Vitenskap om helse

Hvis det er nok av OH-ioner (alkalisk reserve) i kroppen, er det ingen grunn til å bekymre seg om miljøgifter, insektmidler, stråling, virus, bakterier,osv.

Alkalisk drikkevann er den
beste måten å opprettholde god helse i ethvert tilfelle.

Kontakt oss
 • 23/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Alkalisk vann og magesyre

  Blant folk som betviler gyldigheten av alkalisk vann,deres største spørsmålet er," 

  Hva skjer med alkalisk vann når det kommer ned i magen, som er meget syrlig ". De som har noe kunnskap om den menneskelige kropp, inkludert medisinske leger, stiller dette spørsmålet. La meg svare på spørsmålet en gang for alle og fjerne tvil angående helsefordelene av alkalisk vann.

  Les mer
 • 23/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Acidosis

  Følgende er et sitat av "The Bob Livingston Letter ', PO Box 110013, Birmingham, 35211 AL, april 2001

  Acidose: Det er nå antatt av mange myndigheter at de fleste sykdommer utvikles på grunn av en senkning av funksjonen og motstand i kroppen på grunn av kronisk acidose.

  I denne forbindelse, Dr. George W. Crile, engang leder av Crile Clinic i Cleveland og en av verdens største kirurger sier, " Det er ingen naturlig død. Alle dødsfall fra såkalte naturlige årsaker er bare slutt punktet av en progressiv syre metning ".

   

  Les mer
 • 14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Aldring og progresiv sykdom

  Aldring, slik jeg definerer det, er akkumulasjonen av syre avfall i kroppen. Kroppen må opprettholde litt base pH nivå for å overleve. Blodets pH verdi er 7,4 på arteriene, og pH verdi i cellular væske er 7,2 til 7,3. Til tross for det faktum at våre celler produserer syre avfall bestandig, kroppen opprettholder kroppsvæskene på dette alkaliske pH nivå. Kroppen er en forbausende overlevelsesmaskin.

  Les mer
 • 14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Forstå kreft

  Japanerne klassifiserer menneskelige sykdommer inn i to hovedkategorier: smittsomme sykdommer og voksne progressive sykdommer. Smittsomme sykdommer er forårsaket av virus og bakterier, og moderne medisinsk vitenskap er svært mye avansert for å ta vare på dem. Voksen progressive sykdommer er forårsaket av syre avfall kroppen genererer. Den mest fryktede sykdommen i denne kategorien er kreft, en utbrett dødsårsak i dette landet.

  Les mer
 • 14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Hvordan opprettholde god helse

  Det sies at det er 75 billioner celler i menneskekroppen. Disse cellene lever gjennomsnittlig bare 4 uker. Ved slutten av sin levetid, deler kjernen av cellen, genet seg i 2 halvdeler og hver halvdel søker proteiner og enzymer for å duplisere matchende halvdel, derfor blir en celle til to identiske celler.

  Les mer
 • Hvordan virker alkalisk vann for å forlenge livet
  14/01/2021 - PH-BODYBALANCE 0 Kommentarer
  Hvordan virker alkalisk vann for å forlenge livet

  ALKALISK VANN OG MAGESYRE.
  Vi vet alle at vi blir gamle og syke på grunn av overflødig syre opphopning i kroppen, og at alkalisk vann nøytraliserer syre, og derfor å drikke alkalisk vann er fornuftig. Men vet vi hvordan alkalisk vann virker i kroppen ' Noen leger sier at vår magesyre vil drepe alkaliteten, å drikke alkalisk vann er derfor ubrukelig. Hvordan svarer vi på det?  Har du tenkt på det?

  Les mer