TRENING OG HELSE!

Toppidrettsutøvere er bare altfor kjent med prosessen med forsuring som oppstår i kroppen og musklene.
Alka drops er designet for å gi alkalisk vann på en sikker måte og for å tillate kroppen å absorbere natrium bikarbonat direkte.
Produkter for idrettsutøvere og sportsutøvere:
Kroppen og musklene deres roper ut etter dette!

 Men også mindre avanserte utøverer vet sikkert
hva muskelsmerter er.

Under sportslige aktiviteter, forbrenner muskler mer næring enn de vanligvis gjør. Denne ekstra forbrenning av næringsstoffer krever også en større mengde oksygen for å brenne de ekstra næringsstoffer i musklene. Med tiden blir tilførselen av oksygen til musklene utilstrekkelig, som et resultat at forbrenningen ved oksygen ikke lenger kan skje (anaerob forbrenning). På dette stadium frigjøres melkesyre fordi kroppen brenner sukker (glukose) for å imøtekomme det økte energikrav. Melkesyren akkumulerer og forårsaker at pH-verdien i kroppen og muskler senker seg svært raskt (forsuring). På et tidspunkt, vil kroppen nå en kritisk fase.

Smerte, tretthet, forvirring og manglende koordinering er tegn på de manglende alkaliske buffere, natrium bikarbonat i blodet for å nøytralisere den giftige melkesyre. I dagene etter anstrengelsene, kan akkumulert melkesyre fortsatt være til stede, noe som resulterer i muskel smerter som i betydelig grad kan forstyrre den daglige fungsjon.

Med Alka drops og Alka tabs produkter kan du la kroppren produsere bikasbonat selv. Melkesyre og andre giftige avfall som akkumuleres i løpet av dine sportslige prestasjoner er dermed umiddelbart nøytralisert. Du trenger ikke lide av effektene av forsuring, du kan overleve din ytelse og gjenopprette den raskt etter din innsats.


 
Natrium bikarbonat "ren vask" av kroppen!
Alka drops forvandler ditt vanlige drikkevann til alkalisk vann. Ved å drikke alkalisk vann syre / base balansen i kroppen blir holdt i likevekt. Den alkaliske buffer i blodet, som består av bikarbonat ligger på et riktig nivå,mens du nyter et variert diett mønster og en herlig variert livsstil. Natrium bikarbonat "ren vask" av kroppen!