Graviditet og aldring

Dette er en e-post melding jeg mottok fra Sandy Peppersack 20. august 2002.

MELDING:
Etter å ha født min sønn for 3 1/2 år siden, ble jeg syk - med alvorlig blødning / blødning i perioder på 6 måneder , alvorlig vektøkning, hårtap, migrene, leddsmerter og andre smerter bare for å nevne noen. Jeg endret mine kosttilskudd ,mosjon, urter, medisiner, osv. Dette hjalp litt, men ikke nok. Vi fant AlkaLife dråper og innen uker, blødningen avtok, etter 5 uker, blødningen stoppet og jeg har faktisk fått syklusen tilbake. Jeg har begynt å gå ned i vekt, håret begynner å komme tilbake. Kort tid etter at jeg startet med dråpene ble jeg gravid, og dråpene tok vekk morgenkvalmen, selv om jeg var sikker på at dette ville hjelpe gjennom hele svangerskapet aborterte jeg, p.g.a. (problemer fra før). Takk så mye - jeg fikk livet mitt tilbake, og min sønn fikk en glad mor!

Når en kvinne blir gravid, mister hun alkaliske mineraler til fosteret. For å skape menneskeheten, Gud bestemte at det nye livet skulle bli prioritert med alkaliske mineraler. Fosteret ligger i en vann pose (placenta) for 9 måneder, inntil vannet går. I løpet av denne tiden, får fosteret næringsstoffer gjennom navlestrengen for energi og vekst. Når næringsstoffene er brent opp, skaper de syre avfall som fosteret må lede ut i morkaken. Siden morens blodårer ikke er koblet til fosterets blodårer, kan hennes blodårer ikke skylle ut avfallet som fosteret lager.

I den tidlige fasen av svangerskapet, mister morens kropp alkaliske mineraler til morkaken for å sørge for at tilstrekkelige mengder basiske mineraler er der for å nøytralisere alle syre utslippene fra fosteret for de neste 9 månedene. Dette gjør at hennes blod blir plutselig surt, som er årsaken til morgenkvalme, dette ble oppdaget av japanske leger. Det er grunnen til at morgenkvalmen blir umiddelbart lindret ved å drikke alkalisk vann.

Hvis moren hadde tilstrekkelig med alkalisk reserve, dvs. masse alkalisk mineral forsyning i form av alkalisk buffer i blodet, ville hun ikke engang få morgenkvalme. Uten dette ville hun ikke bare få et alvorlig tilfelle med morgenkvalme, men morkaken vil ikke ha nok basiske mineraler for å nøytralisere alle de syreutslippene fra fosteret under svangerskapet. I dette tilfellet, er babyens sjanse for å få gulsott ved fødselen svært høy.

Før en kvinne blir gravid, bør hun drikke rikelig mengde med alkalisk vann for å unngå morgenkvalme og få en sunn baby. Uten nok basiske mineraler, kan kvinnen eldes betydelig under svangerskapet og oppleve alle slags problemer etter fødselen,for eksempel de som er nevnt ovenfor. Jeg kjenner en kvinne som mistet tennene etter fødselen, fordi hun mistet så mye kalsium til den nyfødte under svangerskapet. Graviditet er en viktig årsak til osteoporose blant kvinner.

Mangel på base frembringer mange sykdommer, for mye syre skaper fast avfall som kolesterol, fettsyrer, urinsyre, nyrestein, plakk, osv. Overflødig syre tykkner blodet, noe som senker blodsirkulasjonen, og dårlig blodsirkulasjon inviterer alle typer smerter og sykdommer.

Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. Hvert glass vanlig drikkevann med 2 dråper AlkaLife ® inneholder 1021 antall hydroxylioner (OH-) som vil nøytralisere et likt antall hydrogenioner (H +).

Det er din kropp, din helse, ditt liv. Det er opp til deg.

Sang Whang 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.