Økt blodtrykk: hvordan å senke det strukturelt?
For å kunne gi våre organer oksygen og næringsstoffer, hjertet pumper blod gjennom kroppen i gjennomsnitt 70 slag hvert minutt. Når hjertemuskelen trekker seg, blir blodet presset mot de vaskulære veggene. Dette trykk kalles systolisk trykk. Når hjertet slapper av, er presset mot de vaskulære veggene målt som diastolisk trykk. Grenser anses å være sunn ved medisinsk vitenskap er et diastolisk trykk på 90 og en systolisk trykk over 140. Den øvre grense for folk i alderen seksti og over kan, hvis de er ellers frisk, være 160 før du begynner med behandling.

Høyt blodtrykk skjer vanligvis med aldring og er forårsaket i 95% av tilfellene av forsuring av kroppen. Men hva betyr forsuring av kroppen faktisk, og hvordan fører det til høyt blodtrykk? Og er det en måte å senke blodtrykket igjen strukturelt, uten medisiner?

Utviklingen av forsuring


Den maten vi spiser, sammen med oksygen, blir brent i våre celler for å produsere energi. Etter forbrenningen blir det til syredannende avfall, som cellene lar passere inn i blodet. Kroppen jobber hardt for å bli kvitt dette syredannende avfall via tarmen og / eller urinveiene og / eller huden ved svetting .

For å holde seg frisk , bør vårt blod og våre celler alltid forbli svakt alkalisk eller basisk . Selv om kroppen har kommet opp med en smart knep for å konvertere det syredannende avfall som blir igjen til et fast avfall og prøver å eliminere dette via tarmen , kan vi dessverre ikke bli kvitt alt det syredannende avfall som vi produserer på denne måten. Det som gjenstår, er lagret et sted i kroppen. Når dette etter hvert blir for mye, kunne våre friske celler bli syke og til slutt, dør vi..

Oppbyggingen av dette ikke- fjernet avfall blir kalt prosessen med forsuring eller aldring !

Noen eksempler på størknet syredannende avfall er kolesterol, fettsyrer, urinsyre, nyrestein, urates, sulfater og fosfater. Kolesterol og fettsyrer er blant annet et resultat av å spise for mye pasta og brød (karbohydrater) og ikke nok mosjon. Urinsyre -og ammoniakk produseres blant annet av inntak av (for mye) kjøtt) (død animalsk protein). Fosforsyreer er produsert, blant annet ved å spise korn, for eksempel ris og ved å drikke brus, som for eksempel Coca Cola .

For legemet, svovelsyre, fosforsyre og urinsyre er alle toksiske syrer. For å nøytralisere dem til ikke-toksiske, er det en nødvendighet for alkaliske eller basiske salter, slik som natrium bikarbonat .

Som et resultat av mangelen på bikarbonater i blodet, kroppen raner, for eksempel, kalsium fra ledd og bein for å kunne være i stand til å konvertere disse sure giftstoffer til ikke- giftige salter, slik som ~ sulfater, fosfater, urates osv. Dette vil kunne føre til utviklingen av, for eksempel, revmatisme og / eller artrose og / eller beinskjørhet.

Forsuring,resulterer i " tykt" blod

En av de viktigste problemene med sure avfall er det faktum at et surt miljø endrer blodsammensetningen litt . Blodet vil stadig inneholde mer avfall, noe som gjør det for " tykt". Hvis blodet er for tykt, kan det tette opp kapillærene.Det er derfor leger skriver ut resepter på blodfortynningsmidler for mange voksne med denne tilstanden.Blodet blir holdt kunstig tynt. Dessverre har fortynningsmidler ikke løst problemet med forsuring og denne medisinen kan ha alle typer bivirkninger .

Avhengig av hvor kroppen lagrer dette sure avfall, blodsirkulasjonen vil bli mindre effektiv på dette stedet, noe som kan resultere i at noen vitale organer ikke lenger er i stand til å få tilstrekkelig oksygen og næringsstoffer via blodet.Så hjertet må pumpe hardere for å levere de vitale organer tilstrekkelig oksygen. På grunn av dette, økes blodtrykket strukturelt !

 Når vi trener, kan blodtrykket bli høyt til visse tider. Hvis en eller flere av de flytende sure partikler fortrenges av det hevede blodtrykk og tetter en kapillær som fører til en vesentlig del av hjernen,kan en person få et slag. Det er derfor så mange av de rapporterte slag skjer under idrettsaktiviteter.

Størkned syrlig avfall endrer blodsammensetningen, noe som resulterer i en fortykning av blodet og et hevet blodtrykk


Hvordan kan vi løse opp syrlig avfall ?

Så, for å senke blodtrykket strukturelt, er det nødvendig å kvitte seg med det akkumulerte syre avfall fra blodet. Ved oppløsning av syre avfall, vil blodet bli renset på nytt, og dets sammensetning tynnere. Som et resultat, hjertet må pumpe mindre for å føre oksygen til organene.

Syre avfall i en sunn kropp er nøytralisert av kroppens egen substans, natrium bikarbonat. Natrium bikarbonat er base og regulerer syre - base balansen i blodet. Mangel på det fører til forsuring av kroppen. Ettersom vi eldes, natrium bikarbonat nivåer i blodet reduseres, og som et resultat syre avfall kan ikke lenger oppløses i tilstrekkelig grad. Imidlertid ved å drikke alkalisk vann ( vann med høy pH-verdi ) kroppen tvinges til å produsere natrium bikarbonat igjen, noe som i sin tur gradvis oppløser syre avfall i blodet og kroppen.

Derfor å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Ved å drikke fem glass alkalisk vann hver dag, kan dette få virkning etter bare noen få måneder .


En alkalisk substans løser en syre substans !

Det faktum at en base ( natrium bikarbonat ) nøytraliserer en syre ( urinsyre, kolesterol syre osv.) er et naturlig (kjemisk ) fenomen som ikke krever en "dobbelt - blind - test",i motsetning til legemidler .

For eksempel, når vi berører kylling eller fett kjøtt, våre hender blir noe klissete. Å vaske bort fettet fra våre hender med vanlig vann virker ikke, med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet oppløselig som gjør det lettere å rengjøre våre hender. Fett er en syre, såpe er en base og de nøytraliserer hverandre.

Strengt medisinsk sett, alkalisk vann har ingen medisinske og / eller ernæringsmessig verdi å kurere lidelser. Alt som det gjør er å nøytralisere syre avfall i kroppen, og gjør det oppløselig i kroppsvesken, slik at den kan fjernes .


Et langt og sunt liv

Så for å få et langt og sunt liv, må vi alltid sørge for at syre avfall er fjernet fra kroppen vår. Den beste og enkleste måten å gjøre dette fast avfall oppløselig og deretter næytralisere kroppsvæsken er med alkalisk vann.

Ved å eliminere syre avfallspartikler i blodet kan vi unngå tilstander som høyt blodtrykk, noe som kan utgjøre en risiko for plutselig sykdom (eller verre!).

 Amerikanerne og europeerne gjør dette (for nå) den vanskelige veien via kosthold, mosjon og medisiner.
Japanerne gjør det på den enkle måten, ved å drikke alkalisk / basisk vann. Tull? Absolutt ikke! Hvis du går videre inn i stoffet og leser noen av folks erfaringe, håper vi at du også vil oppdage denne flotte måte å forbedre / opprettholde helsen.