MICROLIFE PROBIOTIKA


 Probiotika gjennoppretter,styrker og vedlikeholder din egen mikroflora i fordøyelseskanalen,samt tilfører miliarder av helsefremmende mikro-organismer.Dagens miljøpåvirkningbåde gjennom raffinert og fiberfattig mat og sukkerholdig drikke,stress og tidsjag har dårlig påvirkning på immun-forsvaret og den indre mikroflora.

Probiotika består av en spesiell blanding av helsefremmende mikroorganismer som påvirker immun-systemet og fordøyelsen din i riktig retning.Drikker du Probiotika daglig gjennom hele året,vil du oppleve at immunforsvaret ditt styrkes kraftig.

Naturterapauter rundt om i Norge benytter Probiotika daglig i behandlingen av pasientene sine.Tilbakemeldingene er svært positive.En av årsakene til produktets suksess er mengden levende mikro-organismer i den ferdigproduserte drikken.

I grove trekk kan vi si at probiotiske bakterier har følgende oppgaver:

 • Beskytter mot skadelige bakterier,sopp og virus
 • Hindrer tarminholdet i å råtne
 • Produserer forskjellige organiske syrer som sørger for riktig surhetsgrad (pH)
 • Forbedrer opptaket av vitaminer og mineraler
 • Frigjør forskjellige stoffer,så de lettere kan opptas
 • Stimulerer peristaltikken (tarmbevegelsen)
 • Produserer flere viktige vitaminer og enzymer
 • Virker avgiftende og kolestrolsenkende
 • Kommuniserer med og aktiviserer celler som har viktige oppgaver i forbindelse med immunforsvaret
 • Kveler enzymaktiviteten som er nødvendig for å omdanne uskadelige substanser til kreftfremkallende stoffer i tykktarmen
 • Effektive enzymer i Probiotika bryter ned skadelige mat-peptider (ufordøyelige proteiner),noe som kan forklare den gode virkningen de har ved matintoleranse.
Dysbiose - matintoleranse Typiske symtomer på ubalanse i kroppens likevekt (dysbiose) er irritabel tarm,forstoppelse,diare oppblåst mage,laktoseintoleranse,matallergi,migrene,hukommelsesbesvær,adferds og innlæringsproblemer,muskel og leddsmerter,ernæringsmangler,eksem,kviser og andre hudlidelser.

Syden - mage En god måte å unngå løs mage og diare i ferien,er å ta tilskudd av vennligsinnede bakterier,Probiotika, ca 2 uker før avreise.Under oppholdet kan det være lurt å ta litt større doser.Dette hinderer fiendtlige mikroorganismer å skape forstyrrelser i tarmsystemet.Dermed kjører du også klar fra alt av allergier og betennelsessykdommer.

Maksimal kvalitet og virkning For å gi drikken topp kvalitet og virkniing,selges Probiotika kun som ferskvare,for at produktet skal sikres optimal mengde levende mikroorganismer når produktet drikkes.Drikken er holdbar og virksom i over et år etter produksjonsdato,men gir klart best effekt de første fire månder etter produksjonsdato.Du vil derfor aldri oppleve å motta et produkt som er produsert for mer enn to månder siden.Dette gjør det vanskelig å distribuere produktet gjennom grossister og forretninger.

Hva er FOS - Prebiotika?

 FOS - Prebiotika utvinnes fra sikkorirøtter.

FOS - Prebiotika inneholder FOS (fruktooligosakkarider) fra Sikkorirot.

FOS - Prebiotika fungerer som mat til melkesyrebakteriene i fordøyelsen.Dermed stimuleres veksten av disse bakteriene slik at de kan dominere i tarmmiljøet.

FOS har en søt og god smak.Den glykemiske indeksen til FOS er 0.

FOS - Prebiotika går ufordøyd gjennom fordøyelses systemet helt til det kommer langt ned i tynntarmen der de probiotiske bakteriene kan nyttigjøre seg av dem som mat.

Morsmelk inneholder faktisk prebiotika og er derfor med på å beskytte spebarn not tarminfeksjoner. Dette er en av mange grunner til at morsmelk anbefales. Større barn og voksne kan få i seg prebiotika ved å ta et rent tilskudd av dette i form av pulver.

Uansett om du bruker eller ikke bruker probiotikatilskudd eller matvarer som er tilsatt probiotika, er det en fordel å få i seg prebiotika. Dette er fordi alle har noen av disse tarm bakterier som en naturlig del av tarmfloraen. Ved å ta tilskudd med prebiotika hjelper du kroppen din og styrker den sunne tarmfloraen og immunforsvaret i tarmen.

FOS - Prebiotika er ikke utvunnet ved hjelp av sterke syrer, men ved en naturlig enzymatisk prosess. Dette gjør produktet særegnet i forhold til mange andre prebiotiske produkter på markedet.

Probiotika inneholder 13 forskjellige bakterier:

Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus plantarum, Lactococcus diacetylactis, Lactococcus lactis, Lactococcus thermophilus, Lactobacillus Fermentum, Bacillus subtilis var natto