FORSKNING PÅ TARMHELSE
I tarmene dine bor det rundt 100 trillioner bakterier. De siste fem åra har det internasjonale forskerteamet MetaHit arbeidet med å kartlegge en stor del av disse.
I en av studiene har forskerne undersøkt bakteriesammensetningen i tarmene hos 292 dansker.

- DNA-undersøkelsene viste at omtrent en fjerdedel av oss har opp til 40 prosent færre tarmbakterier enn gjennomsnittet, forklarer en av forskerne, professor og forskningsdirektør Oluf B. Pedersen ved Det sundhetsvidenskabelige fakultet på Københavns universitet.
Et oppsiktsvekkende resultatene publisert i tidsskriftet Nature.


Hva Probiotika gjør med oss…?
De understøtter og fremmer den sunne mikrofloraen i fordøyelsen. Microlife består av et mangfold av levende livsoppbyggende mikroorganismer. De har en symbiotisk* sammensetning, slik mikroorganismer (ikke frysetørkede) i et levende og biologisk miljø har. Når man drikker MicroLife får man i tillegg til den helsebringende plantemedisinen et skikkelig tilskudd med livgivende og helsebringende probiotiske mikroorganismer.

* Symbiose er når to ulike organismer lever sammen slik at begge parter utnytter sameksistensen.

...og hvorfor det er så viktig?

Vårt moderne levesett belaster og truer vårt fordøyelsessystem på mange måter. Stress, medikamenter (antibiotika), kloret drikkevann, kunstige tilsetningsstoffer, overforbruk av mettet fett og sukker, er en trussel for mikrolivet i fordøyelsen vår. Tarmens mikroliv består av 4 - 500 forskjellige arter av mikroorganismer. Antallet mikroorganismer er konstant, men balansen mellom de potensielt patogene (sykdomsfremkallende) og de livgivende organismene må være riktig dersom helsen ikke skal trues. De helsebringende organismene ("snille" bakterier) bør være de sterkt dominerende i fordøyelsens økosystem.

Microlife bidrar til å gjenopprette den økologiske balansen i tarmen som nå trues av vår moderne livsførsel. Dette har stor betydning for næringsopptaket og immunsystemet. Bl.a. fordi 80 % av menneskets immunsystem finnes i tarmen.
 
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen.
Det er sannelig godt vi bruker Alka Drops® regelmessig i vannet vi drikker. Da vi nå vet om alle helsefordelene det har gitt oss med å holde kroppens system basisk.Ja, hvem ville ikke foretrekke og prioritere en "ren husholdning" som vi leser om, og selv har forstått og kan nyte det!

Det er generelt kjent at den menneskelig kropp har for mye syre, og at noe må gjøres for å redusere syre i kroppen. Det er tre kjente metoder for å redusere syre i kroppen: kosthold, mosjon og fettsuging. De er alle risiko involvert. Den mest effektive og enkleste måten, uten risiko, er å drikke alkalisk vann. Det er et vitenskapelig faktum at base nøytraliserer syre. Japanerne har drukket alkalisk vann i langt over et halvt århundre, og de er den rase som lever lengst på jorden.
 
Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.
Du kan se de alkaliske buffere som "rent bord" i kroppen. Gjennom hele dagen rydder de opp i rotet laget av mat, mosjon og stress.I en "ren husholdning" Den intelligente kroppen vet best hvordan å opprettholde god helse og velvære!