VITENSKAP OM HELSE 

 

HVIS  DET  ER  NOK  OH- IONER  ( ALKALISKE RESERVER )  I  KROPPEN

 

ER  DET  INGEN  GRUNN  TIL  Å  BEKYMRE  SEG

OM  MILJØGIFTER,  INSEKTSMIDDLER,  STRÅLING,  VIRUS,  BAKTERIER,  OSV.

 

ALKALISK  DRIKKEVANN  ER  DEN  BESTE  MÅTEN  Å  OPPRETTHOLDE  GOD  HELSE  I  ETHVERT  TILFELLE

 

Kontakt oss
 • 30/03/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Liv uten smerte

  Det er et universelt ønske i menneskeheten til å leve et langt, smertefritt og sunt liv. Vitenskapen har endelig oppdaget den felles årsaken til aldring, smerte og progresive voksne sykdommer. Nå kan du lære den vitenskapelige naturlige måten å forlenge ditt liv uten smerte.

  Les mer
 • 23/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Alkalisk vann og magesyre

  Blant folk som betviler gyldigheten av alkalisk vann, deres største spørsmålet er:

  " Hva skjer med alkalisk vann når det kommer ned i magen, som er meget syrlig ." De som har noe kunnskap om den menneskelige kropp, inkludert medisinske leger, stiller dette spørsmålet. La meg svare på spørsmålet en gang for alle og fjerne tvil angående helsefordelene av alkalisk vann.

  Les mer
 • 14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Hva er helse

  Den beste definisjonen av helse er "lett flyt". Når alt flyter lett i kroppen din, har du god helse. Som vi vet, er "sykdom" referert til som en usunn tilstand i kroppen. Vann er et sterkt oppløsningsmiddel og mer enn 90% av blodet er vann, og derfor bærer blodet alt rundt i kroppen: næringsstoffer, vitaminer, mineraler, avfallsprodukter, døde celler, osv.

  Les mer
 • 14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Aldring og progresiv sykdom

  Aldring, slik jeg definerer det, er akkumulasjonen av syre avfall i kroppen. Kroppen må opprettholde litt base pH nivå for å overleve. Blodets pH verdi er 7,4 på arteriene, og pH verdi i cellular væske er 7,2 til 7,3. Til tross for det faktum at våre celler produserer syre avfall bestandig, kroppen opprettholder kroppsvæskene på dette alkaliske pH nivå. Kroppen er en forbausende overlevelsesmaskin.

  Les mer
 • 14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Hvordan opprettholde god helse

  Det sies at det er 75 billioner celler i menneskekroppen. Disse cellene lever gjennomsnittlig bare 4 uker. Ved slutten av sin levetid, deler kjernen av cellen, genet seg i 2 halvdeler og hver halvdel søker proteiner og enzymer for å duplisere matchende halvdel, derfor blir en celle til to identiske celler.

  Les mer