Den perfekte løsningen 

Å drikke alkalisk vann er den perfekte løsningen for dagens stressfulle livsstil.

Ta kontakt

Den perfekte løsningen for dagens stressfulle livsstil !

Verden forstår ikke poenget med å bruke alkalisk vann for syre reduksjon. Alkalisk vann fungerer bedre enn diett fordi den ikke legger til mer avfall i prosessen med å redusere syrer. Alle spesielle dietter og trening skaper mer syrlig avfall. Alkalisk
vann med enkelte diett og / eller trening fungerer ekstra godt. Alkalisk vann med noe mat vil gjøre underverker. Alkalisk vann,spesielle dietter og / eller trening betyr at det må være en endring av livsstilen. Det er svært vanskelig å endre ens matvaner. Å drikke alkalisk vann er den perfekte løsningen for dagens stressfulle livsstil.


Den viktigste funksjon av alkalisk vann er å øke bikarbonat i blodet

Det er også mange andre egenskaper i alkalisk vann, som overflatespenning, vannets struktur, molekylær størrelse, oksygen reduksjonspotensial, pH, som alkaliske mineraler blir brukt til å opprettholde pH-verdien, osv.

Når vi tenker på helse, tenker vi på kosthold og mosjon, som ikke øker bikarbonater i blodet. Kosttilskudd, rå mat, vitaminer, urter, antioksidanter, avgiftning, massasje, akupunktur, magnetiske enheter, oksygenrikt vann, Pi vann, etc. synes å hjelpe noen mennesker en stund, men de treffer ikke blink når det gjelder å øke bikarbonater i blodet. Kosthold og mosjon samt rynke fjerning kan opprettholde et ungdommelig utseende, men utseendet kan bedra. Blodet i kroppen fortsetter å eldes så lenge bikarbonater i blodet er avtagende.

Det er ikke vanskelig å forstå at vår vestlige livsstil (usunt kosthold med mye salt og sukker, stress, osv.) tærer
mye fra våre bikarbonat buffere. Bikarbonat tettheten i mennesket forblir nokså konstant fremtil fylte 45 år, og da gradvis avtar ca.18% til den tiden man når 90 år. Generelt, voksne progressive sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk begynner å vises i en alder av 45 år og oppover og gradvis forverres jo nærmere en kommer de 90 år og oppover.

Det er reduksjon av bikarbonater i blodet som påvirker blodstrømmen og gjør det vanskelig å håndtere den kontinuerlige strøm av syre, noe som gjør det vanskelig å fjerne syre avfall fra kroppen og derved utvikles mange syre induserte progressive sykdommer som: Blodpropp, syre oppstøtt, hjertesykdom, osteoporose, gikt, diabetes, høyt blodtrykk, nyresykdom, kreft, slag, osv. 


Alzheimers sykdom er ikke noe annet enn en langsom forsuring av hjernen. Alle disse sykdommene er forårsaket av systemisk acidose, som betyr utilstrekkelig med bikarbonater i blodet.

Eldre ektepar som ser på datamaskin