Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PH-BODY​B​ALANCE ®


Syre / Base


Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg.

Fett er syre og såpe er basisk.Vrang forestillingen

om «de frie radikaler» teori

«Frie radikaler» og «antioksidanter» er de seneste slagord i helse industrien. De påstår at noenmatprodukter er oksidant og skaper frie radikaler og at disse frie radikaler overfører elektroner eller «huller» skadelige til de menneskelige cellene. For å forhindre dette fenomenet må vi spise antioksidant mat eller ta antioksidanter vitaminer.


Teknisk sett gir ikke dette mening. Til å begynne med, helseindustrien misforstår den tekniske betydning av frie radikaler. Frie radikaler må ha enten positiv eller negativ polaritet. Hvis oksideringen av maten skaper frie radikaler, da må alle være av den samme polariteten. Ellers vil «frie» radikaler av motsatte polaritet pare seg med hverandre straks og da vil det ikke være noe «frie radikaler»

Les mer

​År med forsuring i kroppen

øker mengden flytende og fast syre avfall i kroppen vår.

Det betyr at den basiske buffer bikarbonat er avtagende og syre bufferen økende
Det er to grunnleggende vitenskapelige fakta,

vi trenger å vite for å forstå menneskers helse og lang levetid.


1) Som vi eldes, bygges det opp syre avfall i kroppen vår. Syre kommer fra matvarer som vi spiser, noen matvarer produserer mer syre enn andre. Syre avfall dannes i cellene våre, som igjen brenner næringsstoffer for å gi energi til å leve. Kroppen prøver sitt beste for å dumpe syre avfall gjennom urin, svette, og puste ut CO2. Dessverre kan vi ikke kvitte oss 100% med dette syre avfall. Gradvis samler vi disse restene et sted i kroppen vår. Dette er prosessen med aldring.


2) Syre koagulerer blodet. Det er en nødvendig egenskap i blodet for å stoppe blødning når vi har kuttet oss. På grunn av denne livreddende egenskap, tykner blodet etter som vi eldes (eller ettersom vi akkumulerer mer syre), som forårsaker dårlig blodsirkulasjon. Dårlig blodsirkulasjon er den primære årsaken til voksnes progressive sykdommer. Når vi forstår de overnevnte vitenskapelige fakta, løsningen for å opprette ungdom og helse er å redusere syre i kroppen vår.


Så hvordan kan vi redusere syre?

Her er tre godkjente og en mindre kjent metode.

1) Diet: En reduksjon i inntak av mat tvinger kroppen til å bruke opp lagret fett.

2) Øvelse: Brenne mer kalorier og svette mer syre.

3) Fysisk fjerning: Fettsuging eller kirurgi.

4) Nøytralisering av syre: Drikke alkalisk vann for å oppløse syre for sikker tømming gjennom nyrene.


Kosthold og mosjon gjør arbeidet til en viss grad, men å være effektiv og langvarig, må vi oppfølge dette over lengre tid, noe som ikke er så lett. Siden vi bygger opp syre gradvis må hele kroppen tilpasse seg endringene. Følgelig må vi derfor sakte redusere, og gi alle deler av kroppen tid til å venne seg til endringen. Det er risikabelt å framskynde denne prosessen. Fettsuging eller kirurgi er ikke bare smertefullt og dyrt, men begge er også unaturlig. Disse metodene kan bare fjerne fettsyrer,  men ikke andre dypt integrerte syrer som urinsyre, nyrestein, sulfat, osv...


Å drikke alkalisk vann er den reneste og mest effektive måten å redusere syrer. 

Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.


Av de fire metodene for å redusere syre i kroppen vår: Å drikke alkalisk vann er den reneste, enkleste og mest effektive. Alkalisk vann nøytraliserer syre, gjør dem flytende med et trygt utslipp gjennom nyrene. Å brenne vekk syre med kosthold og mosjon er den harde måten, å smelte bort syre med alkalisk vann er den enkle måten. Alkalisk vann er ikke en rask vekttap ordning. Ja, mange går ned i vekt, men veldig sakte og det kreves at man drikker vann jevnlig. Alkalisk vann har ingen ernæringsmessig verdi eller medisinsk verdi, alt den gjør er å nøytralisere og eliminere overflødig syre i kroppen vår, og dermed forbedrer blodsirkulasjonen. Når blodsirkulasjonen blir bedre, føler vi oss mer energiske og mange sykdomssymptomer avtar.


Alkalisk vann er faktisk den velkjente " Fountain of Youth "(kilden til ungdommelighet) Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.


Når et barn blir født...

Inneholder kroppen et overskudd av alkaliske mineraler (base buffere). Som babyer lukter vi fint og vi har en nydelig myk hud. Innsiden av den lille kroppen er helt ren.


Men som vi eldes...

Kroppen akkumulerer stadig syrlig avfall som den ikke kan eliminere.

D​ette spesielt på grunn av vår vestlige livsstil med sin industrielle matproduksjon, mye stress og giftige miljøfaktorer. Noe flytende syre avfall omdannes til fast syre og akkumuleres på forskjellige steder i kroppen. Den vakre babys lukt og myke hud endres raskt til mindre attraktive lukter og til en hud med rynker og ujevnheter.


Viste du at når noen er 50 år, nesten 50% av kroppens solide fysiske strukturer består av syre avfall. Denne andelen vil bare øke etter hvert som vi blir eldre. I kroniske plager, som: f.eks. revmatiske lidelser, gikt og høyt blodtrykk som kan være forårsaket av syrlig avfall akkumulering. De fleste tradisjonelle behandlinger forsøker bare å behandle symptomene. Deretter bivirkninger av disse behandlingene skifter problemene til en annen del av kroppen, noe som til slutt fører til en tapt kamp.


Aldring

og progressive sykdommer

Aldring, slik jeg definerer det, er akkumulasjonen av syre avfall i kroppen. Kroppen må opprettholde lit tbase pH nivå for å overleve. Blodets pH verdi er 7,4 på arteriene, og pH verdi i cellular væske er 7,2 til 7,3. Til tross for det faktum at våre celler produserer syre avfall bestandig, kroppen opprettholder kroppsvæskene på dette alkaliske pH nivå. Kroppen er en forbausende overlevelsesmaskin.


Kroppen prøver meget hard å bli kvitt syre avfall. Det meste av disse avfall stoffene kommer ut av

kroppen gjennom urin og svette. Det er derfor urin er syre generelt (pH verdien varierer mellom 4,6 til 8 beroende på hva det er kroppen tømmer) og hudens overflate er syre. Syre på hudoverflaten dreper de fleste bakterier og virus som den kommer i kontakt med, inkludert AIDS virus.

Les mer

                                                                                                             

Noen årsaker

 til akselerert forsuring i kroppen


Vår vestlige livsstil, personlig helse tilstand og livsmiljø bidrar til forsuringsprosessen.

Følgende faktorer er i stor grad ansvarlig for en akselerert forsurings prosess

og gjør en stor etterspørsel på våre bikarbonat buffere:


* Dårlig (syre forming) mat * Overdreven bruk av alkohol og sukker * Medisinering

* Miljøvirkninger * Redusert lever, * Nyre eller lungefunksjon

* Lite mosjon * Røyking * Ekstrem diett * Overdreven sports aktiviteter * StressDen stressfulle livsstil

Alkalisk vann fungerer bedre enn diett fordi den ikke legger til mer avfall i prosessen med å redusere syre. Alle spesielle dietter og trening skaper mer syrlig avfall. Alkalisk vann med enkel diett og / eller trening fungerer ekstra godt. Alkalisk vann med noe mat vil gjøre underverker. Alkalisk vann, spesielle dietter og / eller trening betyr at det må være en endring av livsstilen. Det er svært vanskelig å endre ens matvaner. Å drikke alkalisk vann er den perfekte løsningen for dagens stressfulle livsstil.


Mange leger misforstår, magesyre nøytraliserer alkalisk vann og sier at det er unyttig å drikke alkalisk vann. Dette er ikke sant ! 

Faktum er, at hvis magen blir for alkalisk eller mindre sur på grunn av alkalisk vann, magen må produsere mer hydrochloric syre ( saltsyre) for å opprettholde den opprinnelige syretilstand. I prosessen med å produsere hydrochloric syre må magen også produsere natrium bikarbonat en alkalisk buffer, og sette den inn i blodstrømmen, noe som gjør at blodet blir mer alkalisk. Magen gjør hydrochloric syre etter denne formelen: 


H2O + CO2 + NaCI = HCI + NaHCO3 

Vann + karbondioksid + salt = hydrochloric syre + natrium bikarbonat


Hvis vi ser på magen alene, kan vi komme til en feilaktig konklusjon. Når vi ser på kroppen som en helhet, er det en netto gevinst på base når vi drikker alkalisk vann. Syre fører til smerte, sykdom og død, mens base fører til bedre helse og lang levetid.
Mangel på base frembringer mange sykdommer...

for mye syre skaper fast avfall som kolesterol, fettsyrer, urinsyre, nyrestein, plakk, osv. Overflødig syre tykkner blodet, noe som senker blodsirkulasjonen, og dårlig blodsirkulasjon inviterer alle typer smerter og sykdommer. Fra den tid vi er i vår mors skjød til den tid vi dør, våre liv går gjennom en konstant balansegang mellom syre og base.Syre fører til smerte og sykdom og eventuell død, base fører til helse og lang levetid. Selv med sundt kosthold og mosjon, vinner vanligvis syre.


Vi trenger ekstern hjelp av base for å oppveie ubalansen av overflødig syre. Den beste base hjelper er alkalisk vann.

Hvert glass vanlig drikkevann med 2 dråper Alka ®drops inneholder 1021 antall hydroxylioner (OH-) som vil nøytralisere et likt antall

hydrogenioner (H +).
Betydningen av en god pH verdi ​​

Vi kan også se på virkningen av enzymer i kroppen vår, viktigheten av en god pH verdi. Hele den fysiske forekomsten av levende organismer avhenger av virkningen av enzymer og deres handling, i sin tur, er avhengig av konsentrasjonen av hydrogen ioner (dvs. pH verdien). Enzymer fungerer bare optimalt ved en viss pH verdi, og de reagerer meget følsomt på endringer i den. Enzymer er ansvarlig for alle aktiviteter i kroppen. Selv det 'å tenke' krever enzym aktivitet. Vanligvis er det to typer enzymer: fordøyelses enzymer og forbrennings enzymer.


De viktigste fordøyelses enzymer er: protease, amylase, og lipase. De hjelper mage tarmkanalen i nedbryting av proteiner, karbohydrater og fett, og skal de fungere skikkelig er de avhengige av god pH ledelse i mage tarmkanalen. Mens magen har et svært syrlig miljø, tynntarmen, relativt sett, har et mer alkalisk miljø og tykktarmen et litt mer syrlig miljø.

Forbrennings enzymer er ansvarlige for å strukturere, reparere og omorganisere hver celle, hvert organ og alle vev.

Opptimale pH verdier

Blod 7,35 - 7,45 ( ideelt 7,41 )

Spytt 6,00 - 7,50

 Urin   4,50 - 8,40

Mage  1,35 -  4,00

Tynntarmen 6,50 - 7,50

Tykktarmen  5,60 - 6,90