Diett og helse

" Du er det du spiser ", Ja, det vi spiser er svært viktig for oss, for å opprettholde liv og god helse. Dessverre er det mange motstridende teorier om hva som er god mat og hva som er dårlig. I denne artikkelen vil jeg ikke prøve å fortelle deg hva du skal spise og hva som du ikke skal spise.

En stor del av de matvarer som vi spiser er laget av fire elementer: karbon, nitrogen, hydrogen og oksygen. Mindre enn 2% av matvarene er uorganiske mineraler, base og syre. Hvert protein inneholder nitrogen; fett og karbohydrater er strenger av karbon og hydrogen blandet med oksygen. ( Uten oksygen blandet i, kalles det hydrokarbon og er mat for bil:. Gass og olje )

Matvarer brenner med oksygen i cellene våre for å gi oss energi til å leve. Når helt brent, karbohydrater blir CO2 ( karbon dioksider ) og H2O (vann). Den kjemiske formelen for kolesterol og fettsyre er ufullstendig brent karbohydrater, noe som betyr at de kan brennes senere for å gi oss energi. Hvis vi faster, eller holder oss til en lavkarbohydrat diett, brenner kroppen vår lagrede fettsyrer for å få energi. Dette er hvordan vi kan gå ned i vekt.

Vi får ikke fett fordi vi spiser fet mat. Fettsyre kommer fra ufullstendig brente karbohydrater. Med andre ord, hvis vi spiser mat med høye karbohydrater og ikke trener, matvarene blir til fett. Se på kyr: de bare spiser gress, men biff er den høyeste i fett og kolesterol, fordi kyr ikke trener. For flere tiår, ble amerikanerne rådet til å spise en lav fett og høy karbohydrat diett, i dag er fedme vår nasjons 'største' problem. (Pun intended).

Karbohydrater kommer i mange former, vanligvis strenger av karbon og hydrogen blandet med oksygen. Noen har lengre strenger, noen kortere. Jo kortere strengen, jo raskere den brenner. Sukker har kort streng og brenner raskere, korn har lengre strenger og brenner saktigere. Siden sukker brenner raskere og enklere, tar det bort muligheten for lengre korn-karbohydrater å brenne og det skaper mere fettsyrer. Vi vet alle at sukker ikke er sunt. I familien av karbohydrater, er det en som brenner enda raskere enn sukker: alkohol.

Brennende karbohydrater produserer karbonsyrer (H2CO3), som går inn i blodstrømmen. Når denne karbonsyre går gjennom lungene, lungene fjerner CO2 og etterlater bare H2O. Denne fjerning av CO2 fra lungene er den raskeste måten å redusere syre i |blodet, og blod fra hjertet inneholder svært små mengder CO2. Når vi drikker alkohol, brenner det så fort at lungene ikke kan fjerne CO2 raskt nok, og blod med høyt nivå av CO2 går inn i hjernen, og vi blir beruset.

I februar 2000, sponset US Department of Agriculture 'Great Nutrition Debatt "på vekttap dietter. Mange prominente kosthold guruer, inkludert Dr. Robert Atkins, Dr. Dean Ornish og Dr. John McDougall, var der for å debattere verdien av sine respektive dietter: lavkarbohydrater høy-protein diett, den ultra-lav-fett diett, den asiatiske ris plan, etc. Det eneste de kunne bli enige om var at amerikanerne trenger å gå ned i vekt, ellers debattens konklusjon var "de var alle enige om å være uenige". Alle legene har personlige erfaringer i vellykkede vektreduksjon tilfeller, men de har ikke den vitenskapelige forståelsen av sine erfaringer, og derfor kunne de ikke bli enige med andre menneskers erfaringer.

Som legfolk, finner vi det svært vanskelig å bestemme hvilket diett program å følge. Ulike programmer foreslår motstridende strategier, ikke bare det, de som gir råd om spesielle dietter har ikke teknisk forståelse av hva som er i maten heller vet de ikke om individuelle behov. Det er som en blind leder en blind. Som et resultat mange mennesker utvikler ernæringsmessige mangel sykdommer, særlig blant de såkalte helsebevisste mennesker.

Dr. Atkins kosthold er riktig for vekttap formål, men en diett høy i protein har sine problemer. Når protein er oksidert, blir det urinsyre og utvikler ammoniakk. Urinsyre er en giftig syre, og med mindre den er nøytralisert av alkaliske mineraler, kan være farlig. I fravær av tilstrekkelig alkaliske mineraler i kostholdet, kroppen blir frarøvet kalsium fra skjelettet for å endre urin syrer i urates (en primær årsak til osteoporose). Urin syrer i leddene forårsaker gikt, urates i leddene forårsaker leddgikt. Gikt er svært smertefullt fordi urinsyre er giftig.

Noen mennesker velger diett for å gå ned i vekt, andre velger spesielle dietter for å redusere syre avfall i kroppen. Blant sistnevnte gruppe er vegetarianere og makrobiotiske diett mennesker. I begynnelsen, synes disse dietter å fungere, men etter en lengre tid, begynner folks helse å svekkes på grunn av ernæringsmessige mangler. Men basert på deres erfaringer med helse forbedring i begynnelsen, flere mennesker tror de bør øke sine spesielle dietter. Dette er en ond sirkel.

Dessverre er det ingen medisin for nærings-mangel syndrom, alkalisk vann kan ikke hjelpe heller. Kosttilskudd kan hjelpe, men sjansene for å finne de riktige kosttilskudd er veldig små. En annen ting å se opp for er at noen naturlige urte kosttilskudd fungerer som blodfortynnende for å hjelpe blodsirkulasjonen. Disse kosttilskudd kan villede oss som om de gir oss mer energi, de reduserer ikke syre, men de bare tvinger blodet til å være tynnere selv under et surt miljø, slik som aspirin gjør.

Min anbefaling er ikke å overspise eller utelukke noe mat. Spis et bredt utvalg av matvarer og la den intelligente kroppen velge de nødvendige næringsstoffer. Ikke prøv å bruke mat til å eliminere syre avfallsstoffer i kroppen, ellers vi vil ende opp med å skape flere syre avfallsstoffer.La alkalisk vann rense kroppen.

Sang Whang


En riktig pH i kroppen er en av de mest kritiske faktorer for god helse. Under forbrenningen, blir sure sluttprodukter dannet kontinuerlig. Små svingninger i pH kan føre til dramatiske endringer i celle forbrenningen og forårsake forstyrrelser.
DET ER
ET VITENSKAPELIG FAKTUM
AT BASE NØYTRALISERER SYRE
Men hvis kroppen ikke lenger har riktig kapasitet til å produsere nok natrium bikarbonat å nøytralisere syre avfall, kommer følgende mekanisme i kraft; flytende syre avfall omdannes til fast syre som sådan lagres i kroppen. Oppbyggingen av størknet syre avfall eller slagg, som urinsyrekrystaller, kolesterol, fettsyrer m.m. (selveste forsuringen av kroppen) kan føre til en god del kroniske stoffskiftesykdommer.
BIKARBONATER
ER DEN PRIMÆRE SUBSTANS FOR LIV OG GRUNNLEGGENDE ELEMENT I ERNÆRINGEN.

NÅ HAR OGSÅ JEG ENDELIG FORSTÅTT DET!
DEN VIKTIGSTE FUNKSJON
AV ALKALISK VANN ER Å ØKE BIKARBONAT I BLODET.
Det er også mange andre egenskaper i alkalisk vann, som overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, oksygen reduksjonspotensial, pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH-verdien, osv.

Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon, som ikke øker bikarbonater i blodet. Kosttilskudd, rå mat, vitaminer, urter, antioksidanter, avgiftning, massasje, akupunktur, magnetiske enheter, oksygenrikt vann, Pi vann, etc. synes å hjelpe noen mennesker en stund, men de treffer ikke blink når det gjelder å øke bikarbonater i blodet. Kosthold og mosjon samt rynke fjerning kan opprettholde et ungdommelig utseende, men utseendet kan bedra. Blodet i kroppen fortsetter å eldes så lenge bikarbonater i blodet er avtagende.

Det er ikke vanskelig å forstå at vår vestlige livsstil (usunt kosthold med mye salt og sukker, stress, osv..) tærer mye fra våre bikarbonat buffere.

Bikarbonat tettheten i mennesket forblir nokså konstant frem til fylte 45 år, og da gradvis avtar ca.18% til den tiden man når 90 år. Generelt, voksne progressive sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk begynner å vises i en alder av 45 år og oppover og gradvis forverres jo nærmere en kommer de 90 år og oppover..

Det er reduksjon av bikarbonater i blodet som påvirker blodstrømmen og gjør det vanskelig å håndtere den kontinuerlige strøm av syre, noe som gjør det vanskelig å fjerne syre avfall fra kroppen og derved utvikles mange syre induserte progressive sykdommer som:
Blodpropp, syre oppstøtt, hjertesykdom, osteoporose, gikt, diabetes, høyt blodtrykk, nyresykdom, kreft, slag, osv.
Alzheimers sykdom er ikke noe annet enn en langsom forsuring av hjernen.

Alle disse sykdommene er forårsaket av systemisk acidose, som betyr utilstrekkelig med bikarbonater i blodet.
 Med Alka drops og Alka tabs produkter kan du la kroppren produsere bikasbonat selv. Melkesyre og andre giftige avfall som akkumuleres i løpet av dine sportslige prestasjoner er dermed umiddelbart nøytralisert. Du trenger ikke lide av effektene av forsuring, du kan overleve din ytelse og gjenopprette den raskt etter din innsats.
VED Å DRIKKE ALKALISK VANN ØKES BIKARBONATER
I BLODET INDIREKTE GJENNOM MAGEN.
Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.