Myten om organiske og uorganiske mineraler


Helse og næringsmiddelindustrien har kommet opp med en ny gimick ved å prøve å selge " helsekost ". De forteller folk at uorganiske mineraler ikke tas opp av kroppen og at bare de organiske mineraler er effektive i menneskekroppen, og derfor må man innta sunn mat med økologiske mineraler. Dette er den mest uansvarlig uttalelse av noen som har noen grunnleggende forståelser av kjemi, atomer og molekyler.

I det periodiske system, er det 107 elementer med alle forskjellige atomnummer og atomvekter. Hvert element har en rekke protoner og nøytroner som gir vekten på elementet og de er omgitt av spinnende elektroner, hvis antall er lik antall protoner. Siden protonene har positiv ladning og elektronene har negativ ladning, blir hver element elektrisk balansert helt av seg selv.

Elektronene snurrer rundt veldig fort. Det er den eneste måten at elektronene ikke kolliderer med protoner. De danner lag av orbitale sfærer. Avhengig av antallet av elektroner på det ytterste laget, stabiliteten av elektroner, endringer med andre ord, elementene har en tendens til å gi opp et elektron eller to, eller sterk tendens til å trekke vekk ett elektron eller to fra andre elementer i nærheten.

Et element som gir opp et elektron blir positivt ladet. Alkaliske mineraler er i denne kategorien. Et element som trekker seg unna flere elektroner fra andre elementer blir negativt ladet, og disse er syre mineraler. Generelt i den periodiske tabell over elementene, med elementene på venstre side er alkaliske mineraler og høyre side, syre mineraler. Alle disse mineralene er uorganiske mineraler.

Noen elementer har svært stabil elektron bane struktur og de kalles inerte elementer. Gull er det mest inerte element som ikke reagerer med andre elementer. Derfor er det det mest edle metallet.

Vanlige positive metaller i størrelsesorden aktiv reaksjon potensialet er listet nedenfor.

Kalium er det mest aktive og gull er det mest inert mineral.

K, kalium, Na, Natrium, Ca, kalsium, Mg, Magnesium, Al, aluminium, Zn, sink, Fe, Iron, Ni, Nickel, Sn, Tin, Co, kobolt, Mn, Mangan, Pb, Lead, Cu, kobber, Hg, Mercury, Ag, Silver, Pt, Platinum, Au, Gold.

Hvis en sterkere mineral blir sprøytet inn i en vann løsning som inneholder mineraler med lavere effekt sammensatt, da erstatter den sterkere den lavere mineral. Ionebytting i et kalkfilter arbeider etter dette prinsippet. Hardt vann inneholder for mye kalsium forbindelser og natriumklorider ( salt tabletter ) er lagt i kalkfilteret for å fjerne kalsium og overta dens plass og kalsium er da kombinert med klor for å danne kalsiumklorid og kalsiumklorid i bunnfall av enheten som er tilbake blir vasket ut med jevne mellomrom. Dette er grunnen til at vannet fra kalkfilteret inneholder mindre kalsium men inneholder natrium. Hvert mineral atom har sin egen oksygen reduksjons kraft.

PH-verdien av alkalisk vann bestemmes av antall hydroksyl ioner ( OH- ) i vannet. Imidlertid kan de mineralene som parret seg med hydroksyl ioner ha ulike redoks potensialer. OH- ionene blir brukt for å nøytralisere H+ ioner og gjør H2O, men er de alkaliske mineraler i alkalisk vann som brukes til å erstatte den lavere strøm mineraler i vandig løsning.

Når cellene produserer for mye giftig syre som svovelsyre, kroppen frarøver kalsium fra skjelettet og endrer det til kalsium sulfat. Det er litt tryggere syre salt. Dersom alkalisk vann inneholder mineraler sterkere enn kalsium, som kalium og natrium kan sparke ut kalsium og returnere dem til bein og kalium sulfat kan slippes enkelt fordi det løser opp bedre enn kalsium sulfat.

Alle disse mineralene i kroppen vår fungerer for å balansere syre og base for å overleve er uorganiske mineraler. Menneskekroppen gjør ikke forskjell hvor og hvordan mineralene kommer fra. Dette notat om uorganiske mineraler er ubrukelig fordi kroppen ikke absorberer dem og kaster dem ut, med mindre det kommer i form av organiske mineraler er helt uansvarlig.

Bordsalt, natriumklorid, er en kombinasjon av to uorganiske mineraler, nemlig natrium og klor. Det er ikke noe organisk. Men kroppen absorberer det og det kan føre til mange forandringer i kroppen vår. Jeg er bekymret for de menneskene som vet noe om grunnleggende kjemi, men gjør uansvarlige uttalelser for å selge sine produkter

Det er ikke noe som heter organiske mineraler. Alle de mineraler som spiller mange funksjoner i kroppen vår er uorganiske mineraler.

Sang Whang


 
Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base. Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre. Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann. - Sang Whang
Hvordan opprettholde god helse?
 Hvordan opprettholde en god helse? Denne 1 times video er fullpakket med verdifull informasjon. Den dekker en forsknings innstilling til forståelse og måten å opprettholde en god helse på et lett-å-forstå språk. Mange helserelaterte emner er forklart,og temaer som til nå var vanskelig å fatte er også forklart.
5  OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.