Lider du av Podagra? En god måte å bli kvitt det !I 2008, over 6.4 millioner mennesker i EU led av podagra symptomer.

Mens det er ingen farmasøytiske medisiner for å kurere podagra, har det blitt utviklet en svært effektiv metode og trygt bli kvitt urinsyre (krystaller), på denne måten vil podagra definitivt opphøre. Denne påviste metoden er oppdaget og beskrevet av: Forsker Dr. Sang Whang. Basert på hans funn utviklet han den patenterte AlkaLife produktlinje som vil tilbakeslå forsuring (oppbygget av giftige syrer som urinsyre) i kroppen.

Podagra er forårsaket av kroppens manglende evne til å fjerne overdreven urinsyre via nyrene. Urinsyre kan bli omdannet i leddene i form av krystaller, hvoretter kroppen reagerer med en alvorlig og svært smertefull inflammatorisk reaksjon eller podagra angrep.

Podagra kan ta en akutt form som ofte går over i en kronisk form, med vedvarende betennelser. Podagra forekommer oftest hos menn i alderen 40 og 50 år. Kvinner kan også lide av det, men sjeldnere enn menn. Dette er fordi kvinner fjerner mye syrlig avfall, også urinsyre, under den månedlige menstruasjon. Dette endres etter overgangsalderen når det generelle nivået av urinsyre er den samme som hos menn.

Vanligvis manifesterer podagra seg i en fot eller begge føtter. Hvis urinsyre krystaller lagrer seg på ulike tider og i tilfeldige ledd i kroppen (armer, ører, hender, fingrer) er dette det som kalles " flyvende podagra ".

Urinsyregikt i kroppen kan bli dannet ved:
- Ufullstendig mat forbrenning. Urinsyre er produsert som et restprodukt, spesielt av mat som inneholder puriner (kjøtt, fisk, vin)
- Medisinering. Mange legemidler inneholder urinsyre som et nedbrytningsprodukt
- Høye stress nivåer
- Høy proteindiett for å raskt gå ned i vekt


Sjansene for at en person utvikler podagra og den andre ikke, selv når de bruker minst like mye kjøtt, fisk og vin, er å gjøre med de arvelige egenskapene for gikt. En økt sjanse for å utvikle podagra bestemmes av genene. Det er ingenting du kan gjøre med dette.

I en velfungerende kropp, urinsyre blir nøytralisert av den alkaliske bufferen, bikarbonat. Dersom bikarbonat i blodet er utilstrekkelige, kan kroppen ikke lenger nøytralisere overflødig urinsyre. Dr.Sang Whang oppdaget at fordi kroppen må få urinsyre ut av blodet for å opprettholde en konstant pH, urinsyre i form av krystaller er dumpet i kroppen, og dette kan gi opphav til podagra angrep. Dette forekommer nesten alltid først i en fot eller begge føtter.

Medisiner foreskrevet av leger består ofte av anti-inflammatoriske, for eksempel Diclofenac. Formålet med medisin Colchicine er å hemme hvite blodlegemer. Disse legemidlene bare takler symptomene og har ofte skadelige bivirkninger. Så lenge urinsyre krystaller er til stede i leddene, kan angrepene komme tilbake. Det er derfor viktig å oppløse urinsyre krystaller for å bli kvitt problemet strukturelt.

  Bruk Alka Drops og Alka Tabs til å strukturert fjerne urinsyre

De som lider av podagra vil ha stor nytte av Alka Drops og Alka Tabs Disse to produktene sikrer en økning i bikarbonat i blodet. Bikarbonat vil gradvis oppløse urinsyre krystaller. Ledd med oppløste krystaller vil ikke lenger bli angrepet av immunsystemet med smertefulle og alvorlige betennelser.
Mange er allerede hjulpet ved bruk av Alka ® Vitae.Og fordi mange mennesker som lider av podagra også har høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes,osv. Detox med Alka ® Vitae forårsaket at også de andre plager ble redusert. Det er allerede mye kjent om behandling med alkalisk vann og natrium bikarbonat, men Dr. Sang Whang klarte å konvertere disse funnene i en vellykket og tryg produkt linje.

Podagra er ofte ledsaget av andre kroniske lidelser


Et ferskt studie fra august 2010 viste at podagra ofte er ledsaget av hjerte og karsykdommer, for eksempel høyt blodtrykk, høy kolesterol og åreforkalkning. Opptil 43% som lider av podagra har også høyt blodtrykk. Kunnskapen om at fast og akkumulert syre avfall, for eksempel urinsyre, melkesyre, fettsyre, kolesterol, osv., resulterer i krystaller i leddene, plakk i blodårene, og en fortykkelse av blodet, gjør forholdet mellom podagra og hjerte og karsykdommer nesten sikker. Med alle disse plager, bikarbonat i blodet er ikke lenger tilstrekkelig til stede for å nøytralisere og fjerne urinsyrer, kolesterol, fettsyrer, melkesyre osv.

Så, slik som ble oppdaget av Dr. Sang Whang, ved å øke bikarbonat i blodet, ikke bare er urinsyre krystaller gradvis oppløst og fjernet, men alle de andre syre avfall, for eksempel størknet kolesterol og kalk avleiringer blir fjernet. Ved å gjøre dette, vil blodet bli renere og tynnere igjen, som et resultat av at hjertet må pumpe mindre hardt og blodtrykket vil omstilles.


 Ved å drikke alkalisk vann urinsyre krystaller blir oppløst

For å konkludere, kan løsningen for podagra problemet bli funnet ved å øke natrium bikarbonat i blodet på nytt. Du kan gjøre dette ved å drikke alkalisk vann. Alkalisk vann er vann med en høy pH-verdi, og kan gjøres med Alka Drops. Ved å tilføre 3 dråper Alka Drops øker du pH i drikkevann til 9. Ved å drikke alkalisk vann, natrium bikarbonat produsert via magesekken og direkte tilført blodet. En utprøvd, trygg og effektiv måte å bli kvitt podagra problemet permanent!