Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 THE NAME OF THE GAME

IS ACID REDUCTION

Microlife Probiotika

Gunstig for tarmfloraen

 som igjen er vesentlig for næringsopptaket,

immunsystemet, tarmfunksjonen og vår vitalitet og helse generelt.

Microlife Probiotika:

er gunstig for tarmfloraen som igjen er vesentlig for næringsopptaket, immunsystemet, tarmfunksjonen og vår vitalitet og helse generelt. Daglig miljøpåvirkning både gjennom mat og drikke, stress og tidsjag har dårlig påvirkning på immunforsvaret og vår indre mikroflora. De helsefremmende mikroorganismene fortrenger de bakteriene som skaper problemer i fordøyelsen og helsen forøvrig.


MicroLife Probiotika:

inneholder et betydelig antall mikroorganismer. Kan blandes i juice, vann eller saft. Ypperlig under antibiotikakurer, ved brist i immunsystemet og ikke minst for å opprettholde et sunt og sterkt immunforsvar. Immunsystemet vårt er helt avhengig av en sunn tarmflora.Mikrofloraen i tarmen er bygget opp nøyaktig for å gi oss et sunt og kraftig immunforsvar, god fordøyelse og et optimalt næringsopptak. I tusenvis av år har menneskets immunforsvar tilpasset seg naturens betingelser. Gjennom kontakt med den ytre verden utsettes fordøyelseskanalen for en mengde bakterier som kan være skadelig for helsen vår.  Det er vel derfor tarmen er det største immunorganet.

Ekspertene sier at 80 % av vårt forsvar mot sykdom er relatert til aktiviteten i tarmen. Tarmens overflate hos en voksen er beregnet til 300 kvm. Dette komemr av de millioner av flimmerhår ytterst på tarmtottene. Tilsammen blir det en enorm overflate som er befolket med tusener av milliarder flimmerhår. I antatll er det 10 ganger flere mikroorganismer i tarmen enn det er celler i kroppen. Vi kan derfor sl at vi lever i et avhengighetsforhold til disse mikroorganismene. At vi bør stelle pent med vårt indre økosystem er hevet over enhver tvil.


Microlife Probiotika:

1 liter er en helt nyutviklet kosttilskudd som tilfører kroppen probiotiske og helsefremmende mikroorganismer, en rekke enzymer, antioksidanter og bioaktive stoffer.


MicroLife Probiotika:

produseres ofte. Det sikrer optimal mengde levende mikroorgansimer når produktet drikkes. MicroLife Probiotika inneholder 10 000 000 000 (10 milliarder) mikroorganismer per 10 ml drikk.


Microlife Probiotika:

Dosering voksne (15 ml x 2 daglig). Barn 10 ml x 2 daglig. Kan blandes i juice, vann eller saft. Oppbevares utilgjengelig for barn. Da vil de også stelle pent med oss.


MicroLife Probiotika:

inneholder 13 forskjellige bakterier:

Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus plantarum, Lactococcus diacetylactis, Lactococcus lactis, Lactococcus thermophilus Lactobacillusfermentum Bacilus sutilis.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil !


Prebiotika ( F.O.S. )


F.O.S.Prebiotika:

(fructooligosakkarider, inulin) Dosering 1-2 ts. daglig.

Smaker søtt og godt. Øk gradvis til ønsket dose. Bra for en sunn tarm.


F.O.S.Prebiotika:

består av ren inulin, fructooligosakkarider) utvunnet fra sikkorisøtter.


F.O.S.Prebiotika:

er såkalt prebiotika, altså næring for de gode melkesyrebakteriene som finnes i tarmen. FOS utvinnes av sikoriroten og

er spesifikk næring for vekst og reproduksjon av tarmbakterier og et god miljø i tarmen. Produktet innholder 100% ren

FOS fra sikori.


F.O.S.Prebiotika:

gir ingen blodsukkerstigning. I tarmen vår bor det ca. én kilo tarmbakterier av mange ulike slag. Noen av bakteriene er bra for helsen,for eksempel bifidusbakteriene, mens andre kan være uheldige, særlig dersom det blir for mange av dem på bekostning av de gode. Prebiotika er et fellesnavn for stoffer som stimulerer veksten av gode bakterier i tarmen.

Det finnes nok mange naturlige stoffer som stimulerer veksten av de gode tarmbakteriene. Kostfiber er svært viktig i så måte, og spesielt er det mye som tyder på at fiberstoffet F.O.S. (fruktooligosakkarider) er bra - og derfor kalles det prebiotika.


F.O.S.Prebiotika:

inngår i gruppen av kostfiber som anbefales av helsemyndighetene. Det smaker søtt, er kalorifattig, påvirker ikke blodsukkeret og kan fordøyes av de gode tarmbakteriene våre.


F.O.S. Prebiotika:

Fructooligosakkarider er et stoff som består av mange fruktosemolekyler koblet i en lang kjede. Det er ikke et søtningsmiddel, men et fiber som bare gir 1-2 kalorier pr. gram. Det brukes som et såkalt prebiotisk middel i matvarer, f.eks. i yoghurt eller til hjemmebruk i smoodie, juice eller annen mat. Molekylene er så lange at bare en liten brøkdel kan brytes ned til fruktose i tynntarmen.

Ren fruktose består av bare ett molekyl og er det søteste naturlige middel som finnes.


F.O.S. Prebiotika:

= fructooligosakkarider: Det er et prebiotika og er mat for de gode melkesyrebakteriene. Forsøk viser at når man inntar

2 ts. daglig.


F.O.S. Prebiotika:

øker antall bifidobakterier i tarmen med 400 %. Tatt sammen med Microlife Probiotika blir det en kraftig synergieffekt.

Dosering voksne: 1-2 ts pr døgn (start med en halv teskje og øk deretter) Halv dose til barn. Smaker søtt og godt. ​

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil !

Avisartikkler ny forskning


(Dagbladet): I tarmene dine bor det rundt 100 trillioner bakterier. De siste fem åra har det internasjonale forskerteamet MetaHit arbeidet med å kartlegge en stor del av disse.


I en av studiene har forskerne undersøkt bakteriesammensetningen i tarmene hos 292 dansker.


- DNA-undersøkelsene viste at omtrent en fjerdedel av oss har opp til 40 prosent færre tarmbakterier enn gjennomsnittet, forklarer en av forskerne, professor og forskningsdirektør Oluf B. Pedersen ved Det sundhetsvidenskabelige fakultet på Københavns universitet.


Torsdag ble de oppsiktsvekkende resultatene publisert i tidsskriftet Nature.


Hva Probiotika gjør med oss…?

De understøtter og fremmer den sunne mikrofloraen i fordøyelsen. Microlife består av et mangfold av levende livsoppbyggende mikroorganismer. De har en symbiotisk* sammensetning, slik mikroorganismer (ikke frysetørkede) i et levende og biologisk miljø har. Når man drikker MicroLife får man i tillegg til den helsebringende plantemedisinen et skikkelig tilskudd med livgivende og helsebringende probiotiske mikroorganismer.


* Symbiose er når to ulike organismer lever sammen slik at begge parter utnytter sameksistensen.


..og hvorfor det er så viktig?

Vårt moderne levesett belaster og truer vårt fordøyelsessystem på mange måter. Stress, medikamenter (antibiotika), kloret drikkevann, kunstige tilsetningsstoffer, overforbruk av mettet fett og sukker, er en trussel for mikrolivet i fordøyelsen vår. Tarmens mikroliv består av 4 – 500 forskjellige arter av mikroorganismer. Antallet mikroorganismer er konstant, men balansen mellom de potensielt patogene (sykdomsfremkallende) og de livgivende organismene må være riktig dersom helsen ikke skal trues. De helsebringende organismene (”snille” bakterier) bør være de sterkt dominerende i fordøyelsens økosystem.

Microlife bidrar til å gjenopprette den økologiske balansen i tarmen som nå trues av vår moderne livsførsel. Dette har stor betydning for næringsopptaket og immunsystemet. Bl.a. fordi 80 % av menneskets immunsystem finnes i tarmen.