Idrett og helse


Med unntak av golf, er hver idrett aktivitet fysisk anstrengende og uttømmende. Spørsmålet er: er idrett bra for helse eller dårlig for helsen '

Måtehold med øvelser er bra. Men når det er overanstrengelse, kan dette noen ganger føre til plutselige astmaanfall eller slag. Det er derfor treningsprogrammer og / eller idrett begynner med en oppvarmings øvelse for å 'løsne opp' musklene og blodsirkulasjonen.

Under trening og idrett, muskler forbrenner næringsstoffer raskere enn normalt, noe som krever en ekstra mengde oksygen. For å levere den nødvendige oksygen, økes blodtrykket til det punktet at det ikke kan måles nøyaktig under trening. Selv da, kan ikke hjertet levere en tilstrekkelig mengde oksygen for å brenne næringsstoffer helt. Det er derfor melkesyre produseres. Den kjemiske formelen for melkesyre er faktisk en ufullstendig brent karbohydrat.

Det er opphopning av melkesyre som forårsaker tretthet, og i alvorlige tilfeller, astmaanfall. Hvis blodet til utøveren har rikelig mengder bikarbonat (alkalisk buffer), ville melkesyre nøytraliseres umiddelbart og idrettsutøveren ville ikke lide virkningene av melkesyre.

Aldringsprosessen resulterer i en tilsvarende mangel på bikarbonat i blodet. Dette fører til en opphoping av plakk, kolesterol, og rusk i blodårene. Hvis, under trening, dette flytende rusk, presset av høyt blodtrykk, kan det blokkere kapillærene som fører til kritiske områder i hjernen. Dette er hvordan et hjerneslag kan oppstå under trening. Reduksjon av syre rusk med bikarbonat kan hindre slag.

Det er en artikkel på internett med tittelen: "Bikarbonat hjelper fysisk aktive mennesker bekjempe tretthet"

Natriumbikarbonat

Inntak av natriumkarbonat som et buffersystem har vært studier i ulike eksperimenter (gjentatte korte øvelser eller langvarige innsats) og med store doseverdier (100 til 500 mg per kg kroppsvekt, med oralt inntak eller injisert). Plasma bikarbonat konsentrasjoner ble vist å øke etter oralt inntak men konsentrasjoner av bikarbonat i musklene på celle nivå var uendret. Men nyere studier understreker at bikarbonat øker transport av laktat (en del av melkesyre) fra musklene.

Generelle betraktninger kan trekkes fra de 46 studiene som viser forbedringer av trenings ytelse og 37 studier viser ingen forbedringer: under 200 mg per kg kroppsvekt av inntatt natriumkarbonat, skjer det ingen effekt på ytelsen. Det optimale område for å observere en effekt synes å være rundt 300 mg per kg kroppsvekt. Inntakk av natriumbikarbonat er effektiv for langvarig innsats, mellom 1-7 minutter (sprint, 200 m, 400m, 800m, og 1500m).

Når sykling, løping, svømming, roing og vektløft trening, er ytelsen økt med natriumbikarbonat inntak. Nylig har noen studier vist at natriumbikarbonat og natriumklorid har samme ergogenisk effekt som fører til den konklusjon at virkningen tilskrives bikarbonat buffering kan skyldes natrium.

Selv om mekanismen for virkningen av bikarbonat er et diskusjons spørsmål er det klart at ved en dose nær opptil 300 mg per kg kroppsvekt av inntatt bikarbonat øker bufferkapasiteten i blodet og dette kan redusere syregraden av muskelens pH. Som en konsekvens, vil syre akkumulering dempes og energiproduksjon eller krefter opprettholdes. Den forbedrede syrebalansen oppnådd ved denne administrering frembringer en reduksjon av tretthet og en forbedring av styrke utvinning.

At nettstedet beskriver hvordan mineralvann inneholder bikarbonater kan påvirke en idrettsutøvers forestillinger, avhengig av hvor mye mineraler og bikarbonater. Imidlertid er forfatteren av artikkelen ikke klar over det faktum at saltsyre i magen vil ødelegge bikarbonat. Dette er grunnen til at idrettsutøverne inntar mer enn 2000 mg natrium bikarbonat for vil forstyrre mineral balansen av kalium og natrium i den menneskelige kropp.

Artikkelen er riktig når den sier at jo mer bikarbonat i en idrettsutøvers blod, desto bedre ytelse utøveren oppnår. Men den mangler flere viktige punkter om hvordan å oppnå målet for å levere bikarbonat til blodet. AlkaLife International har utviklet flere produkter som kompletterer bikarbonat i blodet effektivt og sikkert. Disse produkter er som en batterilader som forlenger levetiden til et batteri, de lader bikarbonat til blodet, slik at blodet nøytraliserer naturlig overskytende syrer og hjelper å levere oksygen til hele kroppen, og dermed forlenge livet.

AlkaLife ® er et alkalisk konsentrat. To dråper vil forvandle vanlig drikkevann til alkalisk vann. Drikking av høy pH alkalisk vann løfter magens pH, noe som tvinger magen til å produsere hydrochloric syre. Når magen produserer hydrochloric syre, må det også produsere bikarbonat, som går inn i blodet.

Bicarb-Balance', i tablettform, er en kombinasjon av kaliumbikarbonat og natriumbikarbonat i en patentert forhold, blandet med en time-release sammensetting. Den er enterisk belagt som hindrer den fra å oppløses i magen, der den ville bli skadet av magesyre. Den oppløses i tarmen for å tillate maksimal absorpsjon av bikarbonat i blodet.

e-Cal', i tablettform, er kalsiumkarbonat pulver blandet med en time-release sammensetting. Den er også magesaftresistent. Kalsiumkarbonat i e-Cal ', når den går inn i blodbanen, blir til kalsiumbikarbonat ved den oppløsende virkningen av karbonsyre i blodet. For en lav bentetthet tilstand, er e-Cal sterkt anbefalt. Det er også et nyttig alternativ for folk som ikke tåler kalium og / eller natrium.

Disse produktene har ingen ernæringsmessig verdi. Vi må spise mat for å få energi. Jeg anbefaler ikke noen spesiell diett. Min filosofi er å spise i moderate mengder uten overspising eller å ekskludere noe mat.

Disse produktene har ingen medisinske verdier. Mengden av kjemikalier i disse produktene er så liten at FDA ikke anser dem som farmasøytiske produkter. Deres funksjon er å redusere overflødig syre i kroppen ved å legge bikarbonat til blodet. Mens de ikke er ment å kurere noen sykdommer, kan de hindre forskjellige syre induserte sykdommer ved å redusere overflødig syre avfall i kroppen.

Sang Whang 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.