Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre.
5 OM DAGEN! ....... ( Har du problemer med å drikke fem glass om dagen, kan du ta Alka Tabs eller Alka Tabs m/kalsium sammen med Alka Drops. 2 eller 3 glass vann med Alka Drops hver dag kombinert med 2 eller 3 Alka Tabs eller Alka Tabs m/kalsium tabletter er en utmerket kombinasjon for å alkalisere kroppen din ). Å drikke alkalisk vann er en meget effektiv og sikker måte å få kroppen og blodet, renset på nytt. Gjennom denne fremgangsmåten, vil blodtrykket komme ned igjen strukturelt, på kroppens egen måte. Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.

Takk for din interesse for nettstedet vårt og at vi kan tjene deg med de beste merkevarer og alle Sang Whang's vitenskapelige fakta om fordelene ved bruk av produktene. For videre support og spørsmål om bestillingen din?
Vennligst send oss melding / +47 900 94981 - PH-BODYBALANCE

Send oss en melding:

*
*
*
 HVOR LENGE TRENGER VI Å DRIKKE ALKALISK VANN?
Så lenge vi spiser mat, produserer vi syreavfall, derfor må vi ta med høy pH alkalisk vann eller bikarbonat tabletter for å holde kroppene våre balansert. Miljøforurensning, stress og søvnmangel bidrar alle til syreproduksjon i kroppen vår. Hvis vi ønsker å leve, må vi fylle disse bikarbonatene til blodstrømmen.
HVIS DU IKKE FORSTÅR DET SOM SKJER, KAN DU FÅ EN FEILAKTIG KONKLUSJON OGSÅ.
Jeg hørte en historie om en gruppe vitenskapsmenn som ledet et eksperiment med gresshoppere. De lærte 100 gresshoppere til å hoppe når de ble beordret til og "hoppe". Etter flere vellykkete forsøk fortsatte de deres eksperiment ved å fjerne et bakbein fra hver gresshoppe og beordret dem til å hoppe. De hoppet men bare korte avstander. Da fortsatte forskerne og fjernet de gjenstående bakbeinene. Denne gangen var der ingen gresshoppe som hoppet når de ble beordret til å hoppe. Forskerne konkluderte med at når du fjerner begge bakbeinene, gresshopper kan ikke høre.

Dette er anvendelsen fra «vitenskap om helsen» med kunnskap til prinsippet. Når den medisinske industrien hører på det vitenskapelige prinsippet heller enn den statistiske datainnsamlingen, vil vi få en revolusjonær framgang i medisin.- Sang Whang