Asidosis

Følgende er et sitat av "The Bob Livingston Letter ', PO Box 110013, Birmingham, 35211 AL, april 2001

Asidosis: Det er nå antatt av mange myndigheter at de fleste sykdommer utvikles på grunn av en senkning av funksjonen og motstand i kroppen på grunn av kronisk asidosis. I denne forbindelse, Dr. George W. Crile, engang leder av Crile Clinic i Cleveland og en av verdens største kirurger sier, "Det er ingen naturlig død. Alle dødsfall fra såkalte naturlige årsaker er bare slutt punktet av en progressiv syre metning".

Asidosis går forut og provoserer sykdom. En sunn kropp bukker under for fysiske lidelser når sin egen syre avfall akkumuleres til det punktet der motstanden er nedbrutt og kroppen dermed blir utsatt for kulde, tretthet, nerve utmattelse og progressive sykdommer.

Når kroppen når grensene på grunn av økte giftstoffer, fordøyelseskanalen, eller noen av kroppens vev, det begynner en hus-rensing prosess som tar ulike former: diaré, hodepine, forkjølelse, hudutslett, byller, revmatisme, betennelse i øynene eller andre organer, katarrer, frysninger, feber, eller noe annet som vi gjenkjenner som akutt sykdom. Men alle disse kommer fra en felles opprinnelses årsak, nemlig en ansamling av syre avfall i kroppen. From: Foods That Alkalinize And Heal, by Mary C. Hogle.

Kommersielle matvarer er syre matvarer. Syre matvarer er vanedannende, som forårsaker over-spising og vekt problemer. Naturlige matvarer har en balansert pH.

Levende mennesker trenger levende, naturlige, alkalisk, grønn mat. Dette er et vanskelig konsept p.g.a den grønne smaken. Vi må kultivere en smak. Da vil våre organer avvise døde bearbeidet matvarer, salt og sukker. Også, må en ta sunn naturlig mat over tid for å reversere effekten av mange år med å spise bearbeidet matvarer. Voksne er mer som barn, enn barn. De vil gjøre et svært kort forsøk på å endre til rå naturlig mat eller Barleygreen ®, og etter noen dager slutter de, og mumler at det ikke hjalp dem. Hvordan kan noen forvente å reversere effekten av mange år med dårlige matvaner på bare noen få dager "De fleste mennesker har ikke vilje til å overvinne sine dårlige matvaner! De vil ikke få en enklere løsning for en retur til god helse enn den naturlige maten som Gud har skapt.

Flere og flere leger aksepterer nå det faktum at for mye syre er årsaken til sykdom og død. Tross alt, kreftceller er sure, mens friske celler er alkalisk. Dette er det jeg har fortalt verden i over ti år. I boken min, Reverse Aging, forklares det vitenskapelig.

Alle helsepersonell anerkjenner behovet for å redusere kroppens syre opphopning. Men de prøver å løse dette problemet med alkalisk mat. Mange eksperter er ikke enige at sunn og naturlig mat faktisk reduserer syre i kroppen. Dietten kan fungere hvis programmet er tilpasset den enkelte, og at den enkelte er kontinuerlig, men et ubalansert kosthold kan resultere i næringsmangel. Vennligst les artikkelen # 15 "Diett og helse" for en mer dyptgående forståelse.

Verden forstår ikke poenget med å bruke alkalisk vann for syre reduksjon. Alkalisk vann fungerer bedre enn diett fordi den ikke legger til mer avfall i prosessen med å redusere syrer. Alle spesielle dietter og trening skaper mer syrlig avfall. Alkalisk vann med enkelte diett og / eller trening fungerer ekstra godt. Alkalisk vann med noe mat vil gjøre underverker. Alkalisk vann, spesielle dietter og / eller trening betyr at det må være en endring av livsstilen. Det er svært vanskelig å endre ens matvaner. Å drikke alkalisk vann er den perfekte løsningen for dagens stressfulle livsstil.

Mange leger misforstår at magesyre nøytraliserer alkalisk vann og sier at det er unyttig å drikke alkalisk vann. Dette er ikke sant! Faktum er, at hvis magen blir for alkalisk eller mindre sur p.g.a. alkalisk vann, magen må produsere mer hydrochloric syre for å opprettholde den opprinnelige syre tilstand. I prosessen med å produsere hydrochloric syre må magen også produsere natriumbikarbonat, en alkalisk buffer, og sette den inn i blodstrømmen, noe som gjør at blodet blir mer alkalisk. Magen gjør hydrochloric syre etter denne formelen:

H2O + CO2 + NaCl = HCl + NaHCO3

Vann + karbondioksid + salt = hydrochloric syre + natrium bi-karbonat

Jeg lærte dette fra en patolog, Dr. Stephen Weiss. Patologer vet denne prosessen, men de fleste leger vet det ikke. (Les side 37 av Reverse Aging.)

Hvis vi ser på magen alene, kan vi komme til en feilaktig konklusjon. Når vi ser på kroppen som en helhet, er det en netto gevinst på base når vi drikker alkalisk vann. Dette er grunnen til at det ikke gjør noe forskjell om man drikker alkalisk vann på tom eller full mage.

Syre fører til smerte, sykdom og død, mens base fører til bedre helse og lang levetid.


Sang Whang 
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen.
Det er sannelig godt vi bruker Alka Drops® regelmessig i vannet vi drikker. Da vi nå vet om alle helsefordelene det har gitt oss med å holde kroppens system basisk.Ja, hvem ville ikke foretrekke og prioritere en "ren husholdning" som vi leser om, og selv har forstått og kan nyte det!

Det er generelt kjent at den menneskelig kropp har for mye syre, og at noe må gjøres for å redusere syre i kroppen. Det er tre kjente metoder for å redusere syre i kroppen: kosthold, mosjon og fettsuging. De er alle risiko involvert. Den mest effektive og enkleste måten, uten risiko, er å drikke alkalisk vann. Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i langt over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.
 
Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen. Gjennom hele dagen rydder de opp i rotet laget av mat, mosjon og stress.I en "ren husholdning" Den intelligente kroppen vet best hvordan å opprettholde god helse og velvære!