Feil tanke om blodfortynnende

Det menneskelige blodet har mange Gudgitte livreddende egenskaper. Når det utsettes for luft, oksidering skjer hurtig, og det blir sterk syre. Blodet tykner under syrlige forhold, og herder deretter for å stoppe blødningen.

Blodet tykner etter hvert som vi blir eldre fordi blodet blir surere. Matvarer som vi spiser brenner med oksygen for å gi oss energi, og deretter blir det til syre avfall. Kroppen prøver sitt beste for å bli kvitt disse avfallstoffene gjennom urin og svette. Dessverre kan vi ikke bli kvitt dem ett hundre prosent, vi må lagre dem et sted i kroppen. Dette er prosessen av forsuring, som, i sin tur, er prosessen med aldring.

Siden syre koagulerer blod, blodsirkulasjon rundt områdene med syre opphopning blir dårlige og alle typer progressive sykdommer utvikles. Gå et skritt videre, blod tykner med blodpropp og fatale resultater kan skje. For dette, moderne medisin utviklet blodfortynnende for å tvinge blodet til å være flytende, selv under syre tilstander. Heller enn å eliminere årsaken til blod fortykning, stoler vi på symptomatisk behandling, uavhengig av alle de negative bivirkninger.

Når kunstig blodtynner er sprøytet inn i blodåreveggene, er blodet tvunget til å være flytende og blødning kan ikke stoppes. Av denne grunn, kan legene ikke operere på pasienter mens de er på blodfortynnende eller aspirin, som også fungerer som en blodfortynner. Blod tynnere ruinerer en verdifull livreddende egenskap i blodet. Noen kinesiske 'naturlige' urte medisiner er bare blodfortynnende, og dette kan lure pasienter som om de får mer energi. Folk er ikke klar over at de tar blodfortynnende, men deres blod kan ikke koagulere når det utsettes for luft. Av denne grunn, må legene bestille en koagulering test før ethvert operativt inngrep.

For å hindre blod fra koagulering, vi må fjerne årsaken til blodtykning, som er overskudd av syre. Vi må redusere akkumulert syre fra kroppen, og dermed holde blodets væske og opprettholde blodets evne til å stoppe blødninger når det er et kutt. Allment kjente metoder for å redusere syre fra kroppen vår er: (1) slutte å drikke brus, spesielt Cola med høyt syre innhold. (2) trene og svette ut syre, (3) spis mer basisk mat.

Disse metodene er ikke lett å følge. De ulike dietter er veldig forvirrende med ulike eksperter som anbefaler forskjellige ting. Videre kan dietter bety utestenging av noen matvarer og dermed skape ernæringsmessige mangelproblemer. Den mest effektive og reneste måten å redusere syre fra kroppen er å drikke alkalisk vann.

Japanerne har drukket alkalisk vann i over 50 år. De har utviklet vann ionisere for å lage syre / alkalisk vann fra vanlig vann i springen. I USA, vann ionisere fra Japan og Korea er nå tilgjengelige. Søk 'alkalisk vann "eller" vann ioniser' på Internett for å finne ut mer om alkalisk vann og vann ionisere eller besøk disse nettstedene.

Vann ionisere er dyre og er ikke bærbare, og hvis det opprinnelige vann inneholder små mengder av mineraler, kan de ikke gi høy pH (ca. 9-10) alkalisk vann. Den siste utviklingen på dette feltet for å gjøre alkalisk vann er denne alkalisk konsentrat, AlkaLife ®.

AlkaLife ® kommer i en 1,2 ml flaske, to dråper i en kopp vann vil endre vannet til et høyt pH-alkalisk vann. Dette kan visuelt demonstreres av en pH test løsning, vannet skifter farge fra blågrønn til lyse lilla. Den syrenøytraliserende effekt av alkalisk vann laget av AlkaLife ® er den samme som alkalisk vann laget av en ioniser.

Flere og flere leger aksepterer det faktum at for mye syre er årsaken til sykdom og død. Tross alt, kreftceller er sure, mens friske celler er alkalisk. Dessverre,glipper leger på poenget med å bruke alkalisk vann for å redusere syre, de vender seg alle til alkalisk mat for løsningen. Det er svært vanskelig å endre ens matvaner.

I løpet av det siste tiåret har vitenskapelige fremskritt i helsevesenet åpnet våre øyne for ikke vestlige forebyggende helsetjeneste metoder som vann ionisere, base / syre balanse, magnetiske, og far infrarød teknologi for ikke operativt inngrep, naturlig helse vedlikehold. Dette landet må holde tritt med disse fremskritt for å opprettholde en sunn befolkning og redusere de stadig økende helsekostnader.

Sang Whang 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.