Oksygen og liv

Livet slutter når oksygentilførselen er kuttet ut. Dette er ironisk fordi samme livgivende oksygen produserer også syrlig avfall, noe som resulterer i en myriade av sykdommer som hjerteinfarkt, kreft og død, med mindre syrlig avfall nøytraliseres og fjernes naturlig.

Hvordan nøytralisere kroppen og fjerne syre avfall naturlig, 'Blodet inneholder en alkalisk buffer som kalles bikarbonat (HCO3-) som nøytraliserer syre i blodet. Dessverre fører aldringsprosessen en målbar reduksjon i blod bikarbonat nivåer etter fylte 45 år. Dette er den gjennomsnittlige alder når en normalt frisk person utvikler tilstander som diabetes, høyt blodtrykk, høy kolesterol, osv.

Overlevelse under ugunstige forhold er større med økt bikarbonat i blodet. Dette er grunnen til at den yngste gruvearbeideren var den eneste overlevende av de siste West Virginia gruvedrift ulykken, og hvorfor en to år gammel baby overlevde en uke under ruinene av et jordskjelv. Den åpenbare løsningen er å plassere det oksygenberøvet offer i et oksygen kammer for å forsyne det med maksimal mengde oksygen, men det bør være en plan for å redusere syre opphopingen allerede tilstede samt redusere den ekstra syre oksygenet produserer. Å tilføre oksygen uten en syre reduksjon plan er som å gå inn i kampen uten en exit strategi.

Hvordan produserer kroppen bikarbonat i blodet? Magen lager bikarbonat når maten er fortært. Magen er svært syrlig. Når maten er spist, med unntak av svært syrlig brus, går magens pH opp. Dette tvinger magen til å produsere mer hydrochloric syre for å senke pH, og også for fordøyelsen. Når magen produserer hydrochloric syre, må det også produsere bikarbonat, som trer inn i blodet. Enhver patolog vil bekrefte dette faktum.

På den annen side, når fordøyd mat forlater magesekken og kommer inn i tynntarmen, er det for syreholdig for tarmen. Da produserer bukspyttkjertelen bikarbonat for å nøytralisere den syrlige matvare som nærmer seg . Bukspyttkjertelen må også produsere hydrochloric syre, som går inn i blodet. Det er grunnen til at folk kan føle seg trøtt etter et måltid.

Syrlig brus minsker kroppens bikarbonat produksjon og høyt pH alkalisk vann øker bikarbonat produksjon. I tillegg, forurensning, røyking, stress, stress personlighet osv., bidrar til reduksjon av bikarbonat. De reduserte bikarbonat nivåer forårsaker syre opphopning fordi kroppen ikke kan fullt ut nøytralisere det syre avfallet den genererer. Dette er den aldrende prosessen.

Syre koagulerer blodet. Blod tykkner som et resultat, og forårsaker dårlig sirkulasjon, noe som hindrer oksygentilførsel til cellene og vitale organer. Dette er den naturlige vei til aldring. Naturlig død er forårsaket av oksygenmangel.

Er det en måte å nøytralisere den økende mengden av syre avfall? Ja. Kroppen trenger ekstra bikarbonat. Hva vil øke blodets bikarbonat nivå? "AlkaLife International har utviklet flere produkter som kompletterer bikarbonat i blodet sikkert og trygt. Disse produkter er som en batterilader som forlenger levetiden til et batteri. De leverer bikarbonat til blodet, slik at blodet naturlig kan nøytralisere overskytende syrer og hjelpe å levere oksygen til hele kroppen, og dermed forlenge liv og forbedre generelle helse.

AlkaLife ® er et alkalisk konsentrat. To dråper vil forvandle vanlig drikkevann til alkalisk vann. Å drikke høy pH alkalisk vann hever magens pH, noe som tvinger magen til å produsere hydrochloric syre. Når magen produserer hydrochloric syre, må den også produsere bikarbonat, som går inn i blodet.

Bicarb-Balance, i tablettform, er en kombinasjon av kaliumbikarbonat og natriumbikarbonat i et patentert forhold, blandet med en 'time release' sammensetning. Den er enterisk belagt som hindrer den fra å oppløses i magen, der den ville blitt skadet av magesyre. Den oppløses i tarmen for å gi maksimal absorpsjon av bikarbonat i blodet.

e-Cal
", i pille form, er et kalsiumkarbonat pulver blandet med en time-release sammensetning. Det er også magesaftresistent. Når kalsiumkarbonat i e-Cal ', går inn i blodbanen, blir det kalsium bikarbonat ved den oppløsende virkningen av karbonsyre i blodet. For en beinskjørhet tilstand er e-Cal sterkt anbefalt. Det er også et nyttig alternativ for folk som ikke tåler kalium og / eller natrium.

Disse produktene har ingen ernæringsmessig verdi. Vi må spise mat for å få energi. Jeg anbefaler ikke noen spesiell diett. Min filosofi er å spise i moderate mengder uten overspising eller å ekskludere noe mat.

Disse produktene har ingen medisinske verdier. Mengden av kjemikalier i disse produktene er så liten at FDA ikke anser dem som farmasøytiske produkter. Deres funksjon er å redusere overflødig syre i kroppen ved å legge bikarbonat til blodet. Mens de ikke er ment å kurere noen sykdommer, kan de hindre forskjellige syre induserte sykdommer ved å redusere overflødig syre avfallet i kroppen.

Sang Whang


Oksygenrikt vann er ikke alkalisk vann.
Det inneholder mer oksygen, men dette oksygen er flyktig oksygen. Det gir mer energi umiddelbart, og man kan føle seg mer energisk i øyeblikket, men det nøytraliserer ikke syrer i kroppen. Faktum er at det skaper mer syre i kroppen som må fjernes. Ifølge en lungespesialist, er den maksimale mengde oksygen oppløst i vann så liten i forhold til mengden av oksygen vi puster inn, at det ville være mer fordelaktig om vi lærte å puste riktig.

Det er meget viktig å ha en god forståelse av vann og å drikke den riktige type vann. Vann,ikke bare opprettholder liv,men også
beskytter det. -Sang Whang