Biocera alkalisk kannefilter

Med funksjoner som er svært forskjellig fra standard filtere.

God hydrering!

Kjøp i nettbutikk

Biocera Alkalisk Kanne: Ikke et vanlig filter! 

Egenskaper: Alkaliserer vann, vanligvis øker pH fra 7,5 til 9,5 Endrer vannets ORP (Oksidasjonsreduksjonspotensial), til mellom -100mV og -250mV. Bruker naturlige biokeramiske mineraler for å gi lavt nivå av naturlig energi og forbedre vannstrukturen.Filtrer klor og reduserer tungmetaller og oppløste organiske rester (benzen, pesticider) Stimulerer frigivelsen av aktivt molekylært hydrogen.Legger til fordelaktige alkaliske mineraler (kalium, magnesium, kalsium) til det filtrerte vannet. Laget av BPA-fri plast NSF-sertifisert (internasjonal sikkerhetsstandard) 1,5 liter kapasitet, passer lett inn i kjøleskapsdøren. 

 

Far Infra Røde keramiske kuler inneholder forskjellige typer naturlige mineraler som turmalin som er kjent for å avgive langt infrarød energi. Antibakterielle keramiske kuler hindrer veksten av bakterier i filterpatronen. De bidrar også til å ta opp skadelige tungmetaller i vannet. Endelig polypropylenfiltrering stopper fine partikkler fra å komme gjennom filteret. Biocera Alkaliske Kanne Filter, nå en svært effektiv måte for alle å nyte fordelene ved å drikke filtrert alkalisk vann! 

 

Biocera Alkaliske Kanne Filter funksjoner er svært forskjellig fra standard filtere: 

Biocera Alkaliske Kanne Filter er lik med de mest brukte filtre, men i drift er det HELT ANDERLEDES. Hvis du filtrerer kranvann gjennom et vanlig kullfilter, vil vannet etter filtrering typisk ha en pH på 5,5 (syre). De er designet for å filtrere ut oppløste forurensninger og fjerne hardhet. Når du filtrerer vannet gjennom et alkalisk kullfilter, vil pH imidlertid vanligvis være i størrelsesorden 9,0 til 9,5 (alkalisk). 

 

Oksidasjonsreduksjonspotensialet (ORP) av vannet vil også bli fordelaktig endret.Med kranvann i Norge er det vanligvis i størrelsesorden 150 til 300mV (med liten forandring etter vanlig filtrering). Etter å ha gått gjennom alkalisk kullfilter, endres dette typisk til mellom -100mV og -200mV, noe som gir vannets antioksidantegenskaper. Vi tror at å drikke alkalisk vann, slik som levert av Biocera Alkalisk Kanne Filter sannsynligvis er det enkleste vi kan gjøre for å oppnå bedre velværenivå. Nå med et alkalisk kannefilter er det mulig for alle å få de mange helsemessige fordeler som alkalisk vann gir. 

 

Vi introduserte Biocera Alkaline Kanne Filter til Norge i 2010 , og siden da har vi mottatt mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. 

Sammensetning av Biocera Alkalisk Kanne Filter:

Grovpartikkelfilter forhindrer synlige partikler fra å komme inn i filterplaten. Fint polypropylen-nettforfilter hindrer at små partikler eller sedimenter kommer inn i filtermediet og fører til tilstopping Aktiverte karbongranulater absorberer klor og organiske forbindelser som benzen (hvis det finnes i vannet ditt) Antioxidantballer reduserer oksidasjonsreduksjonspotensialet (ORP). Typisk kranvann i Norge har en ORP på 300mV. Etter å ha passert gjennom filterpatronen, vil dette generelt endres til -100 til -200mV. Vannets pH vil typisk stige fra en pH på 7,5 (som er ganske standard for norsk kranvann eller flaskevann) til mellom 9,0 og 9,5 

 

Bioceramics: Utnytter kraften av naturlige mineraler 

Gitt sin transformative kapasitet, kan det rene og fløyel smakende vannet produsert av Biocera Alkaliske Kanne Filter anses som en bonus.

 

Filteret jobber på flere effektive måter for å endre vannkarakteristikken, og i motsetning til tradisjonelle kanylfilterpatroner som har en tendens til å etterlate syre vann, økes her pH godt inn i alkalisk rekkevidde. Dette er takket være en ny generasjon av spesielle biokeramiske mineraler som påvirker vannets egenskaper når det strømmer gjennom patronen. Biokeramisk-baserte filtreringsprodukter, som det som skjer i Biocera, bringer alkalisk antioksidant vann inn i den økonomiske rekkevidden til alle. Andre elementer inkluderer et grovt partikkel-forfilter, aktiverte karbongranuler og antibakterielle keramiske kuler. 

 

Etter vår mening er å drikke godt vann det enkleste de fleste kan gjøre for å forbedre deres velværenivå. Du kan bruke alkalisk antioksidant vann til varme og kalde drikker, til matlaging og for vasking av frukt og grønnsaker. 

 

Filteret fjerner også behovet for å kjøpe " ferdig-til-drikke" alkalisk vann fra supermarkedet. I tillegg til å være dyrt, sikrer dette vannet ikke det samme nivået av forurensningsfjerning. 

Hvis du ønsker vann som er rik på gunstigemineraler,en kilde til molekylært hydrogen og naturlig alkalisert (ikke elektronisk element) er Biocera Alkalisk Kanne Filter en fantastisk investering.

God hydrering!