Hvordan holde seg ung og frisk

Det er to grunnleggende vitenskapelige fakta vi trenger å vite for å forstå menneskers helse og lang levetid.

1) Som vi eldes, bygges det opp syre avfall i kroppen vår. Syre kommer fra matvarer som vi spiser, noen matvarer produserer mere syre enn andre. Syre avfall dannes i cellene våre, som igjen brenner næringsstoffer for å gi energi til å leve. Kroppen prøver sitt beste for å dumpe syre avfall gjennom urin, svette, og puste ut CO2. Dessverre kan vi ikke kvitte oss 100% med dette syre avfall. Gradvis samler vi disse restene et sted i kroppen vår. Dette er prosessen med aldring.

2) Syre koagulerer blodet. Det er en nødvendig egenskap i blodet for å stoppe blødning når vi har kuttet oss. På grunn av denne livreddende egenskap, tykkner blodet etter som vi eldes ( eller ettersom vi akkumulerer mer syre), som forårsaker dårlig blodsirkulasjon. Dårlig blodsirkulasjon er den primære årsaken til voksnes progressive sykdommer.

Når vi forstår de overnevnte vitenskapelige fakta, løsningen for å opprettholde ungdom og helse er å redusere syre i kroppen vår. Å ta blodfortynnende er feil løsning fordi blødningen ikke stopper når vi har et kutt, dette er unaturlig. Kirurger vil ikke operere på pasienter som er på blodfortynnende. Så hvordan kan vi redusere syre ? Her er tre godkjente og en mindre kjent metode.

1) Diet: En reduksjon i inntak av mat tvinger kroppen til å bruke opp lagret fett.

2) Øvelse: Brenne mere kalorier og svette mere syre.

3) Fysisk fjerning: Fettsuging eller kirurgi.

4) Nøytralisering av syre: Drikke alkalisk vann for å oppløse syre for sikker tømming gjennom nyrene.

Kosthold og mosjon gjør arbeidet til en viss grad, men å være effektiv og langvarig, må vi oppfølge dette over lengre tid, noe som ikke er så lett. Siden vi bygger opp syre gradvis må hele kroppen tilpasse seg endringene. Følgelig må vi derfor sakte redusere,og gi alle deler av kroppen tid til å venne seg til endringen. Det er risikabelt å framskynde denne prosessen. Fettsuging eller kirurgi er ikke bare smertefullt og dyrt, men begge er også unaturlig. Disse metodene kan bare fjerne fettsyrer, men ikke andre dypt integrerte syrer som urinsyre, nyrestein, sulfat, osv..

Å drikke alkalisk vann er den reneste og mest effektive måten å redusere syrer. Japanerne har drukket alkalisk vann i over et halvt århundre. De utviklet en maskin som kalles en vann ioniser, som elektrisk deler vann fra springen i alkalisk vann og syre vann. Ved slutten av andre verdenskrig, amerikanerne levde lenger enn japanerne med om lag seks år. I dag, femti år senere, japanske folk lever lenger enn amerikanerne med om lag seks år. Faktisk, de har nå den lengste levetid på jorden.

Hvordan kan vi få alkalisk vann? En vann ioniser er en måte, men, avhengig av mineral innholdet i springvannet, kan ikke ioniseren produsere høy pH alkalisk vann. En annen måte å gjøre vann alkalisk er med alkalisk konsentrat, AlkaLife ®. 3 dråper i et glass vanlig drikkevann (177 - 237 ml) endrer vannet til alkalisk vann ( pH 9 til 10 ). AlkaLife ® leveres i en 37ml. flaske, er bærbar, noe som gjør det svært praktisk å drikke alkalisk vann overalt og når som helst. Den anbefalte dosering er 5 glass om dagen for en gjennomsnittlige person. En flaske har ca 600 dråper og skal vare i ca 2 måneder.

Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.

Av de fire metodene for å redusere syre i kroppen vår: Å drikke alkalisk vann er den reneste, enkleste og mest effektive. Alkalisk vann nøytraliserer syre, gjør dem flytende med et trygt utslipp gjennom nyrene. Å brenne vekk syre med kosthold og mosjon er den harde måten, å smelte bort syre med alkalisk vann er den enkle måten. Alkalisk vann er ikke en rask vekttap ordning. Ja, mange går ned i vekt, men veldig sakte og det kreves at man drikker vann jevnlig.

Alkalisk vann har ingen ærnæringsmessig verdi eller medisinsk verdi, alt den gjør er å nøytralisere og eliminere overflødig syre i kroppen vår, og dermed forbedrer blodsirkulasjonen. Når blodsirkulasjonen blir bedre, føler vi oss mere energiske og mange sykdomssymptomer avtar. Alkalisk vann er faktisk den velkjente " Fountain of Youth " (kilden til ungdommelighet) Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.

' Livet er en kamp, ​​ikke mot synd, ikke mot pengemakt, ikke mot skadelig Animal Magnetism, men mot hydrogenioner." Disse ordene er skrevet av HL Mencken om meningen med livet og døden, kan også gjelde for kampen i det sunne skjelettet mot de skadelige effektene av tilbakeholdt syre. ( Dr. Jeffrey A Kraut, MD, The New England Journal of Medicine, 1821 side, vol. 330 nr. 25, juni 23, 1994). Mr. Mencken skrev disse ordene i 1919. Faktisk livets kamp er mot tilbakeholdt syre ( hydrogenioner er syre radikaler). Det mest effektive vitenskapelige våpen mot syre er alkalisk vann.

Vitenskapen har endelig oppdaget hemmeligheten for helse og lang levetid !

Sang Whang


 
 
Hvordan holde seg ung og frisk
HVORDAN HOLDE SEG UNG OG FRISK?

Det er mange egenskaper i alkalisk vann, som overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, oksygen reduksjonspotensial, pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH-verdien, osv. Imidlertid, med unntak av vannets pH-verdi , ingenting annet hjelper blodet å få bikarbonater. Også alle de andre egenskapene endres når vannet kommer i magesekken og samhandler med magesyre. Selv pH verdi endringer i magen.
Imidlertid fører endringen av pH-verdien i magen til å produsere hydrochloric syre (saltsyre) som går inn i magen, og bikarbonater går inn i blodet.

Den viktigste funksjon av alkalisk vann er å øke bikarbonater i blodet fordi vi mister bikarbonater som vi eldes.
Når vi sier at vi alkaliserer kroppen, mener vi ikke nødvendigvis å øke pH i spyttet eller i urin, det betyr å øke bikarbonater i blodet vårt. Blodets pH endres ikke, men muligheten til at blodet nøytraliserer syre i kroppen øker.
Hvis det er nok av OH-ioner (alkalisk reserve) i kroppen, er det ingen grunn til å bekymre seg om miljøgifter, insektmidler, stråling, virus, bakterier,osv. Alkalisk drikkevann er den beste måten å opprettholde god helse i ethvert tilfelle.