraler som er parret med syre mineraler (natriumklorid, kaliumklorid jod, osv.) vil ikke tilføre alkalitet. Ved å legge til OH - ioner vil drikkevannet bli alkalisk.

Oksygenrikt vann er ikke alkalisk vann. Det inneholder mer oksygen, men dette oksygen er flyktig oksygen. Det gir mer energi umiddelbart, og man kan føle seg mer energisk i øyeblikket, men det nøytraliserer ikke syrer i kroppen. Faktum er at det skaper mer syre i kroppen som må fjernes. Ifølge en lungespesialist, er den maksimale mengde oksygen oppløst i vann så liten i forhold til mengden av oksygen vi puster inn, at det ville være mer fordelaktig om vi lærte å puste riktig.

Det er mange typer flaskevann som selges og det sies at det gir mer energi av så mange grunner. Husk at mer energi betyr mer syrlig avfall.Alka drops er et alkalisk konsentrat. Tre dråper vil forvandle vanlig drikkevann til alkalisk vann. Å drikke høy pH alkalisk vann hever magens pH, noe som tvinger magen til å produsere hydrochloric syre. (Saltsyre) Når magen produserer hydrochloric syre, må den også produsere bikarbonat, som går inn i blodet.


 Alka tabs i tablettform, er en kombinasjon av kaliumbikarbonat og natriumbikarbonat i et patentert forhold, blandet med en "time release" sammensetning. Den er enterisk belagt som hindrer den fra å oppløses i magen, der den ville blitt skadet av magesyre. Den oppløses i tarmen for å gi maksimal absorpsjon av bikarbonat i blodet. Alka tabs kalsium i tablettform er et kalsiumkarbonat pulver blandet med en "time-release" sammensetning. Det er også magesaftresistent. Når kalsiumkarbonat i Alka tabs kalsium, går inn i blodbanen, blir det kalsium bikarbonat ved den oppløsende virkningen av karbonsyre i blodet. For en beinskjørhet tilstand er Alka tabs kalsium sterkt anbefalt. Det er også et nyttig alternativ for folk som ikke tåler kalium og / eller natrium.Disse produktene har ingen medisinske verdier. Mengden av kjemikalier i disse produktene er så liten at FDA ikke anser dem som farmasøytiske produkter. Deres funksjon er å redusere overflødig syre i kroppen ved å legge bikarbonat til blodet. Mens de ikke er ment å kurere noen sykdommer, kan de hindre forskjellige syre induserte sykdommer ved å redusere overflødig syre avfallet kroppen.