NATRIUM BIKARBONAT (NaHCO3), kroppens eget renselsesmiddel
En kropp som er renset kan aktivere sitt immunforsvar og løse kroniske lidelser.Bare den selvhelbredende evnen i kroppen kan faktisk kurere smerte og ubehag.

 Natriumbikarbonat (NaHCO3) er en nødvendig syrebuffer i kroppen vår. Den danner den største alkaliske bufferen i blodet og sikrer at blodet forblir litt alkalisk (= grunnleggende) (pH 7,365) ved å nøytralisere syreDe viktigste bestanddeler (buffere) av blod som holder pH-verdien innenfor grensene av 6,8 og 7,8 er dannet av natrium bikarbonat (NaHCO3) og karbonsyre (H2CO3). Når andelen av karbonsyre øker gjennom for eksempel fysisk trening senkes blodets pH. Hvis det skjer, vil vi automatisk begynne å puste dypere for å bli kvitt mer karbondioksid (CO2) gjennom lungene i forsøk på å bli mere basisk. Når forsuring fortsetter, alkalisk buffer, dannet av natrium bikarbonat, sørger for at syre i blodet blir nøytralisert.

Med andre ord ser natrium bikarbonat etter regulering av kroppens pH. Den beskytter kroppen og blir produsert av, som for eksempel:

- Bukspyttkjertel
- Magesekken
- Vegg i tarmen
- Nyrer

Men hvis kroppen ikke lenger har riktig kapasitet til å produsere nok natrium bikarbonat å nøytralisere syre avfall, kommer følgende mekanisme i kraft; flytende syre avfall omdannes til fast syre som sådan lagres i kroppen. Oppbyggingen av størknet syre avfall eller slagg, som urinsyrekrystaller, kolesterol, fettsyrer m.m. (selveste forsuringen av kroppen) kan føre til en god del kroniske stoffskiftesykdommer.

Tap av bikarbonat buffere etter fylte 40 !

Det har allerede vært en god del forskning på forholdet mellom natrium bikarbonat og forsuring av kroppen. Et betydelig studie undersøkte hvordan bikarbonat kapasiteten av kroppen er knyttet til økt alder på en person.

 * Frassetto, Lynda no Sebastian, Anthony - Alder og Systematisk Acid-Base likevekt: Analyse av Publiserte data, Journal of Gerontology: Biological Sciences, 1996, vol. 51A. No1, B91-B99


Grafen ovenfor er fra et forskningsstudie utført av Dr. Lynda Frassetto * og beskriver forholdet mellom blodet plasma bikarbonat (HCO3-) tetthet og alder i år for de personer i undersøkelsen. Det viser tydelig at bikarbonat i blodet forblir konstant til fylte 40, hvoretter bikarbonat nivå synker betydelig.

Funnene i dette studie viser at bikarbonat bufferne opprettholdes rimelig godt opp til fylte 40, men etter at disse bikarbonat buffere blir stadig mindre til stede for å nøytralisere syre i kroppen og å bli kvitt den. Det er ikke vanskelig å forstå at vår vestlige livsstil (usunt kosthold med mye salt og sukker, stress etc.) tærer mye fra våre bikarbonat buffere, slik at nivået av bikarbonat i kroppen minsker selv lenge før fylte 40 år.

Å ta natrium bikarbonat tabletter eller pulver er dårlig for kroppen !

Fordi det har blitt anerkjent at natrium bikarbonat er viktig å motvirke syre i kroppen, blir det ofte foreslått at natrium bikarbonat pulveret er oppløst i vann og deretter drukket. Natrium bikarbonat selges også som tabletter (ofte på resept) for å forhindre forsuring. Disse metoder, som forsøker å øke bikarbonat buffere i kroppen, er å være sterkt frarådet fordi de kan føre til andre plager. Magesyre konverterer natrium bikarbonat i vann (H2O), salt (NaCl) og karbondioksid (CO2). Bivirkninger av å ta natriumbikarbonat på denne måten er diaré på grunn av produksjon av betydelige nivåer av karbondioksid (CO2) i magen. Blodtrykket kan også stige svært raskt på grunn av produksjon av salt (NaCl). Og til slutt, det viktige forholdet mellom mineralene natrium / kalium blir alvorlig forstyrret. Denne andelen må være 1:03 for å opprettholde balansen mellom væske i kroppens celler og mellom væsken mellom cellene i kroppen (intra- og ekstracellulære vannbalansen).


Hvordan øke bikarbonat buffere i kroppen på en sikker og effektiv måte?

Som vi har sett er det svært viktig å ha tilstrekkelig natrium bikarbonat til stede i kroppen for å aktivere kroppen til å regulere pH-verdien effektivt. Så, er det en metode for å øke igjen de bikarbonat buffere på en trygg måte?

Ja, det er 2 metoder hvor dette kan gjøres trygt og effektivt på kontinuerlig basis:

Alka Drops er den opprinnelige formelen AlkaLife! beskyttet av US Patent No 5.306.511.

Alka Tabs er den originale Bicarb-Balance formel, beskyttet av US patent nr. 5.914.130.

Alka Tabs Kalsium er den originale e-Cal formel, beskyttet av US patent nr. 5.914.130.


1) Ved å drikke alkalisk vann. Alkalisk vann er vann med høy pH-verdi og kan gjøres med Alka ® drops. Ved å ha 3 dråper Alka ® drops i et glass vann øker du pH av vanlig drikkevann til 9 / 10. (fra nøytralt 7 - + ) Ved å drikke alkalisk vann, er natrium bikarbonat produsert via magesekken og blir absorbert direkte inn i blodbanen.


2) ved å ta natrium bikarbonat tabletter som passerer gjennom magen intakt og oppløses i tarmen, ikke før, og som inneholder korrekt 01:03 andelen av natrium / kalium. Etter at tablettene gradvis er oppløst, er natrium bikarbonat absorbert i blodet via veggen av tarmen.

Produktene er designet for å gi alkalisk vann på en sikker måte og for å tillate kroppen å absorbere natrium bikarbonat direkte. En meget effektiv måte å motvirke syre i kroppen og å bekjempe kroniske lidelser.
Alka® Drops / Alka® Tabs vil holde deg på føttene!

........................................................................,,,,.. ..... 
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen.
Det er sannelig godt vi bruker Alka Drops® regelmessig i vannet vi drikker. Da vi nå vet om alle helsefordelene det har gitt oss med å holde kroppens system basisk.Ja, hvem ville ikke foretrekke og prioritere en "ren husholdning" som vi leser om, og selv har forstått og kan nyte det!

Det er generelt kjent at den menneskelig kropp har for mye syre, og at noe må gjøres for å redusere syre i kroppen. Det er tre kjente metoder for å redusere syre i kroppen: kosthold, mosjon og fettsuging. De er alle risiko involvert. Den mest effektive og enkleste måten, uten risiko, er å drikke alkalisk vann. Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i langt over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.
 
Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen. Gjennom hele dagen rydder de opp i rotet laget av mat, mosjon og stress.I en "ren husholdning" Den intelligente kroppen vet best hvordan å opprettholde god helse og velvære!