Fedme og brus


Fedme er blant de raskest voksende (pun intended) helseproblemer i dette landet. Produsenter av klær nedjusterer etikettene på plagg fra store til middels og middels til små, osv. gjennomsnittlige størrelser blir større og større!

Vi legger skylden på kosthold og mangel på mosjon som årsak til fedme. De har mye å gjøre med fedme, men det er et mer viktig element som vi overser: 'brus'. Det er ikke kalorier i brus som jeg snakker om, men syre forårsaket av ikke kalorikomprimert karbondioksid.

Her er den vitenskapelige forklaringen. Når vi spiser mat, går pH'en i magen opp, det er fordi maten ikke er fullt så syrlig som magen. Når magens pH går opp, må mage cellene skape hydrochloric syre og interjektere det til magen for å komme tilbake til sin opprinnelige syre tilstand. Spørsmålet er, "Hvordan mage celler lager hydrochloric syre. Patologer har svaret.

Tre vanlige molekyler i mageceller - vann (H2O), karbondioksid (CO2) og natrium salt (NaCl) - kombineres for å produsere hydrochloric syre (HCl) og natriumbikarbonat (NaHCO3): H2O + CO2 + NaCl = HCl + NaHCO3 . Hydrochloric syre går ned i magen og natriumbikarbonat går inn i blodet. Bikarbonat i blodet fungerer som en alkalisk buffer og vedlikeholder blodets pH konstant ved å nøytralisere syre i blodet.

Når det er mangel på bikarbonat i blodet, konverterer blodet flytende syre til fast syre, for eksempel fettsyre, urinsyre, nyrestein, og kolesterol. Dette er kroppens overlevelses mekanisme for å opprettholde en konstant pH i blodet, fordi syre pH i blodet betyr døden. Syre opphopning tykner blodet og blodsirkulasjon blir dårlig, noe som resulterer i utviklingen av progressive sykdommer. Dette er prosessen for vektøkning og aldring.

Hva har dette med brus å gjøre.

Hydrochloric syre er produsert av mage celler når maten er fortært og mage pH'en øker, men hvis svært syrlig brus skulle forbrukes til et måltid, ville magens pH ikke øke, mage celler ville ikke gi noen hydrochloric syre og blodet ville ikke motta noen natriumbikarbonat. Motsetning til dette er å drikke høy pH alkalisk vann til et måltid, som ville fremkalle produksjon av mer hydrochloric syre, og dermed sette mer natriumbikarbonat i blodet.

Vi er svært bekymret for kalorier og fett innhold i fast food, men vi er i fullstendig fornektelse når det kommer til forbruk av svært syreholdig brus servert på fast food restauranter. I tillegg til kosthold og mosjon, hvis vi ville slutte å drikke brus, og i stedet drikke høyt pH alkalisk vann, ville vi vinne kampen mot fedme. Lettbrus gjør ikke stor forskjell når det kommer til syre forårsaket av komprimert karbondioksid. Akkurat som vanlig høy kalori brus, lettbrus blokkerer interjeksjon av natriumbikarbonat til blodet.

Medisinsk vitenskap har oppdaget at når vi eldes, spesielt etter den gjennomsnittlige alder av 45, reduserer bikarbonat konsentrasjon i blodet. Dette forklarer hvorfor rundt en alder av 45, en "sunn" person plutselig oppdager at han eller hun har symptomer på diabetes, høyt blodtrykk, leddgikt, osv.

Verden anser tap av bikarbonat i blodet vårt som uunngåelig følge av aldring. Jeg har imidlertid oppdaget at tap av bikarbonat ikke er et resultat av aldring, men det er selve årsak til fysiologisk aldring. Derfor, hvis vi klarer å fornye bikarbonat til blodet, akkurat som å lade opp et batteri, kan vi forbli sunn og leve lenger. Dette er min nye teori om "Aldring og reversere aldringsprosessen". AlkaLife ® International har utviklet produkter for å legge bicarbonate til blodet.

For mer informasjon kan du lese artikkelen om Blod buffere og aldring.

Sang WhangOksygenrikt vann er ikke alkalisk vann.
Det inneholder mer oksygen, men dette oksygen er flyktig oksygen. Det gir mer energi umiddelbart, og man kan føle seg mer energisk i øyeblikket, men det nøytraliserer ikke syrer i kroppen. Faktum er at det skaper mer syre i kroppen som må fjernes. Ifølge en lungespesialist, er den maksimale mengde oksygen oppløst i vann så liten i forhold til mengden av oksygen vi puster inn, at det ville være mer fordelaktig om vi lærte å puste riktig.

Det er meget viktig å ha en god forståelse av vann og å drikke den riktige type vann. Vann,ikke bare opprettholder liv,men også
beskytter det. -Sang Whang