VITENSKAP  OM  HELSE

 

 

Dette er anvendelsen fra "vitenskap om helsen"

med kunskap til prinsippet. Hvis du ikke forstår det som skjer

kan du få en feilaktig konklusjon også

 

 

 • 23/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Hva er helse

  Den beste definisjonen av helse er "lett flyt". Når alt flyter lett i kroppen din, har du god helse. Som vi vet, er "sykdom" referert til som en usunn tilstand i kroppen. Vann er et sterkt oppløsningsmiddel og mer enn 90% av blodet er vann, og derfor bærer blodet alt rundt i kroppen: næringsstoffer, vitaminer, mineraler, avfallsprodukter, døde celler, osv.

  Les mer
 • 23/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Hvordan opprettholde god helse

  Det sies at det er 75 billioner celler i menneskekroppen. Disse cellene lever gjennomsnittlig bare 4 uker. Ved slutten av sin levetid, deler kjernen av cellen, genet seg i 2 halvdeler og hver halvdel søker proteiner og enzymer for å duplisere matchende halvdel, derfor blir en celle til to identiske celler.

  Les mer
 • 23/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Alkalisk vann og magesyre

  Blant folk som betviler gyldigheten av alkalisk vann, deres største spørsmålet er, "Hva skjer med alkalisk vann når det kommer ned i magen, som er meget syrlig ". De som har noe kunnskap om den menneskelige kropp, inkludert medisinske leger, stiller dette spørsmålet. La meg svare på spørsmålet en gang for alle og fjerne tvil angående helsefordelene av alkalisk vann.

  Les mer
 • 23/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Oksygen og alkalisk vann

  Som alle vet, er vann H2O, to hydrogen atomer for hvert oksygen atom. Nøytralt vann har et likt antall av OH-ioner (hydroksyl ioner) og H+ioner (hydrogenioner), og opprettholder forholdet 2-1 av hydrogen og oksygenatomer. Alkalisk vann er vann med mer OH- ioner enn H+ ioner. Dette vannet har flere oksygen atomer sammenlignet med 2-1 forholdet av hydrogen til oksygen atom i vanlig vann.

  Les mer
 • 23/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Aldring og progresiv sykdom

  Aldring, slik jeg definerer det, er akkumulasjonen av syre avfall i kroppen. Kroppen må opprettholde litt base pH nivå for å overleve. Blodets pH verdi er 7,4 på arteriene, og pH verdi i cellular væske er 7,2 til 7,3. Til tross for det faktum at våre celler produserer syre avfall bestandig, kroppen opprettholder kroppsvæskene på dette alkaliske pH nivå. Kroppen er en forbausende overlevelsesmaskin.

  Les mer
 • 23/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Aldring og reversere aldring

  Vi lever I et århundre av stor akselerasjon og høy avansert fremgang i forskning og teknologi. Ved begynnelsen av dette århundret, begynte man å fly. I dag kan man til og med fly til månen. Er det da ikke rimelig å forvente at vitenskapen i dag skulle oppdage teknologien til å reversere aldringsprosessen? Det har den gjort !

  Les mer
 • 22/04/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Liv uten smerte

  Det er et universelt ønske i menneskeheten til å leve et langt, smertefritt og sunt liv.

  Vitenskapen har endelig oppdaget den felles årsaken til aldring, smerte og progresive voksne sykdommer. Nå kan du lære den vitenskapelige naturlige måten å forlenge ditt liv uten smerte.

  Les mer
 • 11/03/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Helse og diett

  I det globale bildet, er det tre hovedkategorier av sykdommer. Den første er smittsomme  sykdommer som er forårsaket av en invasjon av fremmede levende substanser. Dagens medisinske vitenskap er effektiv i å isolere disse angripere og finne moderne midler eller utvikle immune vaksiner.

  Les mer