MICROLIFE PROBIOTIKA
Typiske symtomer på ubalanse i kroppens likevekt (dysbiose) er irritabel tarm, forstoppelse, diare oppblåst mage, laktoseintoleranse, matallergi, migrene, hukommelsesbesvær, adferds og innlæringsproblemer, muskel og leddsmerter, ernæringsmangler, eksem, kviser og andre hudlidelser.


 Probiotika gjennoppretter,styrker og vedlikeholder din egen mikroflora i fordøyelseskanalen,samt tilfører miliarder av helsefremmende mikro-organismer.Dagens miljøpåvirkningbåde gjennom raffinert og fiberfattig mat og sukkerholdig drikke,stress og tidsjag har dårlig påvirkning på immun-forsvaret og den indre mikroflora.

Probiotika består av en spesiell blanding av helsefremmende mikroorganismer som påvirker immun-systemet og fordøyelsen din i riktig retning.Drikker du Probiotika daglig gjennom hele året,vil du oppleve at immunforsvaret ditt styrkes kraftig.

Naturterapauter rundt om i Norge benytter Probiotika daglig i behandlingen av pasientene sine.Tilbakemeldingene er svært positive.En av årsakene til produktets suksess er mengden levende mikro-organismer i den ferdigproduserte drikken.

I grove trekk kan vi si at probiotiske bakterier har følgende oppgaver:

 • Beskytter mot skadelige bakterier,sopp og virus
 • Hindrer tarminholdet i å råtne
 • Produserer forskjellige organiske syrer som sørger for riktig surhetsgrad (pH)
 • Forbedrer opptaket av vitaminer og mineraler
 • Frigjør forskjellige stoffer,så de lettere kan opptas
 • Stimulerer peristaltikken (tarmbevegelsen)
 • Produserer flere viktige vitaminer og enzymer
 • Virker avgiftende og kolestrolsenkende
 • Kommuniserer med og aktiviserer celler som har viktige oppgaver i forbindelse med immunforsvaret
 • Kveler enzymaktiviteten som er nødvendig for å omdanne uskadelige substanser til kreftfremkallende stoffer i tykktarmen
 • Effektive enzymer i Probiotika bryter ned skadelige mat-peptider (ufordøyelige proteiner),noe som kan forklare den gode virkningen de har ved matintoleranse.
Dysbiose - matintoleranse Typiske symtomer på ubalanse i kroppens likevekt (dysbiose) er irritabel tarm,forstoppelse,diare oppblåst mage,laktoseintoleranse,matallergi,migrene,hukommelsesbesvær,adferds og innlæringsproblemer,muskel og leddsmerter,ernæringsmangler,eksem,kviser og andre hudlidelser.

Syden - mage En god måte å unngå løs mage og diare i ferien,er å ta tilskudd av vennligsinnede bakterier,Probiotika, ca 2 uker før avreise.Under oppholdet kan det være lurt å ta litt større doser.Dette hinderer fiendtlige mikroorganismer å skape forstyrrelser i tarmsystemet.Dermed kjører du også klar fra alt av allergier og betennelsessykdommer.

Maksimal kvalitet og virkning For å gi drikken topp kvalitet og virkniing,selges Probiotika kun som ferskvare,for at produktet skal sikres optimal mengde levende mikroorganismer når produktet drikkes.Drikken er holdbar og virksom i over et år etter produksjonsdato,men gir klart best effekt de første fire månder etter produksjonsdato.Du vil derfor aldri oppleve å motta et produkt som er produsert for mer enn to månder siden.Dette gjør det vanskelig å distribuere produktet gjennom grossister og forretninger.

Hva er FOS - Prebiotika?

 FOS - Prebiotika utvinnes fra sikkorirøtter.

FOS - Prebiotika inneholder FOS (fruktooligosakkarider) fra Sikkorirot.

FOS - Prebiotika fungerer som mat til melkesyrebakteriene i fordøyelsen.Dermed stimuleres veksten av disse bakteriene slik at de kan dominere i tarmmiljøet.

FOS har en søt og god smak.Den glykemiske indeksen til FOS er 0.

FOS - Prebiotika går ufordøyd gjennom fordøyelses systemet helt til det kommer langt ned i tynntarmen der de probiotiske bakteriene kan nyttigjøre seg av dem som mat.

Morsmelk inneholder faktisk prebiotika og er derfor med på å beskytte spebarn not tarminfeksjoner. Dette er en av mange grunner til at morsmelk anbefales. Større barn og voksne kan få i seg prebiotika ved å ta et rent tilskudd av dette i form av pulver.

Uansett om du bruker eller ikke bruker probiotikatilskudd eller matvarer som er tilsatt probiotika, er det en fordel å få i seg prebiotika. Dette er fordi alle har noen av disse tarm bakterier som en naturlig del av tarmfloraen. Ved å ta tilskudd med prebiotika hjelper du kroppen din og styrker den sunne tarmfloraen og immunforsvaret i tarmen.

FOS - Prebiotika er ikke utvunnet ved hjelp av sterke syrer, men ved en naturlig enzymatisk prosess. Dette gjør produktet særegnet i forhold til mange andre prebiotiske produkter på markedet.

Probiotika inneholder 13 forskjellige bakterier:

Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus plantarum, Lactococcus diacetylactis, Lactococcus lactis, Lactococcus thermophilus, Lactobacillus Fermentum, Bacillus subtilis var nattoEn riktig pH i kroppen er en av de mest kritiske faktorer for god helse. Under forbrenningen, blir sure sluttprodukter dannet kontinuerlig. Små svingninger i pH kan føre til dramatiske endringer i celle forbrenningen og forårsake forstyrrelser.
DET ER
ET VITENSKAPELIG FAKTUM
AT BASE NØYTRALISERER SYRE
Men hvis kroppen ikke lenger har riktig kapasitet til å produsere nok natrium bikarbonat å nøytralisere syre avfall, kommer følgende mekanisme i kraft; flytende syre avfall omdannes til fast syre som sådan lagres i kroppen. Oppbyggingen av størknet syre avfall eller slagg, som urinsyrekrystaller, kolesterol, fettsyrer m.m. (selveste forsuringen av kroppen) kan føre til en god del kroniske stoffskiftesykdommer.
BIKARBONATER
ER DEN PRIMÆRE SUBSTANS FOR LIV OG GRUNNLEGGENDE ELEMENT I ERNÆRINGEN.

NÅ HAR OGSÅ JEG ENDELIG FORSTÅTT DET!
DEN VIKTIGSTE FUNKSJON
AV ALKALISK VANN ER Å ØKE BIKARBONAT I BLODET.
Det er også mange andre egenskaper i alkalisk vann, som overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, oksygen reduksjonspotensial, pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH-verdien, osv.

Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon, som ikke øker bikarbonater i blodet. Kosttilskudd, rå mat, vitaminer, urter, antioksidanter, avgiftning, massasje, akupunktur, magnetiske enheter, oksygenrikt vann, Pi vann, etc. synes å hjelpe noen mennesker en stund, men de treffer ikke blink når det gjelder å øke bikarbonater i blodet. Kosthold og mosjon samt rynke fjerning kan opprettholde et ungdommelig utseende, men utseendet kan bedra. Blodet i kroppen fortsetter å eldes så lenge bikarbonater i blodet er avtagende.

Det er ikke vanskelig å forstå at vår vestlige livsstil (usunt kosthold med mye salt og sukker, stress, osv..) tærer mye fra våre bikarbonat buffere.

Bikarbonat tettheten i mennesket forblir nokså konstant frem til fylte 45 år, og da gradvis avtar ca.18% til den tiden man når 90 år. Generelt, voksne progressive sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk begynner å vises i en alder av 45 år og oppover og gradvis forverres jo nærmere en kommer de 90 år og oppover..

Det er reduksjon av bikarbonater i blodet som påvirker blodstrømmen og gjør det vanskelig å håndtere den kontinuerlige strøm av syre, noe som gjør det vanskelig å fjerne syre avfall fra kroppen og derved utvikles mange syre induserte progressive sykdommer som:
Blodpropp, syre oppstøtt, hjertesykdom, osteoporose, gikt, diabetes, høyt blodtrykk, nyresykdom, kreft, slag, osv.
Alzheimers sykdom er ikke noe annet enn en langsom forsuring av hjernen.

Alle disse sykdommene er forårsaket av systemisk acidose, som betyr utilstrekkelig med bikarbonater i blodet.
 Med Alka drops og Alka tabs produkter kan du la kroppren produsere bikasbonat selv. Melkesyre og andre giftige avfall som akkumuleres i løpet av dine sportslige prestasjoner er dermed umiddelbart nøytralisert. Du trenger ikke lide av effektene av forsuring, du kan overleve din ytelse og gjenopprette den raskt etter din innsats.
VED Å DRIKKE ALKALISK VANN ØKES BIKARBONATER
I BLODET INDIREKTE GJENNOM MAGEN.
Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.