Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PH-BODYBALANCE ®


Syre / Base

Livets kamp er mot tilbakeholdt syre 

( hydrogen ioner er syre radikaler )

Det mest effektive vitenskapelige våpen mot syre er

alkalisk vann


​År med forsuring i kroppen.

Når vi blir eldre, øker mengden flytende og fast syreavfall i kroppen vår.

Det betyr at den basiske buffer bikarbonat er avtagende 

og syrebufferen økende.

Det er to grunnleggende vitenskapelige fakta vi trenger å vite 

for å forstå menneskers helse og lang levetid.


1) Som vi eldes, bygges det opp syre avfall i kroppen vår. Syre kommer fra matvarer som vi spiser, noen matvarer produserer mer syre enn andre. Syre avfall dannes i cellene våre, som igjen brenner næringsstoffer for å gi energi til å leve. Kroppen prøver sitt beste for å dumpe syre avfall gjennom urin, svette, og puste ut CO2. Dessverre kan vi ikke kvitte oss 100% med dette syre avfall. Gradvis samler vi disse restene et sted i kroppen vår. Dette er prosessen med aldring.


2) Syre koagulerer blodet. Det er en nødvendig egenskap i blodet for å stoppe blødning når vi har kuttet oss. På grunn av denne livreddende egenskap, tykner blodet etter som vi eldes ( eller ettersom vi akkumulerer mer syre), som forårsaker dårlig blodsirkulasjon. Dårlig blodsirkulasjon er den primære årsaken til voksnes progressive sykdommer.

Når vi forstår de overnevnte vitenskapelige fakta, løsningen for å opprettholde ungdom og helse er å redusere syre i kroppen vår.


Så hvordan kan vi redusere syre?

Her er tre godkjente og en mindre kjent metode.

1) Diet: En reduksjon i inntak av mat tvinger kroppen til å bruke opp lagret fett.

2) Øvelse: Brenne mer kalorier og svette mer syre.

3) Fysisk fjerning: Fettsuging eller kirurgi.

4) Nøytralisering av syre: Drikke alkalisk vann for å oppløse syre for sikker tømming gjennom nyrene.


Kosthold og mosjon gjør arbeidet til en viss grad, men å være effektiv og langvarig, må vi oppfølge dette over lengre tid, noe som ikke er så lett. Siden vi bygger opp syre gradvis må hele kroppen tilpasse seg endringene. Følgelig må vi derfor sakte redusere, og gi alle deler av kroppen tid til å venne seg til endringen. Det er risikabelt å framskynde denne prosessen. Fettsuging eller kirurgi er ikke bare smertefullt og dyrt, men begge er også unaturlig. Disse metodene kan bare fjerne fettsyrer,  men ikke andre dypt integrerte syrer som urinsyre, nyrestein, sulfat, osv...

Å drikke alkalisk vann er den reneste og mest effektive måten å redusere syrer. 


Alkalisk vann brenner ikke fettsyrer bort, men oppløser dem. Når vi berører kylling eller fett fra kjøtt blir våre hender klebrige. Å vaske fettet av hendene våre med vanlig vann fra springen fungerer ikke med mindre vi bruker såpe. Såpe gjør fettet flytende og gjør det lettere å rengjøre seg. Fett er syre og såpe er basisk.


Av de fire metodene for å redusere syre i kroppen vår: Å drikke alkalisk vann er den reneste, enkleste og mest effektive. Alkalisk vann nøytraliserer syre, gjør dem flytende med et trygt utslipp gjennom nyrene. Å brenne vekk syre med kosthold og mosjon er den harde måten, å smelte bort syre med alkalisk vann er den enkle måten. Alkalisk vann er ikke en rask vekttap ordning. Ja, mange går ned i vekt, men veldig sakte og det kreves at man drikker vann jevnlig.


Alkalisk vann har ingen ernæringsmessig verdi eller medisinsk verdi, alt den gjør er å nøytralisere og eliminere overflødig syre i kroppen vår, og dermed forbedrer blodsirkulasjonen. Når blodsirkulasjonen blir bedre, føler vi oss mer energiske og mange sykdomssymptomer avtar. Alkalisk vann er faktisk den velkjente " Fountain of Youth " (kilden til ungdommelighet) Siden alkalisk vann er så gunstig, kan enhver intelligent person gjenkjenne de skadelige effektene av svært syreholdige leskedrikker, særlig de med fosforsyre.


Når et barn blir født

Inneholder kroppen et overskudd av alkaliske mineraler 

(base buffere). Som babyer lukter vi fint og vi har en nydelig myk hud. Innsiden av den lille kroppen er helt ren.

Men som vi eldes

Kroppen akkumulerer stadig syrlig avfall som den ikke kan eliminere.

D​ette spesielt på grunn av vår vestlige livsstil med sin industrielle matproduksjon, mye stress og giftige miljøfaktorer. Noe flytende syre avfall omdannes til fast syre og akkumuleres på forskjellige steder i kroppen. Den vakre babys lukt og myke hud endres raskt til mindre attraktive lukter og til en hud med rynker og ujevnheter.


Viste du at når noen er 50 år, nesten 50% av kroppens solide fysiske strukturer består av syre avfall. Denne andelen vil bare øke etter hvert som vi blir eldre. I kroniske plager, som: f.eks. revmatiske lidelser, gikt og høyt blodtrykk som kan være forårsaket av syrlig avfall akkumulering. De fleste tradisjonelle behandlinger forsøker bare å behandle symptomene. Deretter bivirkninger av disse behandlingene skifter problemene til en annen del av kroppen, noe som til slutt fører til en tapt kamp.


Utilstrekkelig mengde bikarbonat i blodet vårt reduserer vår evne

til å administrere (nøytralisere og dumpe) syren kropp​en produserer. 

Dette er årsaken til aldring. 

45 år er den gjennomsnittlige alderen når mennesker begynner å vise symptomer på: 

diabetes, høyt blodtrykk, osteoporose og mange andre voksne progressive sykdommer. 

Og siden vi ikke kan styre syre, samler vi syre avfall i kroppen.

Disse avfall viser seg som: 

kolesterol, melkesyre, fettsyrer, urinsyre, urat, sulfat, fosfat, nyrestein osv.​Trening og helse


Med Alka Drops og Alka Tabs produkter kan du la kroppen produsere bikarbonat selv. 

Melkesyre og andre giftige avfall som akkumuleres i løpet av dine sportslige prestasjoner 

er dermed umiddelbart nøytralisert.

Under sportslige aktiviteter, forbrenner muskler mer næring enn de vanligvis gjør. Denne ekstra forbrenning av næringsstoffer krever også en større mengde oksygen for å brenne de ekstra næringsstoffer i musklene. Med tiden blir tilførselen av oksygen til musklene utilstrekkelig, som et resultat at forbrenning ved oksygen ikke lenger kan skje (anaerob forbrenning). På dette stadium frigjøres melkesyre fordi kroppen brenner sukker (glukose) for å imøtekomme det økte energikrav. Melkesyren akkumulerer og forårsaker at pH-verdien i kroppen og muskler senker seg svært raskt (forsuring). På et tidspunkt, vil kroppen nå en kritisk fase.


Smerte, tretthet, forvirring og manglende koordinering er tegn på de manglende alkaliske buffere, natrium bikarbonat i blodet for å nøytralisere den giftige melkesyre. I dagene etter anstrengelsene, kan akkumulert melkesyre fortsatt være tilstede, noe som resulterer i muskel smerte som i betydelig grad kan forstyrre den daglige funksjon.


Med Alka Drops og Alka Tabs produkter kan du la kroppen produsere bikarbonat selv. Melkesyre og andre giftige avfall som akkumuleres i løpet av dine sportslige prestasjoner er dermed umiddelbart nøytralisert. Du trenger ikke lide av effektene av forsuring, du kan overleve din ytelse og gjenopprette den raskt etter din innsats.

Årsaken til akselert forsuring i kroppen

​Vår vestlige livsstil, personlig helse tilstand og livsmiljø bidrar til forsuringsprosessen. Følgende faktorer er i stor grad ansvarlig for en akselert forsurings prosess og gjør en stor etterspørsel på våre bikarbonat buffere:

* Dårlig (syre forming) mat   * Overdreven bruk av alkohol og sukker   * Medisinering   * Stress   

* Miljøvirkninger   * Redusert lever,nyre eller lungefunksjon   * Lite mosjon   * Røyking   * Ekstrem diett   

Overdreven sports aktiviteter

Aldring og reversere aldring

Les mer