Fedme og brus


Fedme er blant de raskest voksende (pun intended) helseproblemer i dette landet. Produsenter av klær nedjusterer etikettene på plagg fra store til middels og middels til små, osv. gjennomsnittlige størrelser blir større og større!

Vi legger skylden på kosthold og mangel på mosjon som årsak til fedme. De har mye å gjøre med fedme, men det er et mer viktig element som vi overser: 'brus'. Det er ikke kalorier i brus som jeg snakker om, men syre forårsaket av ikke kalorikomprimert karbondioksid.

Her er den vitenskapelige forklaringen. Når vi spiser mat, går pH'en i magen opp, det er fordi maten ikke er fullt så syrlig som magen. Når magens pH går opp, må mage cellene skape hydrochloric syre og interjektere det til magen for å komme tilbake til sin opprinnelige syre tilstand. Spørsmålet er, "Hvordan mage celler lager hydrochloric syre. Patologer har svaret.

Tre vanlige molekyler i mageceller - vann (H2O), karbondioksid (CO2) og natrium salt (NaCl) - kombineres for å produsere hydrochloric syre (HCl) og natriumbikarbonat (NaHCO3): H2O + CO2 + NaCl = HCl + NaHCO3 . Hydrochloric syre går ned i magen og natriumbikarbonat går inn i blodet. Bikarbonat i blodet fungerer som en alkalisk buffer og vedlikeholder blodets pH konstant ved å nøytralisere syre i blodet.

Når det er mangel på bikarbonat i blodet, konverterer blodet flytende syre til fast syre, for eksempel fettsyre, urinsyre, nyrestein, og kolesterol. Dette er kroppens overlevelses mekanisme for å opprettholde en konstant pH i blodet, fordi syre pH i blodet betyr døden. Syre opphopning tykner blodet og blodsirkulasjon blir dårlig, noe som resulterer i utviklingen av progressive sykdommer. Dette er prosessen for vektøkning og aldring.

Hva har dette med brus å gjøre.

Hydrochloric syre er produsert av mage celler når maten er fortært og mage pH'en øker, men hvis svært syrlig brus skulle forbrukes til et måltid, ville magens pH ikke øke, mage celler ville ikke gi noen hydrochloric syre og blodet ville ikke motta noen natriumbikarbonat. Motsetning til dette er å drikke høy pH alkalisk vann til et måltid, som ville fremkalle produksjon av mer hydrochloric syre, og dermed sette mer natriumbikarbonat i blodet.

Vi er svært bekymret for kalorier og fett innhold i fast food, men vi er i fullstendig fornektelse når det kommer til forbruk av svært syreholdig brus servert på fast food restauranter. I tillegg til kosthold og mosjon, hvis vi ville slutte å drikke brus, og i stedet drikke høyt pH alkalisk vann, ville vi vinne kampen mot fedme. Lettbrus gjør ikke stor forskjell når det kommer til syre forårsaket av komprimert karbondioksid. Akkurat som vanlig høy kalori brus, lettbrus blokkerer interjeksjon av natriumbikarbonat til blodet.

Medisinsk vitenskap har oppdaget at når vi eldes, spesielt etter den gjennomsnittlige alder av 45, reduserer bikarbonat konsentrasjon i blodet. Dette forklarer hvorfor rundt en alder av 45, en "sunn" person plutselig oppdager at han eller hun har symptomer på diabetes, høyt blodtrykk, leddgikt, osv.

Verden anser tap av bikarbonat i blodet vårt som uunngåelig følge av aldring. Jeg har imidlertid oppdaget at tap av bikarbonat ikke er et resultat av aldring, men det er selve årsak til fysiologisk aldring. Derfor, hvis vi klarer å fornye bikarbonat til blodet, akkurat som å lade opp et batteri, kan vi forbli sunn og leve lenger. Dette er min nye teori om "Aldring og reversere aldringsprosessen". AlkaLife ® International har utviklet produkter for å legge bicarbonate til blodet.

For mer informasjon kan du lese artikkelen om Blod buffere og aldring.

Sang Whang
 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.