Helse og diett

I det globale bildet, er det tre hovedkategorier av sykdommer. Den første er smittsomme sykdommer som er forårsaket av en invasjon av fremmede levende substanser. Dagens medisinske vitenskap er effektiv i å isolere disse angripere og finne moderne midler eller utvikle immune vaksiner. Jeg tror at det er bare et tidsspørsmål til medisinsk vitenskap finner en kur for AIDS. Vi vet allerede at hiv-viruset ikke kan overleve i et surt miljø,det kan ikke bli overført ved hudkontakt fordi hud overflaten er sur.

Den andre kategori er de progresive voksne sykdommer som er forårsaket av akkumulasjon av syre avfall som er i kroppen. Om avfallene er jevnt fordelt gjennom hele kroppen eller konsentrert på et spesifikt område, kan de forårsake forskjellige sykdommer som diabetes, fordøyelsesproblemer, hard mage, gikt, podagra, kreft, beinskjørhet, rynker osv. Det er forskjellige måter det konsentrerte avfallet kan bli fordelt, slik som massasjer, vibratorer, magnetiske innretninger, varmt bad, badstue osv. Med unntak av svetting, disse metodene omfordeler avfall som har samlet seg opp. Den beste måten å bli kvitt syre avfall gjennom urin, er å drikke alkalisk vann.

Den tredje kategorien er mystiske sykdommer som er forårsaket av næringsmangel. Jeg sier " mystisk " fordi disse sykdommene er temmelig nye og leger kan ennå ikke finne ut hva de er. Denne kategorien er mer felles blant de såkalte helse bevisste mennesker. De spiser spesielt " sunn mat " og ekskluderer alt " usunt ". Etter lengre tid utvikler de næringsmangel. Da de spiser bare sunn mat men enda ikke føler seg god, frykter de at noen substanser i deres drikke vann gjør dem syk. Derfor insisterer de på å drikke destillert vann eller revers osmose filtrert vann, de tror at rent vann er det beste vannet. Det disse mennesker ikke forstår er at destillert vann filtrerer verdifulle mineraler ut av kroppen, og ytterligere tømmer kroppen for nødvendige mineraler og næringsstoffer.

Næringsmangel kan være resultat av spesielle dietter, som ekskluderer noe mat eller spiser for mye av andre matvarer. Å spise mye av en type mat kan forårsake næringsmangel / ubalanse. Kroppen trenger all slags næring, noen næringsstoffer er nødvendig for å vedlikeholde det rette forhold til andre næringsstoffer. For eksempel vi må vedlikeholde det rette forholdet mellom kalium og natrium i kroppen, å innta natriumsalt uten en tilstrekkelig mengde kalium kan forårsake helse problemer, og å ikke ta natrium kan også forårsake problemer, har vi nylig lært.

Her Hofgren, eieren av en helsematforretning i Sverige, besøkte meg etter å ha lest min bok og fortalte meg et interessant fenomen. Når mennesker begynner på en vegetariansk diett, kjenner de en bestemt forbedring i deres helse. Etter et par år er deres helsetilstand forverret på grunn av næringsmangel. Men, de husker så klart den helseforbedring de opplevde, og tror de burde spise enda mer grønnsaker, og dermed forverrer de situasjonen enda mer.

Med all tilbørlig respekt for næringsrådgivere, er det mer næring i naturlig mat som vi ennå ikke vet om, enn det vi vet. Det får meg til å krølle sammen når jeg hører noen næringsrådgivere anbefale mennesker å ikke spise visse matvarer, fordi de ikke inneholder noen nyttig næringsverdier. Slike råd kan gjøre mer skade enn hjelp. Jeg har sett mange såkalte næringsrådgivere som er uenige med hverandre med hensyn til hvilken mat som er god eller dårlig.

Når det gjelder helse og diett, er det to sider til saken. Profesjonelle sykehus næringsrådgivere anbefaler deres pasienter å spise en balansert diett. de sjekker at de nødvendige karbohydrater, proteiner, fett, og fiber er tilført. De er ikke nødvendigvis opptatt av hvilken type avfall disse matvare produkter produserer. På den annen side er helsematspesialister mer interessert i avfallprodukter som maten produserer; og de anbefaler visse typer matprodukter mens de fraråder andre typer. De har ikke nødvendigvis så mye kunnskap om kroppens minimums behov, hva angår visse daglige næringsstoffer.

Når jeg utviklet AlkaLife, laget jeg 10 forskjellige forhold av kaliumhydroksid og natriumhydroksid kombinasjoner og fikk dem testet på 200 personer over en periode på to måneder. Legen som ledet prøven viste ikke hva som var i hver flaske. Resultatet av prøven viste seg at forholdet 75 % kalium til 25 % natrium var mest optimal for majoriteten av forsøkspersonene. Det var to personer som viste et komplett annerledes resultat 20 % kalium til 80 % natrium var bedre for dem. Jeg fortalte legen innholdet av flaskene og særegenheten av de to personene, hun konsulterte sine diagrammer og fant at de to var på en " absolutte ingen natrium " diett. Deres kropper trengte mer natrium men deres hode godtok det ikke, av enn eller annen grunn. Dyr spiser og drikker instinktivt det som er godt for dem men vi menneskelige vesener spiser og drikker det som TV reklamene sier. Vi forkaster også mat eller drikke som TV reklamene sier vi ikke skal ha.

Min personlige anbefaling er å nyte maten vi liker, men ikke overspise eller ekskluderer mat. Spis i moderasjon ifølge profesjonelle næringsrådgiveres balansert diett konsept, å la alkalisk vann gjør jobben med å rense syre avfall. Bruk ikke mat for å rense avfall, da står du i fare for å forårsake næringsmangel og / eller ubalanse.

Sang Whang


 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.