Kreft - Gåten

Etter milliarder dollar og flere tiår i tid, er vi ikke noe nærmere en løsning på kreft gåten, nummer to som forårsaker mest død i dette landet. Uten å løse eller overvinne kreft, har vi ikke engang forstått den grunnleggende årsaken til kreft. HVORFOR?

Er det mulig at hele vår tilnærming til kreft er galt? Som en vitenskapsmann som har brukt de siste tjue årene i forskning på vitenskapelige grunner til menneskelige sykdommer, sier jeg at vi mangler et vesentlig element: SYRE. Det er overflødig syre i kroppen vår som dyrker kreft. De vitenskapelige fakta er: 1) kreftceller er sure mens friske celler er alkaliske, 2) et surt miljø inneholder mindre oksygen enn et alkalisk miljø, 3) friske celler dør i et surt miljø mens kreftceller dør i et alkalisk miljø.

Det er klart at forskning på kreft bør starte ved å endre et surt miljø til et alkalisk miljø og deretter å se effekten av miljøendringer på kreftceller. Hvorfor har ikke dette blitt gjort? Kanskje det er fordi begrepet er for enkelt. Vestlig medisin forstår ikke pH innflytelsen i kroppen vår. Vi ser etter svært kompliserte løsninger, som mottar store offentlige forskningsmidler. Så langt disse løsningene bare føre til utvikling av dyre medikamenter og kompliserte maskinerier, som i sin tur fører til bivirkninger, som krever mer forskning og flere medisiner. Er jeg kynisk? Det er jeg. Jeg er frustrert å se livet forkortes av kreft mens milliarder av våre skattepenger går til spille.

Det er et vitenskapelig faktum at når vi anvender høykonsentrert alkalisk løsning (pH>13) til en hudkreft flekk, dør hudkreft cellene. Det gjør vondt på flekken og etterlates et stygt rødt brent merke, men da den nye huden vokser tilbake, er det ingen tegn til kreft. En interessant ting å merke seg er at de omkringliggende friske cellene ikke dør. En høy pH alkalisk løsning dreper ikke friske celler som stråling eller cellegift gjør. Jeg anbefaler ikke legfolk behandle sin egen hudkreft på denne måten, men jeg anbefaler at profesjonelle hudleger eksperimenterer med ulike pH-løsninger og komme opp med behandlinger for ulike typer hudkreft.

Hvis leger kan måle størrelsen og pH av en svulst, bør de være i stand til å beregne antall mol hydroxylioner (OH-) som trengs for å ødelegge svulsten uten å drepe noen sunne celler som omgir den. Høres ut som fantasi (science fiction). Men med en brøkdel av pengene som blir brukt, kan vi finne en måte å oppnå dette.

Et annet interessant vitenskapelig faktum som hjelper oss å forstå menneskekroppens naturlige overlevelses teknikk er muligheten for menneskelige celler til å formere seg (mitose). Vi blir fortalt at den gjennomsnittlige menneskekroppen har om lag 75 billioner celler. Cellene lever ca 4 uker og dør etter mitose, og én celle blir til to, men etter 4 uker, kroppen har ikke 150 billioner celler, men fortsatt 75 billioner celler. Dette betyr at bare halvparten av cellene formeres og den andre halvparten må gå i oppløsning eller dø. Hvis 37500000000000 celler dør i 4 uker, hvor mange celler dør i en uke, en dag, en time, ett minutt og ett sekund? Mer enn 10 millioner celler dør per sekund!

Naturens lov er slik at sterke og friske celler formeres, skadet, infisert, forurenset, strålet og svake celler dør. Dette er hvordan vi er laget av Skaperen for å opprettholde helse i denne verden av stråling, kreftfremkallende forurensning, bakterier / virus, i mat og drikke, mobiltelefoner, osv.

For å opprettholde helse, må en sunn kropp være i stand til å dumpe alle de døde cellene, naturlige og menneskeskapte. Døde celler er syrlige og krever alkaliske mineraler eller bikarbonat for å nøytralisere dem og bli fjernet trygt gjennom urinen. De er årsak til sykdommer når vi ikke kan fjerne dem. Vårt eksosanlegg, krever derfor masse bikarbonat.

Bikarbonat er en alkalisk buffer som nøytraliserer overskytende syre i blodet og vedlikeholder en sunn pH verdi i blodet. Medisinsk vitenskap har oppdaget at når vi blir eldre, mister vi bikarbonat i blodet, merkbart etter fylte 45 år. Dette er den gjennomsnittlige alder når vi begynner å vise tegn på diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, osteoporose, leddgikt, nyrestein, migrene, og til og med kreft. Nedgangen av bikarbonat i blodet vårt er årsaken til fysiologisk aldring. Hvis vi kunne lade bikarbonat i blodet - som en batterilader lader elektroner til et batteri - kunne vi hjelpe kroppen å opprettholde god helse og leve lenger.

Så lenge vi ikke øker kroppens alkalitet, vil vi aldri løse kreftgåten. Kosthold og mosjon er ikke nok til å gjøre en betydelig endring, vi trenger effektive bikarbonat ladere.

AlkaLife International har utviklet tre ulike produkter som tilfører bikarbonat til blodet: AlkaLife ®, Bicarb-Balance ™, og e-Cal ®. Disse tre produktene er patentert eller patentsøkt.

AlkaLife ® er det originale alkalisk konsentrat for å gjøre vanlig drikkevann alkalisk (pH ca 10) ved å tilsette et par dråper til et glass ikke-kullsyreholdig drikkevann. Når alkalisk vann går ned i magen, magens pH øker og tvinger magen til å produsere mer hydrochloric syre. Når magen produserer hydrochloric syre, produserer den også bikarbonat og interjekterer det i blodet, og dermed øker blodets bikarbonat innhold. Ingrediensene i AlkaLife ® er fortynnet kaliumhydroksyd og natriumhydroksyd.

Bicarb-Balance ™ er en tablett med det riktige forholdet mellom kalium bikarbonat og natriumbikarbonat i en time-release sammensetning med enterisk belegg. Enterisk belegg brukes til å beskytte bikarbonater fra å bli ødelagt av hydrochloric syre i magen, time-release sammensetningen øker bikarbonater langsomt til blodet. For folk som bruker hjertemedisiner eller nyre dialyse som ikke kan / bør ikke ta ekstra kalium, anbefaler vi ikke Bicarb-Balance ™ eller AlkaLife ®, vi anbefaler e-Cal ®.

e-Cal ® er et kalsiumkarbonat tablett i en time-release sammensetning med enterisk belegg. Når kalsiumkarbonat er tilført blodet, kullsyren i blodet reagerer med kalsiumkarbonat, oppløser den og konverterer den til kalsium bikarbonat, den form som kroppen trenger. Kalsiumkarbonat i e-Cal ® er fri for urenheter.

Sang Whang


 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.